koop tickets online

MD-2: Update vanop training

De laatste rechte lijn naar Charleroi-Cercle Brugge is ingezet! Vrijdagnamiddag trekken de spelers op afzondering naar Charleroi waar in alle rust het treffen tegen de Carolo's tot in de puntjes zal worden voorbereid. Nu de trainingsweek al goed gevorderd is, kunnen we volgende stand van zaken opmaken:

  • Jérémy Taravel & Dylan De Belder begonnen deze week progressief opnieuw met trainen. De wedstrijd op Charleroi komt hoogstwaarschijnlijk nog te vroeg. Verwacht wordt dan ook dat beide spelers volgende week opnieuw bij de groep gaan aansluiten.
  • Nadat Johanna Omolo vorig weekend vroegtijdig het veld geblesseerd moest verlaten, bracht onderzoek een scheur aan het ligament van de enkel aan het licht. Omolo zal door deze blessure zeker zo'n 6 tot 8 weken out zijn.
Cerle Brugge KSV
  • Na de blessure op training vorige week van Idriss Saadi, is er nu ook duidelijkheid omtrent de ernst van zijn kwetsuur: een spierscheur in de kuitspier. Door deze blessure blijft Saadi nog zo'n 6 à 7 weken aan de kant.
  • Goed nieuws kwam er echter voor Alimami Gory: onze aanvaller is opnieuw 100% fit nadat hij vorig weekend vroegtijdig uitviel.
  • Doelman Guillaume Hubert is ook aan de betere hand: nadat onze keeper op het einde van Cercle-Genk van het veld moest worden gedragen bracht medisch onderzoek een lichte hersenschudding en een scheur in de bovenlip aan het licht. Enkele dagen rust moeten nu volstaan vooraleer Hubert volgende week opnieuw aan de groepstrainingen kan deelnemen.
  • Wie we deze week opnieuw op training mochten verwelkomen: Aldom Deuro. Nadat de Malinese middenvelder enkele weken terug uitviel met een blessure aan de quadriceps, is Deuro nu volledig hersteld. 

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Supporters wensen Cercle massaal een gelukkige verjaardag!

Op onze verjaardag mochten we massaal veel verjaardagsfoto's ontvangen van onze supporters. We bundelden ze allemaal in onderstaand album! 

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Cercle viert vandaag z'n 121ste verjaardag - stuur ons jouw foto door!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
#CERCLERETRO | Kurt Soenens en Yves Feys

Vrijdagavond om 20u streamen we een echte klassieker op onze mediakanalen: dan gaan we zo'n 23,5 jaar terug in de tijd naar 12 september 1996, toen Cercle Brugge het in de 1/16e finales van de Europacup 2 opnam tegen Brann Bergen! 

Oud-spelers Yves Feys en Kurt Soenens kijken alvast reikhalzend uit naar de partij: Terwijl Soenens een foto, in Cercleshirt nota bene, met zijn zoon instuurde, stuurde Yves Feys een videoboodschap in. Bekijk beide berichtjes hieronder!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Vele onzekerheden, één zekerheid


Een bericht van voorzitter Vincent Goemaere en CEO Oleg Petrov:
 

Beste fans en sympathisanten van Groen-Zwart,

2020 is een jaar dat we niet gauw zullen vergeten. Niet op sportief vlak, met de fantastische eindsprint naar de redding (het beloofde feestje hebben jullie nog tegoed), niet op extrasportief vlak, met de wereldwijde gevolgen van de uitbraak van het coronavirus.

Die uitbraak zorgt ook op sportief vlak voor vele onzekerheden. We weten niet wanneer we weer zullen mogen voetballen, we weten niet onder welke omstandigheden dat zal zijn, we weten niet welke de financiële gevolgen voor de hele voetbalwereld zullen zijn.

Dat betekent ook dat we nu nog geen antwoord kunnen geven op jullie vragen over de contractbesprekingen met onze coach Bernd Storck, onze technische staff en de spelerskern. Maar zodra we daarover nieuws hebben, zijn jullie de eersten om dat te vernemen. 

Er is alvast wel één zekerheid: we blijven samen hard werken aan de toekomst van onze vereniging. Meer dan ooit geldt de slogan ‘Never give up’. Leve Cercle!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Dylan De Belder roept op: “Blijf met ons in contact dankzij de #CercleChallenge!”

Ook in coronatijden willen onze spelers met jullie in contact blijven. Een aangezien dat niet in het stadion kan, heeft Dylan De Belder een creatieve oplossing bedacht: de Cercle Challenge!

Het opzet? Laat ons via social media weten welke uitdaging jij door een Cerclespeler wil gerealiseerd zien. Van tien keer pompen tot het meezingen van jouw lievelingslied: onze spelers doen het allemaal! Gebruik op Facebook, Twitter of Instagram de hashtag #CercleChallenge (of stuur het ons via privébericht door), laat tegelijk weten voor welke speler de challenge is bedoeld en onze spelers gaan aan de slag! 

Nog een tip: misschien zijn onze spelers nóg gemotiveerder als jij het eerst even voordoet in een filmpje...
 

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!