koop tickets online

Hoe koop ik als Cerclesupporter een ticket aan voor Cercle-Club?

Op zondag 26 december, op Tweede Kerstdag, ontvangt Cercle om 13h30 de buren van Club Brugge tijdens dé topaffiche van speeldag 21. Aangezien er een aangepaste ticketregeling van kracht is, bundelen we hieronder graag alle info:

Cercle-abonnees kunnen vanzelfsprekend de partij zonder problemen bijwonen, wel mét mondmasker (vanaf 6 jaar) en op vertoon van het Covid Safe Ticket. Hou je ID-kaart ook bij de hand, want de naam op jouw abonnement/wedstrijdticket/Covid Safe Ticket moet overeenkomen met dat op je ID-kaart.

Niet-abonnees
 

Cerclefans zonder abonnement kunnen op 2 manieren een ticket voor de Brugse derby aankopen en dat op voorwaarde dat ze bij ons gekend zijn als Cerclesupporter:

  1. Online via cercle.tickethour.be, indien je al voor 31/06/2021 over een Cercle-account beschikte + je reeds een thuisticket/abonnement aankocht bij Cercle
  2. Offline, aan de dienst Ticketing in Brugge, indien je al gekend bent in het ticketingsysteem + reeds een thuisticket/abonnement aankocht bij Cercle in het verleden.
     
Cerle Brugge KSV

Gesloten loketten op de wedstrijddag

Aangezien er verhoogde waakzaamheid van kracht is voor dit duel blijven de loketten net voor de wedstrijd gesloten.

Openingsuren Ticketing:

  • Maandag-vrijdag: 13:30-17:00
  • zondag 26 december: 08:00-10:00


Bezoekende supporters

In navolging van de beslissing van de Pro League om tijdelijk tot 31/12 geen bezoekende supporters toe te laten, zijn er geen wedstrijdtickets beschikbaar voor supporters van Club Brugge.


 

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Update ticketing: Cercle Brugge-AA Gent

Wie nog op zoek is naar tickets voor Cercle Brugge-KAA Gent, kan tot zondagmiddag 12:00 aan de dienst Ticketing van het Cercle Brugge secretariaat terecht. De loketten rond Jan Breydel zijn geopend tussen 12:00-14:00. Na 14:00 zijn er geen tickets meer te verkrijgen.

Opgelet voor abonnees die compensatietickets willen aanvragen: compensatietickets kunnen niet aan de loketten voor dagverkoop worden ingeruild, enkel aan de dienst Ticketing van Jan Breydel tot zondagmiddag 12:00.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Cercle Brugge-KAA Gent: laatste thuiswedstrijd om compensatietickets in te zetten!

Als compensatie voor de gemiste thuiswedstrijden tegen Club Brugge en Zulte Waregem konden abonnees de voorbije weken 3 wedstrijdtickets aanvragen voor een resterende thuiswedstrijd naar keuze. Aangezien op zondag 3 april om 16:00 de laatste thuiswedstrijd van de reguliere competitie op het programma staat, is dat meteen ook de laatste wedstrijd waarvoor de compensatieregeling van kracht is.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Alle ticketinfo voor Cercle Brugge-KAA Gent

Op zondag 3 april (aftrap om 16:00) staat de laatste thuiswedstrijd van de reguliere competitie op het programma. Met AA Gent ontvangt Cercle nog een absolute topper in eigen huis, waarvoor er vanaf nu tickets te verkrijgen zijn aan Ticketing. Doe dat zeker op voorhand, want op de wedstrijddag zelf blijven de loketten gesloten. Raadpleeg hieronder alle ticketinfo:

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Charleroi-Cercle Brugge: alle ticketinformatie

Op zaterdag 19 maart trekt Cercle naar het Du Mambourg au Stade du Pays de Charleroi (aftrap om 18:30). Cerclesupporters die mee op verplaatsing trekken voor deze wedstrijd kunnen vanaf vandaag tickets voor het bezoekersvak aankopen. Er is geen combiverplichting en dus gaan de bezoekersloketten in Charleroi op de wedstrijddag zelf ook open vanaf 17:00.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Koop nu jouw tickets voor Cercle-KV Kortrijk!

Cercle ontvangt zaterdag de West-Vlaamse buren van KV Kortrijk in Jan Breydel (aftrap om 18:30). Aangezien sinds maandag 'code geel' van kracht is, wil dat zeggen dat het Covid Safe Ticket niet meer moet worden gescand. Net zoals afgelopen weekend moeten er ook geen mondmaskers worden gedragen, mag er worden gegeten en gedronken in de tribunes én zijn de loketten net voor de wedstrijd open!

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!