koop tickets online
nl fr en

Kom zaterdag supporteren voor Jong Cercle in en tegen KM Torhout!

Geen Jupiler Pro League-voetbal komend weekend maar dat betekent niet dat er geen enkele Cercleploeg in actie komt. De competitie voor Jong Cercle loopt namelijk wel gewoon door en voor Groen-Zwart staat er zelfs een derby op het programma want zaterdag trekt het naar KM Torhout. De partij op de Velodroom gaat van start om 19:30. Cerclesupporters op post!

Jong Cercle is alvast uitstekend aan de competitie begonnen. De jongens van Bart Plasschaert staan namelijk na 4 wedstrijden aan kop van de klassering met 8 punten maar hebben wel één wedstrijd meer achter de kiezen. Afgelopen weekend won Jong Cercle met overtuigende 0-4 cijfers op bezoek bij Zelzate. Eerder die week won het ook met 1-0 van Eendracht Aalst en met draws tegen Dikkelvenne en Gullegem verloren de youngsters dit seizoen nog niet. “Natuurlijk is dit voor ons een leuke meevaller, maar eigenlijk merken we dat weinig teams vrijuit durven voetballen tegen ons. We kunnen ons daarvoor vaak instellen op het winnen van de tweede bal, iets waar we al veel beter in zijn geworden”, aldus coach Bart Plasschaert na afgelopen weekend.

Cerle Brugge KSV
Cerle Brugge KSV

Komend weekend staat de derby tegen KM Torhout op het programma. Na drie wedstrijden staan de eveneens in groen-zwart spelende jongens van Stijn Meert op een 10e stek met 4 punten. Op de openingsspeeldag verloor Torhout met 5-3 tegen Oudenaarde, een week later won het voor eigen volk met 2-1 van Harelbeke. Vorig weekend bleef Torhout steken op een 0-0 in en tegen Gullegem.

Voor Cerclefans die de voorbije weken nog niet konden kennismaken met Jong Cercle is het zaterdag dus de uitgelezen kans. Tickets kunnen ter plaatse aan de loketten in Torhout worden aangekocht.

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Miron Muslic reageert op z'n contractverlenging

Miron Muslic over z'n contractverlenging, de stage in Benidorm én een vooruitblik naar de tweede seizoenshelft? Je bekijkt het hier!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Gelukkige verjaardag Leonardo Da Silva Lopes!

Ook Leonardo Da Silva Lopes is jarig! Hij viert vandaag z'n 24ste verjaardag.

Proficiat, Leo!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Gelukkige verjaardag, Kévin Denkey!

Kévin Denkey is jarig! Onze spits viert vandaag z'n 22ste verjaardag.

Gelukkige verjaardag Kévin!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Miron Muslic langer bij Cercle Brugge!

Cercle Brugge heeft het contract van Miron Muslic (40) opengebroken. De Oostenrijker plaatste z’n handtekening onder een nieuwe verbintenis tot juni 2024.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Trainingsstage Benidorm: “Verder werken aan de Cercle mentaliteit”

Op de tweede stagedag in Benidorm stonden er twee trainingen op het programma. Beide sessies werden voorafgegaan door een opwarming in de fitness. Ook na de veldtrainingen konden de spelers in de gym terecht om bijkomende oefeningen te doen.

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!