koop tickets online
nl fr en

Jesper Daland en Dino Hotic in het TOTW!

Dino Hotic staat deze week in het 'Team of the Week' van zowel Eleven Sports/Sport-Voetbalmagazine en Het Laatste Nieuws. Bij HLN is Hotic als Cerclespeler niet alleen: daar krijgt de middenvelder het gezelschap van Jesper Daland. Opnieuw Cerclespelers in de kijker dus afgelopen weekend: voor Daland is het zelfs al de 3e keer dit seizoen dat hij het tot in het 'Team of the Week' schopt!

Terwijl een punt op het veld van KRC Genk altijd mooi meegenomen is, waren er zondagavond vooral ontgoochelde gezichten na het laatste fluitsignaal te bespeuren. Cercle voetbalde de volledige wedstrijd tal kan kansen bijeen en zag zelfs twee doelpunten afgekeurd; één na vermeend buitenspel van Van Der Bruggen en de 0-2 van Miangue na klaarblijkelijk een duwfout. Na de goal van Somers in de eerste helft leek Cercle ondanks alles toch nog op weg naar een oververdiende overwinning, maar uiteindelijk kon Bongonda met een erg knappe goal gelijkmaken voor de Genkies.

Cerle Brugge KSV

Ondanks de puntendeling bevestigde Cercle zondagavond het goede spelpeil van de voorbije weken. Niet alleen de collectieve organisatie stond op punt, ook enkele spelers liepen in de kijker, zoals onder andere Daland en Hotic. Komend weekend evenwel geen competitievoetbal voor Groen-Zwart: door de interlandbreak kunnen de spelers van een weekend welverdiende rust genieten. Behalve dan Daland, die op interland is vertrokken met de U21 van Noorwegen.

Proficiat Jesper en Dino!

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Gelukkige 23e verjaardag, Jesper Daland!

Jesper Daland is jarig! Onze Noorse jeugdinternational viert vandaag z'n 23ste verjaardag.

Gelukkige verjaardag, Jesper!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Jesper Daland en Ayase Ueda in het HLN Elftal van de week!

Na de 4-1 overwinning tegen Charleroi werden de prestaties van Jesper Daland en Ayase Ueda beloond met een plaatsje in het Elftal van de week van HLN! 

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Win hier het hattrick-shirt van Dino Hotic!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Gelukkige verjaardag Dino Hotic!

Dino Hotic is jarig! Onze creatieve middenvelder viert vandaag z'n 27ste verjaardag. 

Proficiat, Dino!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
7 spelers met interlandverplichtingen

Jesper Daland, Edgaras Utkus, Rabbi Matondo, Silvère Ganvoula, Boris Popovic, Olivier Deman en Kevin Denkey komen tijdens deze interlandbreak in actie voor hun land. Een overzicht van hun speelschema vind je hier terug!

Na een jaar afwezigheid werd Rabbi Matondo opnieuw geselecteerd voor de WK Play-Offs van Wales tegen Oostenrijk. Die wedstrijd wordt donderdag om 20:45 afgewerkt.

Edgaras Utkus heeft met Litouwen twee vriendschappelijke wedstrijden op het programma staan: vrijdag om 20:45 tegen San Marino en volgende dinsdag om 20:45 tegen Ierland.

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!