koop tickets online
nl fr en

Kalenderwijziging Jong Cercle-Eendracht Aalst

De wedstrijd van Jong Cercle tegen Eendracht Aalst in de 2de afdeling wordt verplaatst naar woensdag 14 september om 20u. in het Jan Breydelstadion.

Praktisch

De wedstrijd gaat door in het Jan Breydelstadion. Poorten gaan open om 18u30.

Voor deze wedstrijd zal de benedenring van de West-Tribune open gaan. Ook de Cercle pub is open voor onze supporters.
Iedereen die deze wedstrijd wil bijwonen heeft een ticket nodig.

Tickets

Tickets zijn te koop vanaf woensdag 7 september.

De prijzen zijn:

  • Gratis voor supporters met Premium Twoalve-membership (op vertoon van Premium Twoalve-abonnementskaart)
  • 5 euro voor reguliere abonnementen
  • 10 euro voor niet abonnees

 

Je kan tickets kopen vanaf 07.09 aan dienst ticketing in het Jan Breydelstadion en aan de loketten aan het stadion op de avond van de wedstrijd.

 

Cerle Brugge KSV

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Jong Cercle speelt 1-1 gelijk tegen RC Gent

Zaterdagavond speelde Jong Cercle 1-1 gelijk tegen RC Gent. Beide goals vielen in het slot van de eerste helft. Door de overwinning van Lokeren-Temse tegen Westhoek (3-1) zakt Jong Cercle naar de derde plaats in de ranking. Helemaal bovenaan het klassement verstevigde leider Eendracht Aalst z’n koppositie na een 3-0 winst tegen Petegem.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Jong Cercle tegen Olsa Brakel moet volledig worden herspeeld

De competitiewedstrijd van Jong Cercle tegen Olsa Brakel wordt volledig herspeeld op woensdag 30 november om 20h00 in Ruddervoorde. De match werd op 12 november tijdens de rust stopgezet toen de scheidsrechter oordeelde dat hevige mistbanken het zicht te veel belemmerden. De tussenstand was toen nog 0-0.

Wedstrijdtickets van 12 november blijven gewoon geldig op 30 november. Breng dat ticket wel mee, want enkel op vertoon ervan krijg je toegang tot het stadion. Supporters die nog geen ticket(s) hebben kunnen dat ter plaatse aankopen.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
[VACATURE] Stagiair(e) sportieve omkadering voor Jong Cercle

Voor Jong Cercle, de beloftenploeg van Groen-Zwart die dit seizoen uitkomt in Tweede Nationale, zijn we op zoek naar een stagiair(e) voor een boeiende stage met veel verantwoordelijkheid. Onderstaand takenpakket is slechts indicatief: naargelang profiel en interesse bekijken we samen welke extra of bijkomende taken er kunnen worden toegevoegd:

Taakinhoud:

  • Je helpt mee met het opbouwen van een beeld databank;
  • Je ondersteunt mee de scouting;
  • Je staat in voor de organisatie van trainingsstage(s) en andere logistieke taken zoals kledij, opmaken van weekschema’s, ...
  • Je kan trainingen van de U23 filmen (met drone) voor analyse;
  • Je geeft ondersteuning op wedstrijddagen waarbij je onder andere mee instaat voor de administratie;

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Kom zaterdag supporteren voor Jong Cercle in en tegen KM Torhout!

Geen Jupiler Pro League-voetbal komend weekend maar dat betekent niet dat er geen enkele Cercleploeg in actie komt. De competitie voor Jong Cercle loopt namelijk wel gewoon door en voor Groen-Zwart staat er zelfs een derby op het programma want zaterdag trekt het naar KM Torhout. De partij op de Velodroom gaat van start om 19:30. Cerclesupporters op post!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Jong Cercle wint met 0-4 op bezoek bij Zelzate!

Na de midweek overwinning tegen Eendracht Aalst trok Jong Cercle zondagmiddag naar Zelzate. Groen-Zwart bevestigde andermaal z'n goede vorm en won overtuigend met 0-4. Jong Cercle blijft zo ongeslagen in de competitie. 

Volgende zaterdag staat de derby tegen KM Torhout op het programma. Een ideaal moment om Jong Cercle aan te moedigen want door de interlandbreak komt Cercle A niet in actie!

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!