koop tickets online
nl fr en

Heb je een consumptiekaart van vorig seizoen? Zet je saldo over!

Sinds dit seizoen werkt Cercle Brugge samen met het Belgische Playpass voor wat betreft de toegangscontrole en het cashless paymentsysteem. Heb je nog een consumptiekaart die dateert uit één van de vorige seizoenen? Dan moet je je saldo overzetten op een nieuwe consumptiekaart.

Voor alle duidelijkheid: voor supporters die hun consumptiewaarde op de abonnementskaart plaatsen verandert er niks. Die saldo’s werden al overgeplaatst naar de nieuwe abonnementskaart*. Het gaat enkele over de tegoeden op de consumptiekaarten die dateren van één van de voorbije seizoenen.

Hoe plaats ik m’n saldo over?

Dat kan simpelweg door even langs te komen aan de dienst Ticketing, en dat tijdens de normale openingsuren. Supporters die Cercle Brugge-AA Gent komende zaterdag vanuit de Westtribune bijwonen, kunnen hun saldo op de wedstrijddag ook overplaatsen aan het secretariaat.

Supporters die de wedstrijd bijwonen vanuit de Noord- en/of Oosttribune kunnen deze week hiervoor nog langskomen aan Ticketing. Voor hen is het op de wedstrijddag (wegens de compartimentering per tribune) niet mogelijk hun saldo aan de dienst Ticketing over te zetten.


* Werd jouw consumptiewaarde nog niet naar jouw nieuwe abonnementskaart overgeplaatst? Contacteer dan onze dienst Ticketing via 050/38 91 93 of stuur een mailtje naar ticketing@cerclebrugge.be

Cerle Brugge KSV

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Ticketing sluit vrijdag al uitzonderlijk om 16:30

Wegens de Jupiler Pro League-wedstrijd tussen Club Brugge en Zulte Waregem sluit de dienst Ticketing komende vrijdag al om 16:30.

Supporters die nog tickets nodig hebben voor de uitwedstrijd naar Standard en voor vrijdag niet meer in Brugge geraken, kunnen zaterdagvoormiddag (10:00-12:00) nog aan de dienst Ticketing terecht voor tickets + busvervoer. Lees alle ticketinfo voor Standard-Cercle hier na.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Combiregeling naar Standard

Na de overwinning tegen Anderlecht trekt Cercle komend weekend naar Sclessin voor de partij tegen Standard. Er geldt een verplichte combiregeling: dat betekent dat er online geen tickets verkrijgbaar zijn en dat de verplaatsing naar Luik verplicht met busvervoer moet worden gemaakt. Zondag blijven de bezoekersloketten in Luik ook gesloten. Wil je mee komen supporteren voor Cercle? Koop dan voor vrijdagavond in Brugge je ticket aan! Hieronder lees je alle info:

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Geef jij zaterdag de aftrap van Cercle-Anderlecht?

Komende zaterdag om 16:00 staat met Cercle-Anderlecht de eerste thuiswedstrijd van het seizoen gepland. Een echte topaffiche waarbij we rekenen op de massale steun van onze fans. Maar voor 4 van onze abonnees is er zelfs een hoofdrol weggelegd!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Alle ticketinfo voor Cercle Brugge-RSC Anderlecht

Op zaterdag 30/07 ontvangt Cercle tijdens de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen RSC Anderlecht. Er geldt een aangepaste ticketregeling:

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Alle ticketinformatie voor KVC Westerlo-Cercle Brugge

Cercle start op zondag 24 juli om 21:00 de competitie met een uitwedstrijd bij promovendus Westerlo. Voor het eerst kunnen Cerclefans ook online tickets voor uitwedstrijden aankopen als de combiregeling niet van kracht is. Wie met de supportersbus wil meereizen naar Westerlo, kan zich hiervoor inschrijven aan de dienst Ticketing in Brugge.

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!