koop tickets online

Lars Depoorter neemt het dit seizoen voor Cercle Brugge op in de ePro League!

Voor het tweede seizoen van de Proximus ePro League verdedigt Lars Depoorter dit jaar de kleuren van Cercle Brugge. Na de eerdere online kwalificaties selecteerde Groen-Zwart de 17-jarige Depoorter als officiële ePlayer die Cercle tijdens de online FIFA20 competitie zal gaan verdedigen.

De voorbije weken ging Cercle Brugge op zoek naar wie de opvolger van Jason Logghe zou worden tijdens de tweede editie van de ePro League. Nadat Jason, alias OMG_IT_IS_JAY, vorig seizoen een erg knap parcours liet optekenen, schopte hij het dit seizoen opnieuw tot in de kwalificaties. De selectieproeven op Cercle toonden echter aan dat Lars Depoorter voor deze editie net iets sterker was.

Cerle Brugge KSV

De 17-jarige Depoorter, een student Wetenschappen-wiskunde en woonachtig te Koekelare, is tevens ook fervent Cerclesupporter. Als abonnee heeft Lars Depoorter de laatste jaren ook een passie voor gamen en het spel FIFA ontwikkeld. Niet alleen het virtueel voetbal spelen is voor Lars voorbestemd, hij voetbalt ook zelf als rechtsachter bij VV Koekelare.

De komende weken zal Lars Depoorter (LarzZz42002) het dus in naam van Cercle Brugge opnemen in de tweede editie van de Proximus ePro League. De prestaties van Lars in deze competitie kan je uiteraard via onze website en onze social mediakanalen op de voet volgen!

Proficiat en veel succes Lars!

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Maak kennis met PNIICOOO, onze professionele eSporter!

De 22-jarige Nicolas Poulain, alias PNIICOOO, verdedigt dit seizoen de kleuren van Cercle Brugge in de ePro League. De virtuele FIFA 21-competitie op PS4 startte woensdag al voor Groen-Zwart met een thuismatch tegen Charleroi, maar net als de A-ploeg een dag voordien gaf ook PNIICOOO in het slot nog een voorsprong uit handen. Het werd 2-3.

Al voor het derde seizoen op rij organiseert de Pro League, vanaf dit jaar samen met rechtenhouder ELEVEN SPORTS, de ePro League. Nadat eerder al Jason Logghe (OMG_IT_IS_JAY) en Lars Depoorter (LARZZZ42002) Cercle al succesvol vertegenwoordigden in het tornooi, nam Groen-Zwart voor dit seizoen voor het eerst een professionele eSporter in huis.

En die professionele eSporter is de 22-jarige Nicolas Poulain, beter bekend onder z’n gaming naam ‘PNIICOOO’: “Een fantastische ervaring om de kleuren van Cercle te mogen vertegenwoordigen: ik zal er alles aan doen om zo hoog mogelijk te eindigen”, aldus Nicolas.

Wil jij wekelijks op de hoogte blijven van de prestaties van PNIICOOO in de ePro League? De wedstrijden worden elke woensdag uitgezonden op Eleven Sports 1 & op het YouTube kanaal van Eleven!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Speel al je wedstrijden met thuisvoordeel - Schrijf je nu in voor de Pro League e-Cup!

De voetbalcompetities liggen tijdelijk stil door de maatregelen die genomen zijn om het Corona-virus in te dijken. De Pro League en haar partners zaten de voorbije week echter niet stil en hebben de krachten gebundeld om de Pro League alvast virtueel verder te zetten via FIFA20.

Om de voetbal- en FIFA20-liefhebbers de komende weken de broodnodige ontspanning te kunnen bieden, organiseren de Pro League en haar esportspartner Proximus de Proximus Pro League e-Cup.
 

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Vertegenwoordig jij Cercle Brugge in de Proximus ePro League?

Na een succesvol debuutseizoen met eSporter Jason Logghe (OMG_IT_IS_JAY) in de Proximus ePro League - Jason plaatste zich met Cercle knap voor Play Off 1 en werd daarin vierde, organiseert de Pro League in samenwerking met Proximus ook dit jaar een gloednieuwe editie van de enige officiële EA SPORTS FIFA 20 competitie in België. Vertegenwoordig jij straks Groen-Zwart in de ePro League?

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Onze eSporter Jason Logghe een dag in het spoor van Cercle Brugge

Onze eSporter Jason Logghe bracht vorige week een dagje door bij Cercle Brugge. In navolging van de finales van de ePro League werd Jason dan ook een dag lang door een cameraploeg gevolgd. Tijdens de finales, waar Jason in de B-poule uitkwam, eindigde hij als amateurspeler knap 4e. Ontdek hieronder de reportage van Jason:

Lees meer
Cerle Brugge KSV
eSporter Jason Logghe haalt Play Off 1!

Sinds dit seizoen komt Cercle Brugge met eSporter Jason Logghe uit in de eerste editie van de ePro League, de elektronische versie van de Jupiler Pro League. In die ePro League, waarin de wedstrijden iedere speeldag een halfuur voor de effectieve Jupiler Pro League wedstrijd ingepland staan, zijn de resultaten van Jason tot dusver ronduit schitterend. Afgelopen zondag werd eStandard met 3-1 opzij gezet, wat betekent dat Jason zich, met nog één speeldag te gaan, geplaatst heeft voor Play Off 1!
eSporter Jason speelde tot dusver 14 wedstrijden in de ePro League. 8 wedstrijden werden winnend afgesloten, 4 keer werd gelijkgespeeld en slechts 2 keer werd een match verloren. Indrukwekkende statistieken dus, op naar Play Off 1!


De wedstrijd tegen Standard opnieuw bekijken? Klik dan hier!
 

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!