koop tickets online

Laurent Guyot blikt vooruit naar Cercle Brugge-KV Oostende

Zaterdagavond staat Cercle Brugge-KV Oostende op het programma. Om 20u nemen de troepen van coach Guyot het dan op tegen de troepen van Gert Verheyen. Daags voor dat treffen blikt Laurent Guyot zoals steeds vooruit naar de match. Lees hier de voorbeschouwing!


Coach, goede trainingsweek achter de rug?


“Op zich wel ja, al zou die nog beter geweest zijn mochten we afgelopen weekend gewonnen hebben. We startten maandagvoormiddag met 3,5 uur videobeelden te bekijken en te bespreken. De spelers kregen de kans om bij deze beelden met elkaar in gesprek te gaan en daar hebben we ook heel wat interessante zaken uit geleerd. We zullen zaterdag zien wat dit teweeg heeft gebracht.”
 

Cerle Brugge KSV

Hoe kijk je zelf terug op de vorige match?


“Als we afgelopen wedstrijd vergelijken met de wedstrijd die we speelden op Gent, dan zie je dat Gent gewoon een klasse sterker was. Wat ik zondagavond in de tweede helft heb gezien op Moeskroen vind ik niet normaal en accepteer ik absoluut niet. Moeskroen had in de eerste helft problemen om de match naar hun hand te zetten en wij hebben in de tweede helft gewoon dat probleem voor hen opgelost. Het is niet de eerste keer dat we een slechte match spelen, maar Moeskroen is wel de eerste wedstrijd waarin ik de attitude van de spelers niet accepteer. Ik zag spelers in de 2de helft met een verkeerde ingesteldheid. Dit heeft er ook voor gezorgd dat we sinds deze week de huisregels wat hebben aangepast. Zaterdag krijgen we KV Oostende over de vloer en we zullen er dan ook alles aan doen om het behoud definitief te verzekeren en een reactie te tonen na de onbegrijpelijke prestatie van vorige week.”


Zijn er verrassingen in de selectie?


“Etienne is geschorst en zal er logischerwijs niet bij zijn. Wat de geblesseerden betreft hebben we Mercier die nog steeds last ondervindt aan de rug, dat valt dus nog te bezien. Appin werd deze week geopereerd aan de linkerenkel en ook Koné moet verstek laten gaan voor zaterdag.”

De selectie:

Cerle Brugge KSV

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
#CLUCER | De voorbeschouwing van coach Storck

Op naar de derby! Benieuwd naar wat onze coach Bernd Storck deze week in zijn voorbeschouwing te vertellen had? Bekijk het hieronder!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
#MOUCER | "Deze kans moeten we grijpen!"

Op de wekelijkse persbabbel van Bernd Storck blikte onze coach positief & ambitieus vooruit naar Moeskroen-Cercle Brugge! Benieuwd naar wat hij te zeggen had? Bekijk dan hieronder de voorbeschouwing!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
#CERKVM | "More than a final"

Zaterdagavond om 20u staat de cruciale wedstrijd tegen KV Mechelen op het programma. Benieuwd naar wat onze coach Bernd Storck over de partij te zeggen heeft? Bekijk dan hieronder de voorbeschouwing!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
#EUPCER | Check hier de voorbeschouwing

Twee hoofdtopics kwamen tijdens de voorbeschouwende persconferentie van coach Bernd Storck deze week aan bod: de onverdiende nederlaag tegen Anderlecht en een sportieve vooruitblik naar het zaterdagtreffen in de Oostkantons tegen Eupen. Bekijk hieronder de voorbeschouwing!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
#CERAND | De voorbeschouwing van Bernd Storck

Zoals dat gebruikelijk is stond Bernd Storck ook deze week de pers, in aanloop naar Cercle Brugge-Anderlecht, te woord. Wat onze coach zoal te zeggen had? Dat bekijk je hieronder!

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!