koop tickets online

Laurent Guyot blikt vooruit naar Cercle Brugge-KV Oostende

Zaterdagavond staat Cercle Brugge-KV Oostende op het programma. Om 20u nemen de troepen van coach Guyot het dan op tegen de troepen van Gert Verheyen. Daags voor dat treffen blikt Laurent Guyot zoals steeds vooruit naar de match. Lees hier de voorbeschouwing!


Coach, goede trainingsweek achter de rug?


“Op zich wel ja, al zou die nog beter geweest zijn mochten we afgelopen weekend gewonnen hebben. We startten maandagvoormiddag met 3,5 uur videobeelden te bekijken en te bespreken. De spelers kregen de kans om bij deze beelden met elkaar in gesprek te gaan en daar hebben we ook heel wat interessante zaken uit geleerd. We zullen zaterdag zien wat dit teweeg heeft gebracht.”
 

Cerle Brugge KSV

Hoe kijk je zelf terug op de vorige match?


“Als we afgelopen wedstrijd vergelijken met de wedstrijd die we speelden op Gent, dan zie je dat Gent gewoon een klasse sterker was. Wat ik zondagavond in de tweede helft heb gezien op Moeskroen vind ik niet normaal en accepteer ik absoluut niet. Moeskroen had in de eerste helft problemen om de match naar hun hand te zetten en wij hebben in de tweede helft gewoon dat probleem voor hen opgelost. Het is niet de eerste keer dat we een slechte match spelen, maar Moeskroen is wel de eerste wedstrijd waarin ik de attitude van de spelers niet accepteer. Ik zag spelers in de 2de helft met een verkeerde ingesteldheid. Dit heeft er ook voor gezorgd dat we sinds deze week de huisregels wat hebben aangepast. Zaterdag krijgen we KV Oostende over de vloer en we zullen er dan ook alles aan doen om het behoud definitief te verzekeren en een reactie te tonen na de onbegrijpelijke prestatie van vorige week.”


Zijn er verrassingen in de selectie?


“Etienne is geschorst en zal er logischerwijs niet bij zijn. Wat de geblesseerden betreft hebben we Mercier die nog steeds last ondervindt aan de rug, dat valt dus nog te bezien. Appin werd deze week geopereerd aan de linkerenkel en ook Koné moet verstek laten gaan voor zaterdag.”

De selectie:

Cerle Brugge KSV

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
De vooruitblik naar Gent-Cercle met Yves Vanderhaeghe

Na een weekend zonder competitievoetbal gaat Cercle zondagavond in de Gentse Ghelamco Arena op zoek naar broodnodige punten. Coach Vanderhaeghe, die in het verleden nog coach was bij de Buffalo's, blikte vrijdagmiddag vooruit naar het treffen tegen z'n ex-ploeg!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Yves Vanderhaeghe blikt vooruit naar KRC Genk-Cercle Brugge

Zondagavond trekt Cercle om 20h45 naar de Luminus Arena van KRC Genk. Op de wekelijkse persbabbel had coach Vanderhaeghe het dan ook over het duel tegen de Limburgers, maar hij blikte ook nog even terug op de bekeruitschakeling eerder deze week op Anderlecht. Bekijk hieronder de voorbeschouwing!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
De voorbeschouwing van Yves Vanderhaeghe

Coach Yves Vanderhaeghe stond donderdag de aanwezige pers (digitaal) te woord in aanloop naar Moeskroen-Cercle Brugge van zaterdag om 18h30. Het gelijkspel tegen Anderlecht, waar Cercle meer verdiende, in verteerd: op naar zaterdag waar Cercle voor niks minder dan de drie punten gaat!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Vooruitblik naar de Brugse derby met Paul Clement

Donderdag staat de Brugse derby op het programma. De clash tussen Cercle en Club wordt om 18h45 afgetrapt. Woensdagmiddag sprak coach Paul Clement de pers toe tijdens z'n gebruikelijke voorbeschouwing!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Vooruitblik naar Kortrijk-Cercle met Paul Clement

Paul Clement stond vrijdagnamiddag de pers te woord in aanloop naar het streekduel in en tegen KV Kortrijk. Bekijk de uitgebreide persbabbel hieronder!

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!