koop tickets online
nl fr en

Laat het zaterdag spoken in het HalloGreen Fandorp!

Dat er zaterdag sportief een mooie affiche op het programma staat, is al wel duidelijk. Maar extra-sportief verwelkomen we jullie zaterdag graag vanaf anderhalf uur voor de wedstrijd in ons HalloGreen-Fandorp!

Zaterdag laten we het dus letterlijk spoken in ons Fandorp. In samenwerking met de Feestfabriek BVBA voorzien we een op-en-top Halloween gebeuren: HalloGreen! We laten zaterdag niks aan het toeval over: een passend decor, aangepaste muziek tot zelfs figuranten, zaterdag zetten we de herfstvakantie op een passende manier in. Kom zeker verkleed naar het Fandorp én naar de wedstrijd, want Cercle schreeuwen we vervolgens om 20u naar succes toe in het West-Vlaamse streekduel tegen KV Kortrijk!

Wie effectief verkleed komt, maakt kans op het winnen van een wedstrijdshirt! Lees hier hoe jij kan winnen:

  1. Kom verkleed naar Cercle Brugge – KV Kortrijk en laat een foto nemen aan de photobooth stand in het Hallogreen-dorp
  2. Surf zondag naar de Facebookpagina van Cercle Brugge en vind er jouw foto terug.
  3. Tag jezelf op de foto en laat jouw foto vervolgens zoveel mogelijk ‘liken’! De foto met de meeste ‘likes’ op dinsdagmiddag 30 november om 12u mag zijn shirt hoogstpersoonlijk, en in aanwezigheid van enkele spelers, komen afhalen op het secretariaat!

 

Nog geen tickets voor zaterdag? De vernieuwde dienst Ticketing is deze week elke dag open, met uitzondering van woensdag 24 oktober. Online kan je natuurlijk 24/4 en 7/7 terecht om jouw plaats zaterdag in het Jan Breydelstadion veilig te stellen.

Tot zaterdag!

Cerle Brugge KSV

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Kom zaterdag voor en na de match naar het Fandorp met DJ Walt-MAX!

Zaterdag om 16:00 nemen we het op tegen RSC Anderlecht, maar opwarmen doen we al vanaf 14:30 in het Fandorp met een DJ-set van Walt-MAX! Ook na de wedstrijd zal het Fandorp geopend zijn en zal opnieuw DJ Walt-MAX instaan voor de passende beats.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Paul Nardi zaterdag eregast tijdens Cercle Brugge-Zulte Waregem!

Zaterdagavond om 20u neemt Groen-Zwart het op tegen Zulte Waregem op speeldag 20 van de Jupiler Pro League. Ter ere van de laatste thuiswedstrijd in 2019 zal niemand minder dan Paul Nardi aanwezig zijn om Cercle hopelijk naar een driepunter te schreeuwen. Maar er is meer, ontdek hieronder wat er nog allemaal te gebeuren staat:

Jeneververkoop van de supportersfederatie in het Fandorp

Voor de wedstrijd organiseert de supportersfederatie van Cercle Brugge in het Fandorp een heuse jeneververkoop. Kom je dus al vanaf 18u30 verwarmen, ook onze Kerst-DJ zal aanwezig zijn!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Klaar voor een zonovergoten Fandorp?

Zaterdag staat de West-Vlaamse topaffiche tussen Cercle Brugge en KV Kortirjk op het programma. Net zoals voor iedere thuiswedstrijd opent het Fandorp opnieuw haar poorten vanaf anderhalfuur voor de match (= 18u30).

Dat de weergoden ons alvast gunstig gezind zijn, staat vast. Zonnige temperaturen tot wel 23° worden voorspeld; ideaal dus om voor de wedstrijd samen in het Fandorp jou voor te bereiden op de match. Er wordt opnieuw heel wat animatie voorzien, waarbij onze DJ voor de nodige zomerse beats zal zorgen. Bovendien vallen er dankzij Postbuzz ook heel wat Cercleprijzen te winnen zoals exclusieve VIP arrangementen en gesigneerde shirts. Kom dus zeker langs!
 

Koop hier jouw tickets!

 

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Frederik Boi en Ricky Begeyn te gast in het Fandorp voor #DeDerby!

Zondag verwachten we iedereen om 13u in het Fandorp om de spelersbus #ollemolletope spetterend te verwelkomen! Daarnaast zal er, net zoals bij alle andere thuiswedstrijden, een DJ aanwezig zijn in het Fandorp én komen ook oud-spelers Frederik Boi en Ricky Begeyn langs!

Kom dus zeker langs en scoor jouw foto en/of handtekening!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
De Warmste Soep, Wim Kooiman en Stéphane Demol in het Fandorp voor Cercle-Anderlecht

De tweede thuiswedstrijd in één week tijd: zondagmiddag ontvangen we RSC Anderlecht in het Jan Breydelstadion, voor een absolute topmatch op speeldag 19 van de Jupiler Pro League. Vóór de wedstrijd voorzien heel wat speciallekes in het Fandorp, dat vanaf 13u zal geopend zijn:

Oud-spelers Wim Kooiman en Stéphane Demol in het Fandorp


12 seizoenen lang was hij te bewonderen in een Cercle Brugge shirt: 293 wedstrijden heeft hij maar liefst op de teller voor Groen-Zwart: zondagmiddag verwelkomen we Wim Kooiman op Cercle! Voor de wedstrijd is hij te gast in het Fandorp, waar hij graag met jou op de foto gaat en er door Geert Leys zal worden geïnterviewd.

Geert Leys brengt ook Stéphane Demol met zich mee. De Brusselse verdediger die tijdens seizoen 1993-94 12 wedstrijden voor Cercle Brugge uitkwam, zal samen met Wim Kooiman dus aanwezig zijn én bovendien de aftrap geven van de match!

Pittig detail: beide spelers waren tevens ook bij RSC Anderlecht actief !
 

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!