koop tickets online

Maak kennis met de eSporter van Cercle Brugge!

Vanaf dit seizoen slaan de Pro League en Proximus voor de eerste maal de handen in elkaar voor de creatie van de enige echte officiële FIFA19 competitie in België: de Proximus ePro League! De afgelopen maanden ging Cercle Brugge op zoek naar dé ideale eSporter die Groen-Zwart doorheen het tornooi zal vertegenwoordigen, en dat vond het terug in de 21-jarige Bruggeling Jason Logghe!

Veel succes in de ePro League, Jason! 

Cerle Brugge KSV

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Onze eSporter Jason Logghe een dag in het spoor van Cercle Brugge

Onze eSporter Jason Logghe bracht vorige week een dagje door bij Cercle Brugge. In navolging van de finales van de ePro League werd Jason dan ook een dag lang door een cameraploeg gevolgd. Tijdens de finales, waar Jason in de B-poule uitkwam, eindigde hij als amateurspeler knap 4e. Ontdek hieronder de reportage van Jason:

Lees meer
Cerle Brugge KSV
eSporter Jason Logghe haalt Play Off 1!

Sinds dit seizoen komt Cercle Brugge met eSporter Jason Logghe uit in de eerste editie van de ePro League, de elektronische versie van de Jupiler Pro League. In die ePro League, waarin de wedstrijden iedere speeldag een halfuur voor de effectieve Jupiler Pro League wedstrijd ingepland staan, zijn de resultaten van Jason tot dusver ronduit schitterend. Afgelopen zondag werd eStandard met 3-1 opzij gezet, wat betekent dat Jason zich, met nog één speeldag te gaan, geplaatst heeft voor Play Off 1!
eSporter Jason speelde tot dusver 14 wedstrijden in de ePro League. 8 wedstrijden werden winnend afgesloten, 4 keer werd gelijkgespeeld en slechts 2 keer werd een match verloren. Indrukwekkende statistieken dus, op naar Play Off 1!


De wedstrijd tegen Standard opnieuw bekijken? Klik dan hier!
 

Lees meer
Cerle Brugge KSV
eSporter Jason aan de leiding in de eProLeague!

eSporter Jason (OMG_IT_IS_JAY), de officiële eSporter van Cercle Brugge, heeft z'n start in de Proximus ePro League alvast niet gemist. Na twee speeldagen staat hij namelijk, na overwinningen tegen KRC Genk (2-3) en Charleroi (3-4), aan de leiding in het tussentijdse klassement!

Zondagmiddag om 16u30 neemt Cercle Brugge het op speeldag 3 van de ePro League op tegen Antwerp. Komaan Cercle, komaan Jason!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Neem jij het op voor Cercle Brugge in de Proximus ePro League?

Goed nieuws voor fans van Cercle Brugge én van EA Sports FIFA op Playstation 4! Vanaf dit seizoen slaan de Pro League en Proximus namelijk de handen in elkaar voor de creatie van de enige echte officiële FIFA19 competitie in België: de Proximus ePro League!

Elke Cercle Brugge supporter die minstens 16 jaar is, zal in die competitie de kans krijgen om Groen-Zwart online te vertegenwoordigen én om Belgisch kampioen te worden. Op zaterdag 27 oktober en zaterdag 24 november worden er daaromtrent online twee kwalificatiedagen georganiseerd. Per kwalificatiedag worden er twee winnaars gekroond die doorstromen naar de volgende fase. Uit de vier winnaars selecteert Cercle Brugge vervolgens één e-sporter die de Vereniging in het verdere verloop van het tornooi officieel zal vertegenwoordigen.

In de ‘Championship’, het verdere verloop van het ePro League tornooi, nemen de 16 e-spelers van alle Pro League A ploegen het tegen elkaar op in een klassiek kampioenschap. De 6 beste spelers stromen vervolgens door naar de eindfase van het tornooi: de play-offs, waarvan de winnaar zich voor minstens één jaar mag kronen tot de officiële Belgische kampioen FIFA.

Schrijf je in voor 20 oktober en vertegenwoordig Cercle Brugge in de ePro League! Inschrijven doe je via deze link.

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!