koop tickets online

Laurent Guyot: “Ons maximum geven om de fans te geven wat ze verdienen“

Zondag is het zover. Om 14u30 neemt Groen-Zwart het dan op tegen Blauw-Zwart. De match belooft alvast een echte kraker te worden, coach Guyot blikt dan ook overtuigend vooruit naar wat ongetwijfeld dé wedstrijd van het seizoen zal worden. Welkom bij de voorbeschouwing!

Cerle Brugge KSV

Coach, we zijn daags voor #DeDerby: geen woorden meer maar daden:

“Er is geen andere keuze, we moeten er staan zondag. Een grote match in ‘goesting’ ook, waarbij we op elk mogelijk vlak top moeten zijn. Ik verwacht in dat opzicht een zeer kwaliteitsvolle wedstrijd. We konden dit seizoen al een grote wedstrijd spelen op bezoek bij KRC Genk, een knappe thuismatch tegen Anderlecht, … . We moeten nu tonen dat we ook tegen onze buur een grote wedstrijd kunnen brengen. Aan ons om te tonen wat we waard zijn. We willen absoluut een goed resultaat neerzetten: zowel voor onze supporters als voor onszelf.”

Onze fans kijken natuurlijk ook uit naar de wedstrijd:

“Klopt, ik heb deze week opgevangen dat onze fans zich ook volop klaarstomen voor wat ongetwijfeld een heuse strijd zal worden. Als voetballer en nu als coach droom je dan ook van dit soort wedstrijden. Deze adrenaline is waarom we het doen. We gaan dan ook het maximum geven om hen te geven wat ze verdienen. Ik ga er dus niet veel doekjes omwinden: het is zondagmiddag dat voor ons telt.”

De selectie:

Cerle Brugge KSV
  • Lloyd Palun is geschorst na zijn rode kaart van vorige week op Zulte Waregem.
  • Vitinho is met de Braziliaanse U21 op dit moment actief op het Zuid-Amerikaans kampioenschap in Chili.

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
De selectie voor KV Oostende - Cercle Brugge

Deze middag na de training maakte coach Laurent Guyot de selectie bekend voor de wedstrijd van zaterdagavond op bezoek bij KV Oostende. 19 spelers maken de korte verplaatsing naar de Versluys Arena, waaronder ook nieuwkomer Serge Gakpé!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
De voorbeschouwing voor Moeskroen-Cercle Brugge

Zondagavond trekt Cercle Brugge naar ploeg in vorm Moeskroen voor de 26e speeldag uit de Jupiler Pro League. Naar wekelijkse traditie blikt coach Guyot daags voor het treffen vooruit naar de wedstrijd. Welkom bij de voorbeschouwing!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Laurent Guyot: "Het is simpel: woensdag een mooi jaar 2018 met een overwinning afsluiten"

Woensdagnamiddag staat de laatste wedstrijd uit 2018 op het programma voor Cercle Brugge. Met een thuismatch om 14u30 tegen Eupen sluit Groen-Zwart dan een meer dan geslaagd 2018 af voor eigen fans. Dat het dat hoopt te doen met een overwinning, is duidelijk. Welkom bij de voorbeschouwing!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Laurent Guyot: “We gaan voor het maximum. We willen onze goede thuisreputatie zondag bevestigen“

De eerste van twee top-thuiswedstrijden op rij. Zondagmiddag om 14u30 neemt Cercle Brugge het in Jan Breydel op tegen Royal Antwerp. Een echte topmatch waarvoor we de steun van onze supporters nodig zullen hebben. In aanloop naar het zondagstreffen blikt coach Guyot vooruit naar de match, lees hier de voorbeschouwing!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Laurent Guyot: “Ik verwacht 2 ploegen die vol voor de drie punten zullen gaan“

Komende zaterdag wordt STVV partij gegeven in Jan Breydel. Om 20u staan de troepen van Laurent Guyot oog in oog met het team van Marc Brys. De groen-zwarte oefenmeester blikt dan ook graag vooruit naar het treffen van zaterdagavond: 

Lees meer