koop tickets online
nl fr en

Jouw stickerboek 2021-2022 volgeplakt? Dan maak je kans op een voucher van Holiday Suites ter waarde van €250!

Nog op zoek naar stickers om jouw Cercle Brugge stickeralbum te vervolledigen? Of gewoon op zoek naar een stickerboek om zelf vol te plakken? Zowel stickerboeken als stickers zijn nog steeds verkrijgbaar. Naast het feit dat iedereen die een volgeplakt stickerboek kan voorleggen een prijs wint, schenkt Holiday Suites ook een voucher ter waarde €250 aan één gelukkige winnaar! Hoe je daarop kans maakt? Dat lees je hieronder!

Cerle Brugge KSV

Dankzij het Cercle Brugge Stickerboek 2021-2022 kan ook jij de inspirerende locaties en comfortabele accommodaties van Holiday Suites nu ontdekken. Bij Holiday Suites ben je aan het juiste adres om even te onthaasten tijdens de vakantie met je gezin, vrienden en/of familie of voor een meerdaagse zakenreis.

Win een voucher van Holiday Suites ter waarde van €250!

Wie op zaterdag 5 februari om 12:00 in de jeugdkantine van Cercle Brugge een volgeplakt stickerboek kan voorleggen, maakt kans op een Holiday Suites voucher ter waarde van €250!

Niet getreurd voor mocht je de Holiday Suites-voucher niet winnen, want alle aanwezige personen die op 5 februari een volgeplakt stickerboek kunnen voorleggen, ontvangen namelijk een prijs!

De stickers (€2,50 per 2 zakjes van telkens 5 stickers) zijn verkrijgbaar:

 • in de Cercle Fanshop
 • aan Ticketing, tijdens de normale openingsuren
 • in de Jeugdkantine (Tania & Ricardo) tijdens de normale openingsuren (bij de jeugdtrainingen en -wedstrijden)
 • bij onze Jeugdsecretaris Bram De Rop
 • bij de verantwoordelijke voor de Voetbalschool Rik Parton (voor, tijdens en na de trainingsmomenten van de Voetbalschool op zaterdagochtend en maandagavond)
 • bij onze Hoofdkiné Jeugd, Andreas Ryckebusch
 • in de Jeugdreceptie (bij Jeugdwedstrijden)
 • uiteraard via de diverse jeugdmedewerkers


Wie op zoek is naar een niet-gepersonaliseerd stickerboek (€20 per stickerboek) kan terecht bij:

 • De Cercle Fanshop
 • aan Ticketing, tijdens de normale openingsuren
 • In de Jeugdkantine (Tania & Ricardo) tijdens de normale openingsuren (hetzij bij de normale jeugdtrainingen en -wedstrijden)

 

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Schrijf je in voor de talentendag U7-U8!

Op maandag 15 augustus organiseert de Jeugdwerking een talentendag U7 & U8 voor spelertjes geboren in 2015 en 2016! Interesse om deel te nemen? Schrijf dan in via deze link!

De plaatsen zijn beperkt! Meer informatie wordt bezorgd na het inschrijven.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Cercle behaalt de Elite-jeugdlicentie

De Pro League maakte vrijdag bekend dat Cercle z'n Elite-jeugdlicentie voor seizoen 2022-2023 heeft behaald. Groen-Zwart zal uitkomen in de B-reeks en krijgt daarbij het gezelschap van volgende ploegen: KV Oostende, STVV, Beerschot, Waasland-Beveren, Union, KV Kortrijk, Lommel, Seraing, Lierse K., Deinze, RWDM en FC Dender.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Kom op donderdag 26 mei naar de finale van de Beker voor Duiveltjes!

Op donderdag 26 mei vindt op de kunstgrasvelden van het Jan Breydelstadion de finale van de Beker voor Duiveltjes West-Vlaanderen 2021-2022 plaats. Acht teams zijn nog in de running voor de prestigieuze trofee, die zal worden uitgereikt na een dag vol jeugdvoetbal, een overzicht:

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Vacatures bij de Cercle Brugge Jeugd

In volle voorbereiding op het nieuwe seizoen is onze Cercle Brugge Jeugdwerking nog op zoek naar een keepertrainer en een jeugdtrainer U8. Iets voor jou? 

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Onze voetbalschool won afgelopen weekend het tornooi van Blankenberge!

In het kader van de samenwerking tussen de jeugdwerkingen van Blankenberge en Cercle Brugge nam onze voetbalschool vorige zondag deel aan het U8 tornooi van KSC Blankenberge.

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!