koop tickets online
nl fr en

Het bezoek van Cercle aan Monaco in Nice-Matin

Voor de tweede keer in enkele maanden tijd is er een paginagroot artikel over Cercle te lezen in de Franse krant Nice-Matin. Na eerder een dubbelinterview met Edgaras Utkus en Boris Popovic, berichtte de krant donderdag over het bezoek van de technische staf van Cercle aan Monaco eerder deze maand.

Terwijl de spelers enkele dagen van vrijaf genoten trok een deel van de technische staf tussen 19-22 april naar Monaco om het nieuwe seizoen voor te bereiden. Naast heel wat meetings gaven coaches Thalhammer, De Wulf en Muslic er ook training aan de N2-ploeg van Monaco, zeg maar de beloften. De Franse krant Nice-Matin bracht omtrent het bezoek van Cercle een paginagroot artikel in hun donderdagkrant. Niet alleen het bezoek komt daarin aan bod, ook het goede sportieve seizoen van Cercle wordt vermeld. Het feit dat Cercle z'n beste seizoen kende sinds 2011-2012 bijvoorbeeld, maar ook dat Cercle afgelopen seizoen met de jongste ploeg in Europa aantrad.

"Cercle is de perfecte plaats voor jongeren om zich verder te ontwikkelen in een competitieve en interessante competitie op het hoogste niveau", aldus Dominik Thalhammer in het artikel. De coach van Cercle gaf in Monaco samen met de stafleden ook een presentatie aan de jongeren van Monaco, waarbij de visie en de manier van spelen tot in de puntjes werden uitgelegd. Ook Pascal De Maesschalck, directeur jeugdontwikkeling van AS Monaco, komt aan het woord. De Belg heeft het onder meer over de synergieën tussen Cercle Brugge en AS Monaco op verschillende vlakken, en hoe het imago van Cercle in het Prinsdom de voorbije jaren ook positief veranderde.

Cerle Brugge KSV

[VIDEO] Het bezoek van Cercle aan AS Monaco

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
KVK Westhoek wint de Beker voor Duiveltjes 2021-2022!

KVK Westhoek is dit seizoen de winnaar van de Beker voor Duiveltjes West-Vlaanderen 2021-2022. In de spannende finalewedstrijd haalde Westhoek het met 4-3 van Varsenare.

Proficiat aan de winnaars!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Overeenkomst met Kylian Hazard wordt per 30/06 beëindigd

Cercle Brugge bevestigt dat de overeenkomst met Kylian Hazard per 30 juni 2022 wordt beëindigd.

Kylian Hazard (26) plaatste in 2019 z’n handtekening onder een contract tot juni 2023 bij Cercle, maar die overeenkomst zal dus vroegtijdig worden stopgezet.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
SHOT sprak met ... Shari Dewaegenaere

SHOT sprak met … Shari Dewaegenaere

“Voetbal is niet alleen een mannenzaak”

De equipe secretariaat/administratie bestaat uit een diverse groep medewerkers.  Ze bevinden zich ofwel op het Cercle-secretariaat ofwel in het business-complex “O-Forty” te Oostkamp, waar ze een modern, luchtig en zeer ruime verdieping ter hun beschikking hebben.
Regelmatig stellen we er in deze reeks eentje aan u voor.  Ditmaal werden we op het secretariaat met een brede glimlach verwelkomd door Shari, administratief medewerkster.  De kennismaking met deze praatvaardige jongedame vindt u hieronder.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Medische staf te gast in Qatar

Op uitnodiging van Aspetar, wereldwijd een topreferentie voor alles wat met sportgeneeskunde te maken heeft, was de medische staf van Cercle de voorbije week te gast in Doha, Qatar.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Interlandverplichtingen voor Daland, Denkey, Hotic, Matondo en Utkus

Na een deugddoende vakantie hebben 5 Cerclespelers vanaf volgende week interlandverplichtingen. Terwijl er voor Utkus (Litouwen), Matondo (Wales) en Hotic (Bosnië) Nations League-voetbal op het programma staat, komt Denkey in actie tijdens de kwalificaties voor de Afrika Cup. Ook voor Daland staan er kwalificatiewedstrijden op het programma: samen met de U21 van Noorwegen proberen ze zich te kwalificeren voor het EK U21. Een overzicht:

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!