koop tickets online

Laurent Guyot: “Ons maximum geven om de fans te geven wat ze verdienen“

Zondag is het zover. Om 14u30 neemt Groen-Zwart het dan op tegen Blauw-Zwart. De match belooft alvast een echte kraker te worden, coach Guyot blikt dan ook overtuigend vooruit naar wat ongetwijfeld dé wedstrijd van het seizoen zal worden. Welkom bij de voorbeschouwing!

Cerle Brugge KSV

Coach, we zijn daags voor #DeDerby: geen woorden meer maar daden:

“Er is geen andere keuze, we moeten er staan zondag. Een grote match in ‘goesting’ ook, waarbij we op elk mogelijk vlak top moeten zijn. Ik verwacht in dat opzicht een zeer kwaliteitsvolle wedstrijd. We konden dit seizoen al een grote wedstrijd spelen op bezoek bij KRC Genk, een knappe thuismatch tegen Anderlecht, … . We moeten nu tonen dat we ook tegen onze buur een grote wedstrijd kunnen brengen. Aan ons om te tonen wat we waard zijn. We willen absoluut een goed resultaat neerzetten: zowel voor onze supporters als voor onszelf.”

Onze fans kijken natuurlijk ook uit naar de wedstrijd:

“Klopt, ik heb deze week opgevangen dat onze fans zich ook volop klaarstomen voor wat ongetwijfeld een heuse strijd zal worden. Als voetballer en nu als coach droom je dan ook van dit soort wedstrijden. Deze adrenaline is waarom we het doen. We gaan dan ook het maximum geven om hen te geven wat ze verdienen. Ik ga er dus niet veel doekjes omwinden: het is zondagmiddag dat voor ons telt.”

De selectie:

Cerle Brugge KSV
  • Lloyd Palun is geschorst na zijn rode kaart van vorige week op Zulte Waregem.
  • Vitinho is met de Braziliaanse U21 op dit moment actief op het Zuid-Amerikaans kampioenschap in Chili.

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Ontdek hier de selectie voor Antwerp - Cercle Brugge!

Zaterdagavond neemt Cercle Brugge het in en tegen Antwerp op tijdens speeldag 5 van de Jupiler Pro League. Om 20u wordt er afgetrapt op de Bosuil. In aanloop naar dat treffen selecteerde coach Laurent Guyot 19 spelers, ontdek de namen hieronder!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Laurent Guyot: “De spelers beseffen maar al te goed het belang van deze wedstrijd”

Daags voor de stadsderby stond coach Laurent Guyot zoals gebruikelijk de pers te woord. In zijn vooruitblik op komend weekend werd ook de bekeruitschakeling nog even nagekaart. Dat Groen-Zwart met realistische ambities aan de aftrap komt, is duidelijk: lees hier de voorbeschouwing!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
De selectie voor KAS Eupen - Cercle Brugge

Woensdagavond is het Kehrwegstadion het strijdtoneel voor KAS Eupen-Cercle Brugge op speeldag 13 van de Jupiler Pro League. In aanloop naar dat treffen tegen de Panda's stapten zonet 19 spelers op de bus naar Eupen, waaronder de uit blessure terugkerende Benjamin Lambot!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Ontdek hier de voorbeschouwing en de selectie voor Cercle Brugge-Standard

Zondagavond staat de laatste thuiswedstrijd uit de reguliere competitie al op het programma. Niet zomaar een match, maar een echte topmatch tegen Standard. Daags voor dat treffen blikt coach Laurent Guyot dan ook vooruit naar het treffen tegen de Rouches:

Coach, we vallen onmiddellijk met de deur in huis: zondagavond komt Standard langs. Een echte topmatch?
 

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Laurent Guyot: “de doelstelling is om week na week beter voor de dag te komen“

Zondagmiddag trekt Cercle Brugge naar het Astridpark, waar het om 14u30 strijd tegen RSC Anderlecht op speeldag 11 van de Jupiler Pro League. Na de interlandbreak opnieuw een echte topaffiche voor Groen-Zwart, waar coach Laurent Guyot danig graag naar vooruitblikt in deze voorbeschouwing:

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws per mail!