koop tickets online

Kijk zaterdag om 14h live naar KV Oostende-Cercle Brugge, met commentaar van Niko Lainé

Zaterdag speelt Cercle Brugge in de pas omgedoopte Oostendse 'Diaz Arena' een oefenwedstrijd tegen KV Oostende. De partij tegen de Kustboys wordt om 14h afgetrapt. 

De wedstrijd wordt voorzien van commentaar van Niko Lainé en zal, met steun van Focus WTV, live worden uitgezonden op cerclebrugge.be en de Facebookpagina van Cercle.
 


 

Cerle Brugge KSV

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Paul Clement blikt vooruit naar OH Leuven-Cercle Brugge

Donderdagmiddag stond Paul Clement traditiegetrouw de pers te woord in aanloop naar OH Leuven-Cercle Brugge. Benieuwd wat onze oefenmeester te vertellen had? Kijk dan hier naar de voorbeschouwing!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
De selectie voor OH Leuven-Cercle Brugge

Coach Paul Clement selecteerde 21 spelers voor OH Leuven-Cercle Brugge van zaterdagavond om 18h30. Wie de selectie haalde, vind je hier terug!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Nathan Verboomen scheidsrechter voor OH Leuven-Cercle Brugge

Het Referee Department van de Voetbalbond maakte zopas de aanduidingen bekend voor speeldag 15 van de Jupiler Pro League. Nathan Verboomen zal daarbij zaterdagavond de leiding krijgen over OH Leuven-Cercle Brugge. In zijn taak zal Verboomen worden bijgestaan door assistenten Mathias Hillaert en Jeroen Walschap. Erik Lambrechts is vierde official.

In het VAR-busje neemt op zijn beurt Alexandre Boucaut plaats. Hij wordt bijgestaan door Romain Devillers, Kenneth Dhont en Valson Aliaj.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Stem nu op jouw CAPS Goal of November!

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!