koop tickets online

Massaal naar de Freethiel zaterdag!

Zaterdag om 20u staat Cercle Brugge voor de belangrijke uitwedstrijd bij Waasland Beveren. Groen-Zwart rekent massaal op de steun van z’n fans om zaterdag voor een vol bezoekersvak te zorgen! Op dit moment rijden er al 5 supportersbussen uit naar de Freethiel. Om alle gewillige Cerclefans de kans te geven de verplaatsing mee te maken, besliste de supportersfederatie om ook nog een 6e supportersbus in te leggen. Inschrijven kan je hier doen.

Op dit moment zijn er nog voldoende tickets voor het bezoekersvak beschikbaar. Ook de bezoekersloketten in Beveren zijn zaterdag vanaf 18u30 geopend. Wil je echter geen risico lopen op de wedstrijddag zelf? Dan kan je deze week terecht aan de dienst Ticketing van Cercle aan het Jan Breydelstadion, dat iedere werkdag open is tussen 13u30 en 17u30. Op woensdag 20 november vindt er een open supportersoverleg plaats in de Cercle Pub en blijft Ticketing tevens open tot 20u.

Cerle Brugge KSV

Ollemolletope naar de Freethiel zaterdag!


 

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Test je kennis over #ChaCer en win een VIP experience tijdens #CerZwa!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Ticketinformatie voor Charleroi-Cercle Brugge

Zaterdagavond trekt Cercle Brugge naar Mambourg op speeldag 19 van de Jupiler Pro League. Tijdens de voorlaatste uitwedstrijd van 2019 neemt Cercle Brugge het op tegen Charleroi. Supporters die met de federatiebus de verplaatsing willen maken, kunnen zich hier inschrijven.

Voor de uitwedstrijd op Charleroi is de combiregeling NIET van kracht. Supporters die tickets voor het bezoekersvak willen aankopen, kunnen zaterdag dus ook vanaf 18u30 aan de bezoekersloketten terecht.
 

Ticketprijzen

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Schrijf je in voor de supportersbus naar Charleroi

Zaterdag mee naar Charleroi? Schrijf je dan nu in voor de supportersbus van de supportersfederatie! De prijs voor de bus bedraagt €12 voor volwassenen en €6 voor -12 jarigen. Afrekenen gebeurt op de bus zelf.

Opstapplaatsen

  • 16u45 - Torhout
  • 17u00 - Veldegem ('t Strooihof)
  • 17u30 - Brugge (voorkant station)
  • 17u45 - Oostkamp (de Valkaart)
  • 18u00 - Beernem (rechtover de wok)
  • 18u15 - Drongen (benzinestation)

KLIK HIER om je in te schrijven


 

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Cercle Brugge-KRC Genk: alle ticketinformatie

Zaterdag 7 december ontvangt Cercle Brugge de landskampioen, RC Genk, op speeldag 18 van de Jupiler Pro League. De partij tegen de Genkenaars wordt om 20u op gang getrapt. Op zoek naar tickets voor de match? Vind hieronder alle informatie terug!

De wedstrijd tegen de landskampioen staat gecatalogeerd als een Topwedstrijd. Dat betekent niet alleen dat er in veiligheidsoptiek een hogere waakzaamheid is (= combiregeling voor bezoekende supporters), ook inzake Ticketing zijn er enkele wijzigingen van toepassing.

Zoals bij praktisch iedere thuiswedstrijd is het voor Cerclesupporters mogelijk om hun tickets op 2 (online & offline) manieren aan te kopen:

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Persconferentie na Waasland Beveren-Cercle Brugge

Na het 1-1 gelijkspel tegen Waasland Beveren verzamelden beide coaches in de persruimte voor de gebruikelijke persconferentie. Herbekijk dat persmoment hier na!

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!