koop tickets online

Laurent Guyot: “Nog 3 reguliere wedstrijden én een Play Off 2 waarin we zeker nog iets willen betekenen“

Op speeldag 28 van de Jupiler Pro League trekt Cercle Brugge zaterdagavond naar het Guldensporenstadion, waar het om 20u uitkomt tegen KV Kortrijk. Coach Guyot blikt naar wekelijkse gewoonte vooruit naar het treffen tegen de Kerels

Cerle Brugge KSV

Coach, hoe kijk je terug op de afgelopen speeldag, het 2-2 gelijkspel tegen KV Oostende? 


“Toch wel positief. We hebben ons gered, maar aan de andere kant mogen we nu niet op onze lauweren gaan rusten. Er zijn nog 3 reguliere competitiewedstrijden én een Play Off 2-competitie waar we zeker nog iets kunnen en willen betekenen. De wedstrijd tegen Oostende ligt wat in het verlengde van deze tegen STVV en Zulte Waregem, waar we ook punten verloren maar we toch wel veel kansen konden creëren.”

Hoe kijk je vooruit naar het treffen tegen KV Kortrijk?


“Aan het begin van dit seizoen kon ik Kortrijk wat moeilijk inschatten, maar sinds de Kerstperiode begon ik hen toch als de verrassing te zien om eventueel Play Off 1 te halen. Dit is ook nog altijd mogelijk voor hen maar wij willen natuurlijk voor de winst gaan.”


Nieuws uit de ziekenboeg?


“Taravel raakt niet fit voor het treffen van zaterdagavond. Daarnaast hebben we ook nog Koné en Nguinda die nog niet 100% zijn en Lambot die nog enkele weken moet revalideren. Alioui heeft afgelopen maandag meegespeeld met de beloften tegen Anderlecht en viert nu ook zijn eerste selectie.”

De selectie:
 

Cerle Brugge KSV

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
#CLUCER | De voorbeschouwing van coach Storck

Op naar de derby! Benieuwd naar wat onze coach Bernd Storck deze week in zijn voorbeschouwing te vertellen had? Bekijk het hieronder!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
#MOUCER | "Deze kans moeten we grijpen!"

Op de wekelijkse persbabbel van Bernd Storck blikte onze coach positief & ambitieus vooruit naar Moeskroen-Cercle Brugge! Benieuwd naar wat hij te zeggen had? Bekijk dan hieronder de voorbeschouwing!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
#CERKVM | "More than a final"

Zaterdagavond om 20u staat de cruciale wedstrijd tegen KV Mechelen op het programma. Benieuwd naar wat onze coach Bernd Storck over de partij te zeggen heeft? Bekijk dan hieronder de voorbeschouwing!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
#EUPCER | Check hier de voorbeschouwing

Twee hoofdtopics kwamen tijdens de voorbeschouwende persconferentie van coach Bernd Storck deze week aan bod: de onverdiende nederlaag tegen Anderlecht en een sportieve vooruitblik naar het zaterdagtreffen in de Oostkantons tegen Eupen. Bekijk hieronder de voorbeschouwing!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
#CERAND | De voorbeschouwing van Bernd Storck

Zoals dat gebruikelijk is stond Bernd Storck ook deze week de pers, in aanloop naar Cercle Brugge-Anderlecht, te woord. Wat onze coach zoal te zeggen had? Dat bekijk je hieronder!

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!