koop tickets online
Voorbeschouwing 30/11/2018
Napoleon Games

Ontvang tot € 500 free bets bij Napoleon Sports & Casino.

Laurent Guyot: “Zaterdag bevestigen wat we de voorbije weken toonden“

Cercle Brugge trekt zaterdag naar Mambourg om er om 18u Charleroi partij te geven. Het duel tussen beide teams, waarbij de winnaar naar een voorlopige 7e plaats kan springen in het klassement, belooft een ware kraker te worden tussen twee teams in absolute bloedvorm. Niet alleen spelers en supporters kijken uit naar het zaterdagtreffen, ook coach Guyot is klaar voor de wedstrijd, lees hier de voorbeschouwing:

Cerle Brugge KSV

“Vorige week heeft ons plannetje duidelijk gewerkt. We hebben genoten van die stunt, maar anderzijds kwam al snel het besef om nuchter te blijven en ons volledig toe te spitsen op Charleroi, want ook zaterdag willen we een goed resultaat neerzetten. Als we zaterdag in staat zijn hetzelfde spel te brengen als in Genk, met dezelfde intensiteit, mentaliteit en voetballend vermogen, kunnen we ons nadien ongeacht het resultaat alleszins niks verwijten. We moeten dus ambitieus zijn, maar tegelijk ook eerlijk met onszelf blijven en de kwaliteiten van Charleroi in acht nemen, want de Carolo’s hebben zeker kwaliteit.”

“We kunnen ons niet veroorloven om zaterdag minder kwalitatief voor de dag te komen. Akkoord dat Charleroi niet Genk is, maar Charleroi op zijn beurt heeft andere doelstellingen in vergelijking met de onze: hun doel is Play-Off 1 halen. We moeten ook op fysiek vlak een goede wedstrijd spelen en zorgen dat we fris in het hoofd blijven. Daarnaast zal er ook geschoven moeten worden aangezien Xavier Mercier en Arnaud Lusamba geschorst toekijken. Geen evidente opdracht, maar aan de nieuwe jongens de kans om zich te bewijzen. En hierin maak ik me absoluut geen zorgen. Onze kern is de voorbije weken opnieuw wat aangegroeid wat alleen maar positief is. Ik heb dus de mogelijkheden om voor de beste oplossing te gaan. We moeten zaterdag al het goeds van de voorbije weken proberen te bevestigen.”

Cerle Brugge KSV

“Ik verwacht me zaterdag aan een echte wedstrijd. Ik herinner mijn collega bij Charleroi (Felice Mazzu) nog na de heenwedstrijd, hij was toen zeer kwaad over het geleverde spel van zijn team. In dat opzicht ben ik ervan overtuigd dat Mazzu een reactie van zijn spelers zal verwachten en berust zal zijn op revanche. Voor ons wordt het opnieuw interessant om na te gaan hoe wij hierop gaan reageren, het wordt dus een nieuwe uitdaging voor ons.”

De 22-koppige selectie:

Cerle Brugge KSV

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Laurent Guyot: “Blij en gemotiveerd om er opnieuw in te vliegen”

Zaterdagavond start de terugronde met een uitwedstrijd bij KRC Genk. De aftrap in de Luminus Arena is voorzien om 20u30. Coach Laurent Guyot selecteerde 19 namen voor de verplaatsing naar de competitieleider. Lloyd Palun is daar na blessureleed opnieuw bij! Benieuwd naar wat coach Laurent Guyot op z’n wekelijkse persbabbel te vertellen had? Je leest het hieronder!

“We zijn blij dat we er opnieuw kunnen invliegen na de interlandbreak. We hebben dan ook goede trainingsweken achter de rug, want het gros van de ploeg was telkens aanwezig, met uitzonderingen van de spelers met interlandverplichtingen. Ik zag de afgelopen dagen dan ook gretige spelers op training, die halsstarrig uitkijken naar zaterdag, want daarom train je, om jezelf in competitieverband te tonen, en dus niet alleen om je conditie te onderhouden. We hebben er zin in.”

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Laurent Guyot: “Gakpé en Hazard aanvallende versterkingen die we nodig hadden“

Zaterdagavond trekt Cercle Brugge naar de Versluys Arena, waar het om 20u KV Oostende partij zal geven. Daags voor de match blikt coach Laurent Guyot dan ook vooruit naar het streekduel tegen de Kustboys: lees hier de voorbeschouwing!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Laurent Guyot: “de doelstelling is om week na week beter voor de dag te komen“

Zondagmiddag trekt Cercle Brugge naar het Astridpark, waar het om 14u30 strijd tegen RSC Anderlecht op speeldag 11 van de Jupiler Pro League. Na de interlandbreak opnieuw een echte topaffiche voor Groen-Zwart, waar coach Laurent Guyot danig graag naar vooruitblikt in deze voorbeschouwing:

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Laurent Guyot selecteert 20 namen voor Cercle – Zulte Waregem

Zaterdagavond om 20u wordt op speeldag 4 van de Jupiler Pro League Cercle Brugge – Zulte Waregem afgetrapt in het Jan Breydelstadion. In aanloop naar dat treffen tegen de troepen van Francky Dury selecteerde coach Laurent Guyot 20 namen, met daarbij de uit blessure terugkerenden Abud Omar, Jérémy Taravel én Guévin Tormin! 

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Voorbeschouwing en selectie voor Lokeren-Cercle Brugge

Zondagavond sluit Cercle Brugge de reguliere competitie af met een uitwedstrijd bij Lokeren. Daags voor die confrontatie blikt coach Laurent Guyot zoals gebruikelijk vooruit naar het treffen: 

Lees meer