koop tickets online

Maak kennis met RUS Rebecquoise!

Dinsdagavond om 20u neemt Cercle Brugge het in het kader van de 1/16e finales van de Croky Cup op tegen amateurploeg Rebecquoise. Het is de eerste keer in de geschiedenis dat beide teams elkaar treffen.

US Rebecquoise is een voetbalploeg uit het Waalse Rebecq, een gemeente uit de provincie Waals-Brabant. De gemeente telt bijna 11000 inwoners. Rebecq is onder meer gekend voor heel wat erfgoed: zo zijn heel wat huizen rondom de Grote Markt van Rebecq geklasseerd en huisvest het gemeentehuis in een pand dat dateert uit 1816. In het park voor het gemeentehuis staat bovendien een monument ter nagedachtenis van Alfred en Ernest Solvay. De broers, grondleggers van de soda-industrie, groeiden namelijk op in Rebecq.

Cerle Brugge KSV

Op voetbalgebied kwam Royale Union Sportive Rebecquoise pas 21 jaar geleden tot stand. Op 1 juli 1998 fuseerden CS Rebecquoise en US Quenastoise samen tot RUS Rebecquoise en kreeg het na inschrijving bij de Koninklijke Belgische Voetbalbond het stamnummer 1614 toegewezen. Sinds 2017 komt Rebecq uit in de Tweede Amateurdivisie, waar de rood-withemden vorig seizoen op een 5e plaats eindigden met 51 punten. Dit seizoen staat Rebecquoise na 5 gespeelde wedstrijden op een 12e plaats gerangschikt en telt het 4 punten. Afgelopen weekend speelde Rebecq 1-1 gelijk in en tegen Durbuy.

Aangezien de Croky Cup niet is inbegrepen in het seizoensabonnement moeten supporters een los ticket voor de partij aankopen. Deze tickets zijn zowel nog online beschikbaar als deze avond aan de lokettenblokken Noord. De loketten openen om 18u30, de ticketprijs bedraagt €5. 

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Welkom bij de Cerclefamilie, Consea!

Het logo van de immo-, verzekerings- en beleggingsmakelaar Consea, met twee kantoren in Aalter en Maldegem, zal al zeker de komende twee seizoenen op het shirt van Cercle prijken. Om onze kersverse partner aan jullie voor te stellen, hebben we onderstaande video in petto!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Leve alle papa's!

Cercle Brugge wenst alle papa's een fijne vaderdag toe!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Eerste transfer voor het nieuwe seizoen

De 21-jarige Serge-Philippe Raux-Yao is de eerste inkomende transfer van Cercle Brugge voor het nieuwe seizoen. De Fransman is een linksvoetige centrale verdediger van 1m97 en komt over van de Franse tweedeklasser AJ Auxerre. Raux-Yao, een rasecht jeugdproduct van de Franse traditieploeg, ondertekende een contract voor 4 seizoenen bij Groen-Zwart.

Voorzitter Vincent Goemaere: “We zijn blij dat Serge-Philippe vandaag voor Cercle Brugge kiest. Hij is een talentvolle centrale verdediger, die beschikt over een profiel dat we zochten. Met de komst van Serge-Philippe is onze transferzomer officieel gestart. We hopen binnenkort met meer transfernieuws te kunnen komen!“

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Cercle Brugge Jeugdwerking behoort tot de beste 12 jeugdopleidingen van België!

De Cercle Brugge jeugdwerking komt volgend seizoen uit in de Elite 1 reeks, zijnde de beste 12 jeugdopleidingen van België. Dat maakte de Pro League vandaag bekend. De Cercle jeugdwerking wordt zo bekroond voor de inspanningen die het dagdagelijks levert om een uiterst professionele en kwaliteitsvolle jeugdwerking aan te bieden.

Elite A bestaat volgend seizoen uit volgende teams: RSC Anderlecht, Club Brugge, Cercle Brugge, Charleroi, Racing Genk, KAA Gent, OH Leuven, Standard de Liège, KV Mechelen, Sint-Truiden, Westerlo en Zulte-Waregem.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
FANSHOP: 50% korting op de Kappacollectie!

Koopjes doen? Dan ben je in onze online Fanshop aan het juiste adres! Op de volledige Kappa collectie scoor je vanaf vandaag namelijk 50% korting!

Door de coronacrisis is het op dit moment wel enkel mogelijk om online te shoppen via www.cerclebruggeshop.be. Wanneer je een Kappa-artikel naar keuze selecteert en vervolgens naar je winkelmandje gaat, zal je zien dat na het invullen van de kortingscode ‘KAPPA50’ de korting wordt toegekend*.

Snel zijn is wel de boodschap: bepaalde producten zijn slechts nog beperkt beschikbaar!


(*) De kortingscode is hoofdlettergevoelig: zorg dus dat je KAPPA in hoofdletters typt!

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!