koop tickets online
nl fr en

Hotic: "Dit is Cercle!"

"In de voorbije wedstrijden scoorden we te weinig en kregen we ook te weinig punten. Vandaag lukt het wel. Ik ben heel blij met de teamprestatie en met de overwinning. We spelen tegen een sterke tegenstander, en de overwinning was misschien niet verwacht. Maar dit is Cercle! Als we zo voortdoen moeten we ons zeker geen zorgen maken, want meer overwinningen gaan volgen."

Cerle Brugge KSV

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Van der Bruggen: "3 mooi meegenomen punten, in aangenaam kijkstuk"

"Ik was wel wat gefrustreerd omdat ik geen basisplaats kreeg, en wilde me dus tonen bij mijn invalbeurt. Het was een heel rommelige wedstrijd, en dus kan ik niet zeggen dat ik zoveel heb kunnen tonen. Maar de penalty was wel terecht voor mij. Op het moment dat ik wil springen voel ik een duw in mijn rug. Ik had het gevoel dat die bal van Dino perfect kwam voor me. Kevin en Dino beslissen hier de match voor ons. Kevin was echt heel sterk. De komende weken zijn doorslaggevend voor ons verdere seizoen. We verdienden al meer punten dan we vandaag hebben, en dan zouden we mee zijn met de middenmoot. Dit zijn 3 mooi meegenomen punten, en het was een wedstrijd die ook aangenaam was voor neutrale toeschouwers, denk ik."

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Fotoverslag na de 3-4 overwinning in de Ghelamco Arena!

Zondagmiddag won Cercle met een spectaculaire 3-4 op bezoek bij AA Gent. Ook onze fotograaf was aanwezig en legde de taferelen vast op de gevoelige plaat. Geniet na met dit uitgebreide fotoverslag!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Win hier het hattrick-shirt van Dino Hotic!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Hotic (3x) en Denkey schenken Cercle de volle buit in Gent

Bij zijn debuut als hoofdtrainer pakte Miron Muslic de volle buit in de Ghelamco Arena na een knotsgekke 2de helft. Voor rust opende Denkey de score voor Groen-Zwart. Na rust kwam Gent langszij, maar Hotic bracht Groen-Zwart met 3 doelpunt telkens opnieuw op voorsprong.

Na het ontslag van Dominik Thalhammer, stond Miron Muslic voor zijn vuurdoop als hoofdcoach bij Groen-Zwart. De Oostenrijker bracht een 3-5-3 opstelling tussen de lijnen. Daarin bezette de wederoptredende Somers de rechterflank. Centraal was er een basisplaats voor Charles Vanhoutte, ten koste van Hannes Van der Bruggen. Hij kreeg de kapiteinsband en vatte post naast Da Silva Lopes. Voorin moesten Deman en Denkey voor doelpunten zorgen, met aanvoer van Hotic.

De wedstrijd zat lange tijd op slot door 2 elftallen die elkaar vaak op het middenveld bekampten. Halfweg speelde Castro-Montes Depoitre aan op de rand van de zestien. De spits draaide en haalde uit. Hij zag zijn poging op de verste paal stranden. In de herneming stond Majecki pal op een poging van Cuypers.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Miron Muslic met zijn voorbeschouwing op KAA Gent-Cercle

Zondag trekt Cercle naar KAA Gent. Miron Muslic geeft zijn eerste voorbeschouwing als hoofdcoach van Cercle Brugge.

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!