koop tickets online
nl fr en

Jong Cercle verliest met 1-3 van Jong Essevee

Jong Cercle stond zaterdagavond tegenover Jong Essevee. Groen-Zwart verdedigde een tweede plaats in het klassement, terwijl de beloften van Zulte-Waregem stevig in de buik van het klassement gevestigd zijn. Twee ploegen tegenover elkaar die zich iedere week opnieuw willen tonen om een plaatsje bij de grote jongens te kunnen bemachtigen.

Zulte start sterker en meer efficient aan de wedstrijd, een snelle actie op de linkerkant wordt voor doel gebracht waarna Hallaert aan de tweede paal binnen kon tikken. Cercle zocht, maar vond geen antwoord. Iets meer dan een halfuur ver in de wedstrijd wordt knap samenspel door Essevee opnieuw in doel gewerkt, 0-2. Terwijl onze jongens zich in de wedstrijd probeerden te knokken, werden ze niet beloond. Een mooie actie van verdediger Harinck zorgde voor de 0-3 op het bord. Uiteindelijk werd de Groen-Zwarte druk toch beloond met een doelpunt van Vanackere. Een bal die bleef hangen na een hoekschop gaat binnen. Cercle probeerde wel nog, maar kon de code niet kraken. Het bleef 1-3. Coach Bart Plasschaert zal zijn jongens opnieuw klaar moeten stomen voor volgende week, dan wacht de thuiswedstrijd tegen KSV Oudenaarde. Een wedstrijd die moet gewonnen worden om zicht te blijven houden op de tweede plaats.

Cerle Brugge KSV

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Kijk hier naar de persconferentie na Cercle-KV Kortrijk
Lees meer
Cerle Brugge KSV
Cercle pakt verdiende 2-0 zege tegen KV Kortrijk na een ijzersterke eerste helft!

Cercle ontving zaterdagmiddag KV Kortrijk in een natgeregend Jan Breydelstadion. Groen-zwart voetbalde de bezoekers in de eerste helft van het kastje naar de muur. Het goede voetbal werd door Somers en Ueda omgezet in een 2-0 voorsprong aan de rust. In een tweede helft met weinig kansen kwam die voorsprong niet meer in gevaar. Groen-zwart hield op die manier verdiend de drie punten thuis.  

Na de interlandbreak vorig weekend nam Cercle het zaterdagmiddag op tegen KV Kortrijk. Cercle kon opnieuw rekenen op doelman Radoslaw Majecki, die hersteld is van een blessure aan de borstspier. Kevin Denkey was nog steeds geschorst.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Ga mee naar Antwerp-Cercle Brugge: check hier alle ticketinfo

Op de 124e verjaardag van Cercle, op zondag 9 april, spelen we om 16h00 op bezoek bij Antwerp. Er zijn 790 combitickets beschikbaar voor Cerclefans. Speciaal voor z'n verjaardag zijn trakteert Cercle met goedkopere prijzen voor het busvervoer. €10 in plaats van de gebruikelijke €16. Premium Twoalve-members betalen €9.

Aangezien de combiregeling van kracht is blijven de loketten voor bezoekende supporters gesloten. Cerclefans moeten de verplaatsing ook verplicht met een supportersbus maken. 9 april is een drukke dag voor veel busmaatschappijen, daarom werken we volgens het principe first come=first served. Inschrijven voor de verplaatsing naar Antwerp is daarom slechts mogelijk tot en met woensdag 5 april om 12h30. Schrijf je later in? Dan kom je op een wachtlijst terecht.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Gelukkige verjaardag Hannes Van Der Bruggen!

Neen, het is geen grap. Hannes Van Der Bruggen wordt vandaag wel degelijk 30! Als kers op de verjaardagstaart speelt Cercle deze namiddag ook nog tegen zijn vorige ploeg KV Kortrijk. Gefeliciteerd en succes straks Hannes!

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!