LIVE: Cercle Brugge-VK Tienen
koop tickets online

KV Oostende-Cercle Brugge: gratis busvervoer voor alle Cerclefans!

Sima Tours en Cercle Brugge slaan de handen in elkaar! Om zaterdag met zoveel mogelijk Cerclefans naar KVO te trekken wordt er gratis busvervoer aangeboden aan alle Cercle supporters. Voorwaarde? Voor vrijdagavond jouw wedstrijdticket(s) aankopen aan de dienst Ticketing in Brugge!

De verplichte bus-combiregeling is voor bezoekende supporters nog steeds van kracht. We begrijpen dat het voor een korte verplaatsing naar Oostende misschien wat vreemd lijkt, maar jammer genoeg is het niet anders. Om zaterdag toch met zoveel mogelijk Cerclefans naar Oostende te trekken, bieden we samen met onze buspartner Sima Tours gratis busvervoer aan!

Cerle Brugge KSV

Een plaats op één van de supportersbussen reserveer je automatisch bij het aankopen van jouw wedstrijdticket(s). Die tickets moeten wel op voorhand worden aangekocht aan Ticketing in Brugge. De bezoekersloketten in Oostende blijven zaterdag gesloten.

Ticketprijzen

  • Volwassenen: €21 (inclusief €1 interclub)
  • Jongeren -16 jaar: €11 (inclusief €1 interclub)


Vertrekplaatsen supportersbussen:

  • 16h45 – Strooyhof Veldegem
  • 17h00 – Jan Breydelstadion (secretariaat Cercle)
  • 17h15 – Station Brugge (ter hoogte van café Halte 5, Hendrik Brugmansstraat 4, 8000 Brugge)
     

Als niet-abonnee mee naar KVO-Cercle? Dan kan je voor €5 naar Cercle-Standard op 23/10 om 16h15!

Het gratis busvervoer naar Oostende wordt aan alle Cerclefans (abonnees + niet-abonnees) aangeboden. Cerclefans die (nog) geen abonnement hebben kunnen één week later zelfs de topper tegen Standard bijwonen … voor slechts €5!

Hoe dat in z’n werk gaat?

Simpel! Op vertoon van je KVO-Cercle wedstrijdticket kan je aan de dienst Ticketing een wedstrijdticket voor Cercle-Standard aankopen*. Je betaalt slechts €5 voor een zitplaats in de Noord, Oost of West-beneden.

* Enkel geldig in voorverkoop (tot 23 oktober om 12h00)

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Ontmoet CIL-LOU, de nieuwe hoofdpartner van onze Cercle Brugge jeugdwerking!

CIL-LOU, het eerste Belgische haarverzorgingsmerk met kindershampoo, wordt de nieuwe hoofdsponsor van de Cercle Brugge Jeugdwerking. Het Belgische bedrijf zal ondermeer op de voorzijde van de wedstrijdshirts prijken van al onze jeugdteams.


CIL-LOU: de eerste 100% natuurlijke kindershampoo van Belgische bodem
 

Lees meer
Cerle Brugge KSV
De selectie voor Cercle-KVK Tienen!

Donderdagavond om 20h00 neemt Cercle het in de 1/16e finales van de Croky Cup op tegen KVK Tienen. Coach Yves Vanderhaeghe selecteerde 19 spelers voor onze eerste wedstrijd in de bekercompetitie. Ontdek hier de namen!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Croky Cup: voor slechts €5 naar Cercle-VK Tienen!

Op donderdag 28 oktober start Cercle z’n bekerparcours in de 1/16e finales met een thuiswedstrijd tegen VK Tienen (aftrap om 20h00). Tickets zijn vanaf nu online én fysiek beschikbaar en kosten slechts €5!

Tickets kunnen worden aangekocht in de West- en Noordtribune. De Oosttribune gaat voor het bekertreffen niet open.  

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Beloften nipt onderuit in Standard

Maandagavond gingen de beloften nipt onderuit in en tegen Standard.

De wedstrijd begon niet goed voor onze jongens. Na 14 minuten stond het al 2-0 in het voordel van de thuisploeg. Maar na 20 minuten herpakte Cercle zich en trok het de wedstrijd naar zich toe. Dit met goed en dominant voetbal wat resulteerde in enkele kleine kansen voor onze U21.

In de tweede helft werd daar nog hoge druk en vechtlust aan toegevoegd. Zo kwam Cercle terug op 2-1 via Wolf Ackx. Toch kon Standard, door het omzetten van een penalty, verder uitlopen op 3-1. Alsof dat niet genoeg was kreeg Cercle ook nog rood na 2 gele kaarten. Toch knokte Cercle zich met 10 terug. Via Andy Koshi kon Cercle opnieuw aansluiten: 3-2. Onze keeper Bas Langenbick pakte in de laatste minuut nog een penalty van Standard. 

3-2 werd uiteindelijk het eindresultaat. Cercle verdiende, na 70 minuten dominant voetbal, meer.

De volgende wedstrijd is de derby op zondag 7/11 om 16u in Ruddervoorde! 

 

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Jesper Daland voor de 2e keer in het Eleven Sports Team of the Week!

De eerste goal van Jesper Daland werd door Eleven Sports en Sport/Voetbalmagazine beloond met een plaatsje in het Team of the Week van speeldag 12!

Afgelopen zaterdag speelde Cercle 1-1 gelijk tegen Standard. Toen Bastien de Rouches al na 5 minuten op voorsprong bracht kon Daland, na een puike vrije trap van Dino Hotic, Groen-Zwart in de rebound op gelijke hoogte brengen. Niet alleen z'n doelpunt was belangrijk voor Cercle: voor het overige kan hij ook terugkijken op een erg secure wedstrijd met een aantal goede intercepties. Voor de Noorse belofte-international de tweede keer al dit seizoen in het Team of the Week: ook op de openingsspeeldag mocht Daland tijdens z'n debuut voor Cercle z'n opwachting maken.

Proficiat Jesper!

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!