koop tickets online

José Jeunechamps: “We gaan geen vriendschappelijke wedstrijd tegemoet: we moeten er vol voor gaan.“

Zaterdagavond trekt Cercle Brugge naar de Freethiel waar om 20u Waasland Beveren wacht. Benieuwd naar de vooruitblik van coach José Jeunechamps? Lees ‘m hieronder!

Cerle Brugge KSV

José, hoe verliep de week tot dusver in de nasleep van het ontgoochelende verlies tegen Union?

“We hebben een goede trainingsweek achter de rug. Een goede trainingsweek afwerken was dan ook het minimum wat we konden doen na de grote ontgoocheling van afgelopen zaterdag. Een ontgoocheling die na de wedstrijd ook nog heeft gespeeld in de kleedkamer. De inspanningen gedurende wedstrijd kostten heel wat energie maar de drive bij de spelers bleef aanwezig. Deze week hebben we echter in wedstrijden van het allerhoogste niveau gezien dat dit bij iedereen kan gebeuren: iedere week en bij iedere ploeg, zelfs op de grootsten maken het mee. We mogen ons hierdoor nu niet laten doen, we moeten doorgaan, want ik ben zeker tevreden met het geleverde spel. Ons doel en het werk dat we voor ogen hebben is om op deze ingeslagen weg verder te gaan want dat zal ons in de toekomst betere resultaten opleveren.”

Zaterdag trekken we naar Waasland Beveren: welk soort wedstrijd verwacht je daar?

“De omstandigheden zijn voor ons niet optimaal. Het zou gemakkelijker zijn mocht er nog iets zijn om voor te spelen. Het tempo waaraan de wedstrijden zich in sneltempo opvolgen, is een niet te onderschatten euvel. Het wordt zaterdag voor ons de 38e wedstrijd dit seizoen, zonder daarbij de vriendschappelijke wedstrijden meegeteld. We zijn echter professionals, dus we moeten telkens de best mogelijke prestatie afleveren. We mogen zaterdag absoluut geen tegenstander verwachten die ongemotiveerd zal zijn. Ik heb de wedstrijden van Waasland Beveren bekeken en het is een team dat goed voetbalt, dat goesting heeft en kwaliteiten heeft met spelers zoals onder meer Boljevic en Ampomah. We gaan geen vriendschappelijke wedstrijd tegemoet, we spelen een match in Play Off 2 waarbij de spelers van Waasland Beveren zich aan hun coach willen bewijzen om zo ook volgend jaar bij het team te kunnen uitkomen. We gaan ons dus grondig op de wedstrijd voorbereiden maar het staat vast dat we waakzaam gaan moeten zijn.”

De selectie:

Cerle Brugge KSV

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Laurent Guyot blikt vooruit naar Cercle Brugge-KV Oostende

Zaterdagavond staat Cercle Brugge-KV Oostende op het programma. Om 20u nemen de troepen van coach Guyot het dan op tegen de troepen van Gert Verheyen. Daags voor dat treffen blikt Laurent Guyot zoals steeds vooruit naar de match. Lees hier de voorbeschouwing!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Laurent Guyot: “We gaan voor het maximum. We willen onze goede thuisreputatie zondag bevestigen“

De eerste van twee top-thuiswedstrijden op rij. Zondagmiddag om 14u30 neemt Cercle Brugge het in Jan Breydel op tegen Royal Antwerp. Een echte topmatch waarvoor we de steun van onze supporters nodig zullen hebben. In aanloop naar het zondagstreffen blikt coach Guyot vooruit naar de match, lees hier de voorbeschouwing!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Laurent Guyot: “We gaan zaterdag voor niet minder dan 3 punten“

Zaterdagavond staat Cercle Brugge aan het begin van een eerste van twee thuiswedstrijden op rij. De komst van Moeskroen, dat al drie wedstrijden op rij niet verloor, kondigt zich dan ook aan als een belangrijke wedstrijd voor onze Vereniging. Lees hieronder de vooruitblik van coach Laurent Guyot:

“De nederlaag in Eupen kwam hard aan bij de voltallige spelersgroep. We analyseerden ondertussen de verschillende wedstrijdfasen en bespraken woensdagavond nog bepaalde zaken met de spelers. We kenden geen geluk, maar goed, dat is voetbal, dat is competitie. Het was een soort wedstrijd waarin de eerste ploeg die scoorde, ook de wedstrijd zou winnen. Jammer genoeg draaide het in het voordeel van Eupen uit, hoewel ook wij aanspraak maakten op de drie punten. Dat mogen we ook niet vergeten. Jammer dat we op verplaatsing niet efficiënter voor de dag komen, dit is iets wat ons al het ganse seizoen achtervolgt.”

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Voorbeschouwing en selectie voor Lokeren-Cercle Brugge

Zondagavond sluit Cercle Brugge de reguliere competitie af met een uitwedstrijd bij Lokeren. Daags voor die confrontatie blikt coach Laurent Guyot zoals gebruikelijk vooruit naar het treffen: 

Lees meer
Cerle Brugge KSV
De voorbeschouwing voor Moeskroen-Cercle Brugge

Zondagavond trekt Cercle Brugge naar ploeg in vorm Moeskroen voor de 26e speeldag uit de Jupiler Pro League. Naar wekelijkse traditie blikt coach Guyot daags voor het treffen vooruit naar de wedstrijd. Welkom bij de voorbeschouwing!

Lees meer