koop tickets online
nl fr en

Hotic & Daland opnieuw in het Team of the Week!

Dino Hotic werd voor de derde keer op rij opgenomen in het Team of the Week van Eleven Sports en Sport/Voetbalmagazine, waar we ook Jesper Daland terugvinden. Voor de Noorse jeugdinternational al de vijfde (!) keer dit seizoen!

Afgelopen zaterdag bracht Dino Hotic met een strafschopdoelpunt Cercle op voorsprong tegen KV Kortrijk. Die penalty kwam er nadat Kortrijk-middenvelder Vandendriessche te opzichtig aan het shirt van Jesper Daland trok en de Noor zo belette om in duel te gaan. De logische penalty werd vervolgens door Hotic onhoudbaar in doel getrapt. Het 7e competitiedoelpunt voor Hotic dit seizoen, die ook al 11 assists achter zijn naam heeft staan. De Bosnische international is duidelijk aan een sterk seizoen toe en dat merkten ook Eleven Sports en Sport/Voetbalmagazine op: al voor de 3e week op rij, de 4e keer in totaal, werd de prestatie van Hotic beloond met een plaatsje in het Team of the Week. Ook in het HLN ‘Elftal van de week’ kreeg Hotic een plaatsje bij de beste 11 van de afgelopen speeldag.

Met 2 goals en 2 assists achter z’n naam is ook Jesper Daland bezig aan een sterk seizoen. Terwijl Dino deze week z’n 4e opwachting maakt in het Team of the Week, doet de 22-jarige Noor dat al voor de 5e keer.

Proficiat Jesper en Dino!

Cerle Brugge KSV

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Gelukkige 23e verjaardag, Jesper Daland!

Jesper Daland is jarig! Onze Noorse jeugdinternational viert vandaag z'n 23ste verjaardag.

Gelukkige verjaardag, Jesper!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Jong Cercle tegen Olsa Brakel moet volledig worden herspeeld

De competitiewedstrijd van Jong Cercle tegen Olsa Brakel wordt volledig herspeeld op woensdag 30 november om 20h00 in Ruddervoorde. De match werd op 12 november tijdens de rust stopgezet toen de scheidsrechter oordeelde dat hevige mistbanken het zicht te veel belemmerden. De tussenstand was toen nog 0-0.

Wedstrijdtickets van 12 november blijven gewoon geldig op 30 november. Breng dat ticket wel mee, want enkel op vertoon ervan krijg je toegang tot het stadion. Supporters die nog geen ticket(s) hebben kunnen dat ter plaatse aankopen.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Jesper Daland en Ayase Ueda in het HLN Elftal van de week!

Na de 4-1 overwinning tegen Charleroi werden de prestaties van Jesper Daland en Ayase Ueda beloond met een plaatsje in het Elftal van de week van HLN! 

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Win hier het hattrick-shirt van Dino Hotic!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Gelukkige verjaardag Dino Hotic!

Dino Hotic is jarig! Onze creatieve middenvelder viert vandaag z'n 27ste verjaardag. 

Proficiat, Dino!

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!