koop tickets online
nl fr en

KV Oostende-Cercle Brugge: gratis busvervoer voor alle Cerclefans!

Sima Tours en Cercle Brugge slaan de handen in elkaar! Om zaterdag met zoveel mogelijk Cerclefans naar KVO te trekken wordt er gratis busvervoer aangeboden aan alle Cercle supporters. Voorwaarde? Voor vrijdagavond jouw wedstrijdticket(s) aankopen aan de dienst Ticketing in Brugge!

De verplichte bus-combiregeling is voor bezoekende supporters nog steeds van kracht. We begrijpen dat het voor een korte verplaatsing naar Oostende misschien wat vreemd lijkt, maar jammer genoeg is het niet anders. Om zaterdag toch met zoveel mogelijk Cerclefans naar Oostende te trekken, bieden we samen met onze buspartner Sima Tours gratis busvervoer aan!

Cerle Brugge KSV

Een plaats op één van de supportersbussen reserveer je automatisch bij het aankopen van jouw wedstrijdticket(s). Die tickets moeten wel op voorhand worden aangekocht aan Ticketing in Brugge. De bezoekersloketten in Oostende blijven zaterdag gesloten.

Ticketprijzen

  • Volwassenen: €21 (inclusief €1 interclub)
  • Jongeren -16 jaar: €11 (inclusief €1 interclub)


Vertrekplaatsen supportersbussen:

  • 16h45 – Strooyhof Veldegem
  • 17h00 – Jan Breydelstadion (secretariaat Cercle)
  • 17h15 – Station Brugge (ter hoogte van café Halte 5, Hendrik Brugmansstraat 4, 8000 Brugge)
     

Als niet-abonnee mee naar KVO-Cercle? Dan kan je voor €5 naar Cercle-Standard op 23/10 om 16h15!

Het gratis busvervoer naar Oostende wordt aan alle Cerclefans (abonnees + niet-abonnees) aangeboden. Cerclefans die (nog) geen abonnement hebben kunnen één week later zelfs de topper tegen Standard bijwonen … voor slechts €5!

Hoe dat in z’n werk gaat?

Simpel! Op vertoon van je KVO-Cercle wedstrijdticket kan je aan de dienst Ticketing een wedstrijdticket voor Cercle-Standard aankopen*. Je betaalt slechts €5 voor een zitplaats in de Noord, Oost of West-beneden.

* Enkel geldig in voorverkoop (tot 23 oktober om 12h00)

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Ticketing sluit vrijdag al uitzonderlijk om 16:30

Wegens de Jupiler Pro League-wedstrijd tussen Club Brugge en Zulte Waregem sluit de dienst Ticketing komende vrijdag al om 16:30.

Supporters die nog tickets nodig hebben voor de uitwedstrijd naar Standard en voor vrijdag niet meer in Brugge geraken, kunnen zaterdagvoormiddag (10:00-12:00) nog aan de dienst Ticketing terecht voor tickets + busvervoer. Lees alle ticketinfo voor Standard-Cercle hier na.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Combiregeling naar Standard

Na de overwinning tegen Anderlecht trekt Cercle komend weekend naar Sclessin voor de partij tegen Standard. Er geldt een verplichte combiregeling: dat betekent dat er online geen tickets verkrijgbaar zijn en dat de verplaatsing naar Luik verplicht met busvervoer moet worden gemaakt. Zondag blijven de bezoekersloketten in Luik ook gesloten. Wil je mee komen supporteren voor Cercle? Koop dan voor vrijdagavond in Brugge je ticket aan! Hieronder lees je alle info:

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Geef jij zaterdag de aftrap van Cercle-Anderlecht?

Komende zaterdag om 16:00 staat met Cercle-Anderlecht de eerste thuiswedstrijd van het seizoen gepland. Een echte topaffiche waarbij we rekenen op de massale steun van onze fans. Maar voor 4 van onze abonnees is er zelfs een hoofdrol weggelegd!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Alle ticketinfo voor Cercle Brugge-RSC Anderlecht

Op zaterdag 30/07 ontvangt Cercle tijdens de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen RSC Anderlecht. Er geldt een aangepaste ticketregeling:

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Alle ticketinformatie voor KVC Westerlo-Cercle Brugge

Cercle start op zondag 24 juli om 21:00 de competitie met een uitwedstrijd bij promovendus Westerlo. Voor het eerst kunnen Cerclefans ook online tickets voor uitwedstrijden aankopen als de combiregeling niet van kracht is. Wie met de supportersbus wil meereizen naar Westerlo, kan zich hiervoor inschrijven aan de dienst Ticketing in Brugge.

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!