koop tickets online
nl fr en

Groen-Zwart Varsenare viert 45-jarig bestaan

Op vrijdag 27 januari vierde de supportersvereniging GZ Varsenare het 45-jarig bestaan. Zoals gewoonlijk vierden ze op hun vaste feeststek ’t Oosthof te Snellegem.

Een punt op de feestagenda was de aanstelling van een nieuwe peter.  De betreurde Miguel Van Damme was immers hun vorige peter.  Ver hoefden ze niet te zoeken want Cercle-jeugdproduct (vanaf zijn acht jaar!) Thibo Somers aanvaardde spontaan.  De moeder van Thibo mocht, evenals de ma (reeds jarenlang lid in Varsenare) van Thibo’s vriendin, een bloemstukje in ontvangst nemen. 

Cerle Brugge KSV

Elk jaar is er tevens de huldiging van een verdienstelijk lid.  De eer viel ditmaal Dirk Timmerman te beurt.  Vzw-voorzitter Piet D’Hooghe ontving t.v.v. de jeugdwerking een cheque van € 1600,00.  “Een welgekomen gift”, liet hij noteren.  Ze zal dienst doen in een deeltje van de aankoop van nieuwe dug-outs, gezien, om de jeugdlicentie te bekomen, deze plaats moeten bieden aan minstens 10 personen. Ook supportersfederatievoorzitter Chris Vanhulle nam nog even het woord om het lokale bestuur te feliciteren met de 45e verjaardag.

 

Cerle Brugge KSV

Alle leden ontvingen als geschenk een fles wijn.  Dit was tevens een extra steun voor de jeugdwerking want die wijn werd aangekocht n.a.v. de eindejaarswijnactie van de jeugdwerking.  Positieve “inteelt” kun je dit noemen… De aanwezigen (volle zaal) kunnen terugblikken op een aangename (en lekkere) avond.

(Georges Debacker)

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Carlos Aviña: “We gaan alles doen om onze top acht ambitie waar te maken”

Met nog vier wedstrijden te gaan zit Cercle volop in de race voor een plaats bij de eerste acht. De inzet? Kwalificatie voor Play-Off 2. Nu de interlandbreak ten einde loopt spraken we met sportief directeur Carlos Aviña en peilden we naar de verwachtingen.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Voordeelpakket voor cruciale thuiswedstrijden tegen Kortrijk en STVV!

De laatste twee thuiswedstrijden van de reguliere competitie tegen Kortrijk en Sint-Truiden komen eraan! Er staat nog heel wat op het spel in de strijd om een plek in de Play-Offs.

Cercle heeft voor deze belangrijke wedstrijden elke supporter nodig en doet daarom een actie waarbij je een voordeelpakket kan kopen met tickets voor beide wedstrijden aan 20% korting. 

Haast je dus naar onze loketten of bestel je voordeelpakket online en kom Cercle naar de top acht schreeuwen. 
 

Lees meer
Cerle Brugge KSV
KOM MET DE FIETS (OF TE VOET) NAAR CERCLE - KV KORTRIJK

Sportwinkel en Cercle-partner Decathlon roept de fans op om massaal met de fiets (of te voet) naar de wedstrijd tegen KV Kortrijk te komen. Waarom? Omdat we elk ons steentje kunnen bijdragen aan een milieuvriendelijke samenleving en omdat het gewoon goed is voor de gezondheid! Denk dus eens aan je tweewieler wanneer je straks je supporterssjaal van Cercle weer aantrekt. Nog een duwtje in de rug nodig? Wanneer je met je fiets stopt bij de Decathlon-stand aan het stadion/fandorp, krijg je een Decathlon-cheque van € 6 in je mailbox.  Meer nog: fietsers maken kans op 10 duotickets voor de thuiswedstrijd tegen Sint-Truiden.

Dit initiatief is een eerste ecologische actie van Decathlon en Cercle met de ambitie om er volgende jaar een extra lap op te geven!  Smeer je koersbenen maar in… We zien elkaar op de fiets!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Cercle is #Morethanfootball en steunt Playing For Succes

Als je op woensdagnamiddag geregeld langs de trainingsvelden van Cercle passeert, bestaat de kans dat je de afgelopen weken op het veldje ernaast de mensen van Playing For Success aan het werk gezien hebt. Playing For Succes is een organisatie die kinderen unieke leerkansen biedt in een topsportomgeving. Aangezien Cercle #Morethanfootball is, steunt Groen-zwart dit initiatief met veel plezier. 

Enkele leerlingen van de scholen De Varens, De Kaproenen, Spermalie en De Kade stonden woensdagmiddag opnieuw gepassioneerd te voetballen in de schaduw van het Jan Breydelstadion. Deze leerlingen uit het bijzonder onderwijs nemen deel aan Playing For Succes, een initiatief waarbij ze op een leuke sportieve manier wiskunde of taal bijleren.

Cercle draagt ook een steentje bij aan dit hartverwarmend initiatief. De Vereniging voorziet onder andere ballen, hesjes en  gezonde snacks. De lessen zelf worden dan weer voorzien door studenten Lichamelijke Opvoeding en Bewegingsrecreatie van Howest.

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!