koop tickets online

Jesper Daland: "Ons optrekken aan de reactie uit de tweede helft"

Doelpuntenmaker Jesper Daland kon enkel vaststellen dat zijn doelpunt te laat viel om nog een resultaat uit de brand te slepen. “Het is altijd leuk om een doelpuntje mee te pikken, maar in de weinige tijd die ons nog restte, voetbalden we te chaotisch om nog tot een kans te kunnen komen. Indien we vroeger hadden kunnen scoren, dan zat er wellicht nog een punt of meer in. We kregen ook voldoende kansen in de tweede helft, maar niet voor het eerst dit seizoen sprongen we niet efficiënt om met de kansen. Da’s trouwens niet enkel een probleem van de aanvallers, maar van de hele ploeg.”

“Ik heb geen verklaring voor de manier waarop we aan de wedstrijd zijn begonnen. Het contrast was heel groot met de voorbije wedstrijden. De tweede helft was veel beter. Toen toonden we wel de mentaliteit en de energie die ons spel kenmerkt. De achtervolging kostte heel wat krachten en op het einde had ik wat last van krampen. Ik speelde de voorbije week tweemaal 90 minuten met het Noorse beloftenelftal en dat voelde ik wel op het einde van de wedstrijd. Ook het reizen was deze keer erg zwaar. De laatste wedstrijd speelden we dinsdagavond in Azerbeidzjan en ik arriveerde pas woensdagavond laat in Brugge.”

Cerle Brugge KSV

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Premium Twoalve | Win een gesigneerd shirt van Jesper Daland!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Jesper Daland uitgeroepen tot beste verdediger van speeldag 22!

Jesper Daland werd door Eleven Sports en Sport/Voetbalmagazine opgenomen in het Team of the Week. Bij HLN werd de centrale verdediger zelfs uitgeroepen tot de beste verdediger van speeldag 22!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
[VIDEO] Bekijk hier de hoogtepunten na de overwinning tegen Eupen (0-2)

Na de mooie 0-2 overwinning op bezoek bij KAS Eupen pakte Cercle de voorbije weken een knappe 18/21 in de Jupiler Pro League. Bekijk hieronder de hoogtepunten van de partij:

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!