koop tickets online

KAS Eupen-Cercle Brugge: alle ticketinformatie

De eerste uitwedstrijd van 2020 is meteen ook de verste van dit seizoen: op zaterdag 1 februari trekt Cercle Brugge naar het Kehrwegstadion waar om 20u Eupen partij wordt gegeven. De ticketinformatie is hieronder beschikbaar:

Ticketprijzen:
 

  • Volwassenen: €15*
  • Jeugd tot 15 jaar: €10*


(*) Prijzen exclusief Interclubfee. De IC-fee is enkel van toepassing bij tickets die in Brugge worden aangekocht.

Cerle Brugge KSV

Open bezoekersloketten

De combiregeling is voor de verplaatsing naar Eupen NIET van kracht. Dat betekent dat Cerclesupporters ook met eigen vervoer de verplaatsing kunnen maken. Fans die op de wedstrijddag zelf tickets voor de partij willen aankopen, kunnen vanaf 18u30 aan de bezoekersloketten terecht.

Supportersbus van de supportersfederatie 

Net zoals bij iedere uitwedstrijd organiseert de supportersfederatie van Cercle Brugge ook voor de verplaatsing naar Eupen een busverplaatsing. Alle informatie, de opstapplaatsen en de inschrijflink kan je hier terugvinden.

Cerle Brugge KSV

Of ... maak de verplaatsing naar Eupen samen met de vriendenkring d'Echte

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Fans, jullie zijn fantastisch!

Dat we over fantastische fans beschikken, dat wisten we al. Maar zo fantastisch om een bezoekersvak in één dag te vullen? Dat hadden we eerlijk gezegd alleen maar kunnen hopen. Iedereen wil er zaterdag bijzijn! Alle gratis tickets voor het bezoekersvak zijn de deur uit!

Heb jij een ticket komen afhalen, maar heb je het uiteindelijk niet nodig? Kom dan jouw ticket op het secretariaat binnenbrengen en dan kunnen we een andere supporter gelukkig maken!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Deze week aangepaste openingsuren voor Ticketing


Let op! De openingsuren van onze dienst Ticketing zijn voor deze week lichtjes aangepast:

Lees meer
Cerle Brugge KSV
#MOUCER | Onze voorbereiding op Moeskroen

Na twee dagen vrijaf beginnen de spelers dinsdagmorgen met hun voorbereiding op Moeskroen-Cercle Brugge. Benieuwd naar het trainingsschema? Raadpleeg het hieronder!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
En nu gaan we samen naar Moeskroen! GRATIS!


Bij Sint-Truiden kunnen ze die bal niet binnenhouden. En iedere keer wordt het onthaald met gejuich door de supporters van Cercle, die er door de sfeer ervoor hebben gezorgd dat Cercle hier eigenlijk een thuiswedstrijd speelde. Ook al is het een andere ondergrond. Zij maakten de hele wedstrijd lang kabaal, hebben hun ploeg meer dan ondersteund. Dat moet ook gezegd!” 

Dat zei commentator Floris Geerts in de 94ste minuut van STVV-Cercle Brugge. Hij had overschot van gelijk!

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!