koop tickets online
nl fr en

KV Kortrijk-Cercle Brugge: alle ticketinfo

Zaterdag om 18h30 trekt Cercle naar het Guldensporenstadion van KV Kortrijk. De combiregeling voor bezoekende supporters is van kracht, dat werd zo door de lokale Kortrijkse overheid bepaald. Cerclesupporters die tickets willen aankopen, kunnen hier dus enkel in voorverkoop voor terecht (tot vrijdagavond om 17h30). De bezoekersloketten in Kortrijk blijven zaterdag gesloten.

Ticketprijzen

  • Volwassenen: €21 (inclusief €1 interclub)
  • Jongeren -12 jaar: €11 (inclusief €1 interclub)
     

Busprijzen

  • Volwassenen: €15
  • Jongeren -18 jaar: €10


Vertrekplaatsen supportersbussen:

  • 16h45 - Café Strooyhof Veldegem
  • 17h00 - Station Brugge (Café Halte 5: Hendrik Brugmansstraat 4, 8000 Brugge)
  • 17h20 - Carpoolparking Lichtervelde
Cerle Brugge KSV

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Ticketing sluit vrijdag al uitzonderlijk om 16:30

Wegens de Jupiler Pro League-wedstrijd tussen Club Brugge en Zulte Waregem sluit de dienst Ticketing komende vrijdag al om 16:30.

Supporters die nog tickets nodig hebben voor de uitwedstrijd naar Standard en voor vrijdag niet meer in Brugge geraken, kunnen zaterdagvoormiddag (10:00-12:00) nog aan de dienst Ticketing terecht voor tickets + busvervoer. Lees alle ticketinfo voor Standard-Cercle hier na.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Combiregeling naar Standard

Na de overwinning tegen Anderlecht trekt Cercle komend weekend naar Sclessin voor de partij tegen Standard. Er geldt een verplichte combiregeling: dat betekent dat er online geen tickets verkrijgbaar zijn en dat de verplaatsing naar Luik verplicht met busvervoer moet worden gemaakt. Zondag blijven de bezoekersloketten in Luik ook gesloten. Wil je mee komen supporteren voor Cercle? Koop dan voor vrijdagavond in Brugge je ticket aan! Hieronder lees je alle info:

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Geef jij zaterdag de aftrap van Cercle-Anderlecht?

Komende zaterdag om 16:00 staat met Cercle-Anderlecht de eerste thuiswedstrijd van het seizoen gepland. Een echte topaffiche waarbij we rekenen op de massale steun van onze fans. Maar voor 4 van onze abonnees is er zelfs een hoofdrol weggelegd!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Alle ticketinfo voor Cercle Brugge-RSC Anderlecht

Op zaterdag 30/07 ontvangt Cercle tijdens de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen RSC Anderlecht. Er geldt een aangepaste ticketregeling:

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Alle ticketinformatie voor KVC Westerlo-Cercle Brugge

Cercle start op zondag 24 juli om 21:00 de competitie met een uitwedstrijd bij promovendus Westerlo. Voor het eerst kunnen Cerclefans ook online tickets voor uitwedstrijden aankopen als de combiregeling niet van kracht is. Wie met de supportersbus wil meereizen naar Westerlo, kan zich hiervoor inschrijven aan de dienst Ticketing in Brugge.

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!