koop tickets online

José Jeunechamps: “We gaan geen vriendschappelijke wedstrijd tegemoet: we moeten er vol voor gaan.“

Zaterdagavond trekt Cercle Brugge naar de Freethiel waar om 20u Waasland Beveren wacht. Benieuwd naar de vooruitblik van coach José Jeunechamps? Lees ‘m hieronder!

Cerle Brugge KSV

José, hoe verliep de week tot dusver in de nasleep van het ontgoochelende verlies tegen Union?

“We hebben een goede trainingsweek achter de rug. Een goede trainingsweek afwerken was dan ook het minimum wat we konden doen na de grote ontgoocheling van afgelopen zaterdag. Een ontgoocheling die na de wedstrijd ook nog heeft gespeeld in de kleedkamer. De inspanningen gedurende wedstrijd kostten heel wat energie maar de drive bij de spelers bleef aanwezig. Deze week hebben we echter in wedstrijden van het allerhoogste niveau gezien dat dit bij iedereen kan gebeuren: iedere week en bij iedere ploeg, zelfs op de grootsten maken het mee. We mogen ons hierdoor nu niet laten doen, we moeten doorgaan, want ik ben zeker tevreden met het geleverde spel. Ons doel en het werk dat we voor ogen hebben is om op deze ingeslagen weg verder te gaan want dat zal ons in de toekomst betere resultaten opleveren.”

Zaterdag trekken we naar Waasland Beveren: welk soort wedstrijd verwacht je daar?

“De omstandigheden zijn voor ons niet optimaal. Het zou gemakkelijker zijn mocht er nog iets zijn om voor te spelen. Het tempo waaraan de wedstrijden zich in sneltempo opvolgen, is een niet te onderschatten euvel. Het wordt zaterdag voor ons de 38e wedstrijd dit seizoen, zonder daarbij de vriendschappelijke wedstrijden meegeteld. We zijn echter professionals, dus we moeten telkens de best mogelijke prestatie afleveren. We mogen zaterdag absoluut geen tegenstander verwachten die ongemotiveerd zal zijn. Ik heb de wedstrijden van Waasland Beveren bekeken en het is een team dat goed voetbalt, dat goesting heeft en kwaliteiten heeft met spelers zoals onder meer Boljevic en Ampomah. We gaan geen vriendschappelijke wedstrijd tegemoet, we spelen een match in Play Off 2 waarbij de spelers van Waasland Beveren zich aan hun coach willen bewijzen om zo ook volgend jaar bij het team te kunnen uitkomen. We gaan ons dus grondig op de wedstrijd voorbereiden maar het staat vast dat we waakzaam gaan moeten zijn.”

De selectie:

Cerle Brugge KSV

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
#CLUCER | De voorbeschouwing van coach Storck

Op naar de derby! Benieuwd naar wat onze coach Bernd Storck deze week in zijn voorbeschouwing te vertellen had? Bekijk het hieronder!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
#MOUCER | "Deze kans moeten we grijpen!"

Op de wekelijkse persbabbel van Bernd Storck blikte onze coach positief & ambitieus vooruit naar Moeskroen-Cercle Brugge! Benieuwd naar wat hij te zeggen had? Bekijk dan hieronder de voorbeschouwing!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
#CERKVM | "More than a final"

Zaterdagavond om 20u staat de cruciale wedstrijd tegen KV Mechelen op het programma. Benieuwd naar wat onze coach Bernd Storck over de partij te zeggen heeft? Bekijk dan hieronder de voorbeschouwing!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
#EUPCER | Check hier de voorbeschouwing

Twee hoofdtopics kwamen tijdens de voorbeschouwende persconferentie van coach Bernd Storck deze week aan bod: de onverdiende nederlaag tegen Anderlecht en een sportieve vooruitblik naar het zaterdagtreffen in de Oostkantons tegen Eupen. Bekijk hieronder de voorbeschouwing!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
#CERAND | De voorbeschouwing van Bernd Storck

Zoals dat gebruikelijk is stond Bernd Storck ook deze week de pers, in aanloop naar Cercle Brugge-Anderlecht, te woord. Wat onze coach zoal te zeggen had? Dat bekijk je hieronder!

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!