koop tickets online

MD-2: Update vanop training

De laatste rechte lijn naar Charleroi-Cercle Brugge is ingezet! Vrijdagnamiddag trekken de spelers op afzondering naar Charleroi waar in alle rust het treffen tegen de Carolo's tot in de puntjes zal worden voorbereid. Nu de trainingsweek al goed gevorderd is, kunnen we volgende stand van zaken opmaken:

  • Jérémy Taravel & Dylan De Belder begonnen deze week progressief opnieuw met trainen. De wedstrijd op Charleroi komt hoogstwaarschijnlijk nog te vroeg. Verwacht wordt dan ook dat beide spelers volgende week opnieuw bij de groep gaan aansluiten.
  • Nadat Johanna Omolo vorig weekend vroegtijdig het veld geblesseerd moest verlaten, bracht onderzoek een scheur aan het ligament van de enkel aan het licht. Omolo zal door deze blessure zeker zo'n 6 tot 8 weken out zijn.
Cerle Brugge KSV
  • Na de blessure op training vorige week van Idriss Saadi, is er nu ook duidelijkheid omtrent de ernst van zijn kwetsuur: een spierscheur in de kuitspier. Door deze blessure blijft Saadi nog zo'n 6 à 7 weken aan de kant.
  • Goed nieuws kwam er echter voor Alimami Gory: onze aanvaller is opnieuw 100% fit nadat hij vorig weekend vroegtijdig uitviel.
  • Doelman Guillaume Hubert is ook aan de betere hand: nadat onze keeper op het einde van Cercle-Genk van het veld moest worden gedragen bracht medisch onderzoek een lichte hersenschudding en een scheur in de bovenlip aan het licht. Enkele dagen rust moeten nu volstaan vooraleer Hubert volgende week opnieuw aan de groepstrainingen kan deelnemen.
  • Wie we deze week opnieuw op training mochten verwelkomen: Aldom Deuro. Nadat de Malinese middenvelder enkele weken terug uitviel met een blessure aan de quadriceps, is Deuro nu volledig hersteld. 

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Welkom bij de Cerclefamilie, Consea!

Het logo van de immo-, verzekerings- en beleggingsmakelaar Consea, met twee kantoren in Aalter en Maldegem, zal al zeker de komende twee seizoenen op het shirt van Cercle prijken. Om onze kersverse partner aan jullie voor te stellen, hebben we onderstaande video in petto!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Coach Paul Clement leidt eerste groepstraining

Nadat coach Paul Clement zaterdag al de oefenmatch tussen Zulte Waregem en Cercle Brugge bijwoonde, was het maandag tijd voor het echte werk: de eerste groepstraining. Om klokslag 12u werd verzamelen geblazen op Jan Breydel voor de lunch en aansluitende meeting. Om 13u30 werd de eerste training op gang getrapt. Onmiddellijk ook een pittige training: zo'n anderhalf uur lang stonden de spelers op het veld.

Dinsdag staan er twee trainingen op het programma. Wegens de geldende coronarichtlijnen vinden alle trainingen plaats achter gesloten deuren.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Gymtime!

Twee trainingen op dinsdag: na de ochtendsessie op het veld zochten de spelers in de namiddag, wegens hevige regenval in Brugge, de fitness op. Onze fotograaf Dieter Ros was daarbij aanwezig en maakte onderstaande fotoreeks!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Update voorbereiding: zaterdag eerste oefenwedstrijd tegen Essevee (achter gesloten deuren)

De tweede week van onze voorbereiding is maandagnamiddag van start gegaan met een groepstraining op Jan Breydel. Komende zaterdag staat ook de eerste oefenwedstrijd gepland, weliswaar achter gesloten deuren. In het Regenboogstadion van Zulte Waregem neemt Cercle het dan om 16u op tegen Essevee.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Eerste trainingsweek afgesloten

Een intense eerste trainingsweek werd vrijdagnamiddag afgesloten met een uitlooptraining. De spelers krijgen zaterdag vrijaf, voor zondag kregen ze een individueel loopprogramma mee. Maandagnamiddag worden de spelers vervolgens terug op Cercle verwacht voor een veldtraining die coronaproof opnieuw in 3 verschillende groepen zal worden afgewerkt.

Ondanks de hitte van de voorbije dagen blikt coach ad-interim Andreas Patz tevreden terug op de eerste trainingsweek: 

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!