koop tickets online
Voorbeschouwing 09/02/2019
Napoleon Games

Ontvang tot € 500 free bets bij Napoleon Sports & Casino.

Laurent Guyot: “Ons maximum geven om de fans te geven wat ze verdienen“

Zondag is het zover. Om 14u30 neemt Groen-Zwart het dan op tegen Blauw-Zwart. De match belooft alvast een echte kraker te worden, coach Guyot blikt dan ook overtuigend vooruit naar wat ongetwijfeld dé wedstrijd van het seizoen zal worden. Welkom bij de voorbeschouwing!

Cerle Brugge KSV

Coach, we zijn daags voor #DeDerby: geen woorden meer maar daden:

“Er is geen andere keuze, we moeten er staan zondag. Een grote match in ‘goesting’ ook, waarbij we op elk mogelijk vlak top moeten zijn. Ik verwacht in dat opzicht een zeer kwaliteitsvolle wedstrijd. We konden dit seizoen al een grote wedstrijd spelen op bezoek bij KRC Genk, een knappe thuismatch tegen Anderlecht, … . We moeten nu tonen dat we ook tegen onze buur een grote wedstrijd kunnen brengen. Aan ons om te tonen wat we waard zijn. We willen absoluut een goed resultaat neerzetten: zowel voor onze supporters als voor onszelf.”

Onze fans kijken natuurlijk ook uit naar de wedstrijd:

“Klopt, ik heb deze week opgevangen dat onze fans zich ook volop klaarstomen voor wat ongetwijfeld een heuse strijd zal worden. Als voetballer en nu als coach droom je dan ook van dit soort wedstrijden. Deze adrenaline is waarom we het doen. We gaan dan ook het maximum geven om hen te geven wat ze verdienen. Ik ga er dus niet veel doekjes omwinden: het is zondagmiddag dat voor ons telt.”

De selectie:

Cerle Brugge KSV
  • Lloyd Palun is geschorst na zijn rode kaart van vorige week op Zulte Waregem.
  • Vitinho is met de Braziliaanse U21 op dit moment actief op het Zuid-Amerikaans kampioenschap in Chili.

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Laurent Guyot: "Zaterdag met dezelfde ingesteldheid als tegen STVV naar Waregem trekken"

Zaterdagavond gaat Cercle Brugge aan de Gaverbeek op zoek naar sportieve successen bij Zulte Waregem. Om 20u wordt de partij afgetrapt. Na de frustrerende verliespartij van vorig weekend tegen STVV willen de troepen van coach Guyot zaterdag dan ook een goed resultaat neerzetten. Lees hier de wekelijkse voorbeschouwing!

Coach, eerst even terug naar vorige week: 1-2 verlies tegen Sint Truiden:


“Een frustrerende wedstrijd. Ik vond ons goed spelen, maar in de afwerking liep het mis. Ook al waren er enkele beslissingen van de scheidsrechter voor ons moeilijk te accepteren, we hadden met de kansen die we creëerden meer moeten doen. We hadden de wedstrijd moeten winnen. De teamgeest was goed, de wil om te winnen was aanwezig, jammer dat we het niet verzilverd hebben.”

Lees meer
Cerle Brugge KSV
De voorbeschouwing voor Moeskroen-Cercle Brugge

Zondagavond trekt Cercle Brugge naar ploeg in vorm Moeskroen voor de 26e speeldag uit de Jupiler Pro League. Naar wekelijkse traditie blikt coach Guyot daags voor het treffen vooruit naar de wedstrijd. Welkom bij de voorbeschouwing!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
De selectie voor KV Oostende - Cercle Brugge

Deze middag na de training maakte coach Laurent Guyot de selectie bekend voor de wedstrijd van zaterdagavond op bezoek bij KV Oostende. 19 spelers maken de korte verplaatsing naar de Versluys Arena, waaronder ook nieuwkomer Serge Gakpé!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
De selectie voor Moeskroen-Cercle Brugge is er!

Zaterdagavond trekt Cercle Brugge naar Moeskroen tijdens speeldag 3 van de Play Offs. Om 20u wordt de partij afgetrapt op Le Canonnier. Coach Guyot wil met dezelfde ingesteldheid als tegen Zulte Waregem voor de dag komen tegen Les Hurlus, lees hier de voorbeschouwing!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Ontdek hier de selectie voor Antwerp - Cercle Brugge!

Zaterdagavond neemt Cercle Brugge het in en tegen Antwerp op tijdens speeldag 5 van de Jupiler Pro League. Om 20u wordt er afgetrapt op de Bosuil. In aanloop naar dat treffen selecteerde coach Laurent Guyot 19 spelers, ontdek de namen hieronder!

Lees meer