koop tickets online
nl fr en

Hotic & Daland opnieuw in het Team of the Week!

Dino Hotic werd voor de derde keer op rij opgenomen in het Team of the Week van Eleven Sports en Sport/Voetbalmagazine, waar we ook Jesper Daland terugvinden. Voor de Noorse jeugdinternational al de vijfde (!) keer dit seizoen!

Afgelopen zaterdag bracht Dino Hotic met een strafschopdoelpunt Cercle op voorsprong tegen KV Kortrijk. Die penalty kwam er nadat Kortrijk-middenvelder Vandendriessche te opzichtig aan het shirt van Jesper Daland trok en de Noor zo belette om in duel te gaan. De logische penalty werd vervolgens door Hotic onhoudbaar in doel getrapt. Het 7e competitiedoelpunt voor Hotic dit seizoen, die ook al 11 assists achter zijn naam heeft staan. De Bosnische international is duidelijk aan een sterk seizoen toe en dat merkten ook Eleven Sports en Sport/Voetbalmagazine op: al voor de 3e week op rij, de 4e keer in totaal, werd de prestatie van Hotic beloond met een plaatsje in het Team of the Week. Ook in het HLN ‘Elftal van de week’ kreeg Hotic een plaatsje bij de beste 11 van de afgelopen speeldag.

Met 2 goals en 2 assists achter z’n naam is ook Jesper Daland bezig aan een sterk seizoen. Terwijl Dino deze week z’n 4e opwachting maakt in het Team of the Week, doet de 22-jarige Noor dat al voor de 5e keer.

Proficiat Jesper en Dino!

Cerle Brugge KSV

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Gelukkige verjaardag Dino Hotic!

Dino Hotic is jarig! Onze creatieve middenvelder viert vandaag z'n 27ste verjaardag. 

Proficiat, Dino!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
KVK Westhoek wint de Beker voor Duiveltjes 2021-2022!

KVK Westhoek is dit seizoen de winnaar van de Beker voor Duiveltjes West-Vlaanderen 2021-2022. In de spannende finalewedstrijd haalde Westhoek het met 4-3 van Varsenare.

Proficiat aan de winnaars!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Overeenkomst met Kylian Hazard wordt per 30/06 beëindigd

Cercle Brugge bevestigt dat de overeenkomst met Kylian Hazard per 30 juni 2022 wordt beëindigd.

Kylian Hazard (26) plaatste in 2019 z’n handtekening onder een contract tot juni 2023 bij Cercle, maar die overeenkomst zal dus vroegtijdig worden stopgezet.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
SHOT sprak met ... Shari Dewaegenaere

SHOT sprak met … Shari Dewaegenaere

“Voetbal is niet alleen een mannenzaak”

De equipe secretariaat/administratie bestaat uit een diverse groep medewerkers.  Ze bevinden zich ofwel op het Cercle-secretariaat ofwel in het business-complex “O-Forty” te Oostkamp, waar ze een modern, luchtig en zeer ruime verdieping ter hun beschikking hebben.
Regelmatig stellen we er in deze reeks eentje aan u voor.  Ditmaal werden we op het secretariaat met een brede glimlach verwelkomd door Shari, administratief medewerkster.  De kennismaking met deze praatvaardige jongedame vindt u hieronder.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Medische staf te gast in Qatar

Op uitnodiging van Aspetar, wereldwijd een topreferentie voor alles wat met sportgeneeskunde te maken heeft, was de medische staf van Cercle de voorbije week te gast in Doha, Qatar.

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!