koop tickets online

Medische stand van zaken voor #WbeCer

Hoewel de langdurig geblesseerden Coulibaly en Deuro gunstig evolueren blesseerde Dylan De Belder zich deze week opnieuw op training. Andere spelers kampten dan weer met enkele kleine kwaaltjes. Vind hieronder een volledig overzicht terug:

 • Dylan De Belder liep tijdens de donderdagtraining een letsel aan de adductoren op. De wedstrijd tegen Waasland Beveren komt sowieso te vroeg voor de aanvaller. Het is echter nog onduidelijk hoelang De Belder door deze blessure aan de kant zal staan.
   
 • Kylian Hazard was deze week ziek en zag zo zijn voorbereiding op de wedstrijd van komend weekend onderbroken worden. Alles wordt echter in het werk gesteld om Hazard speelklaar te krijgen voor zaterdag.
   
Cerle Brugge KSV
 • Onze captain Jérémy Taravel kreeg deze week te kampen met rugklachten maar alles wordt in het werk gesteld om Tara klaar te stomen voor het duel op de Freethiel.
   
 • Naomichi Ueda incasseerde een trap tijdens zijn interlands met Japan. Verwacht wordt echter dat Ueda de wedstrijd tegen Waasland Beveren probleemloos zal halen.
   
 • Goed nieuws voor Lassana Coulibaly: de Malinese middenvelder startte de laatste fase in zijn revalidatie en wordt binnen de kortste keren terug op het trainingsveld verwacht. Een exacte datum wanneer Coulibaly opnieuw zal aansluiten bij de groepstrainingen is op vandaag echter nog niet duidelijk.
   
 • Ten slotte werkt ook Aldom Deuro intensief verder aan zijn comeback. Zijn terugkeer wordt echter niet voor midden december verwacht.

 

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
#CERAND | Moser in 19-koppige selectie

Na de afsluitende training van deze namiddag maakte de jarige Bernd Storck z'n 19-koppige selectie bekend voor Cercle Brugge-Anderlecht. Johanna Omolo viert daarbij z'n wederoptreden na enkele weken blessureleed, maar ook nieuwkomer Lennart Moser hoort voor het eerst bij de selectie. Voor Taravel komt de partij nog te vroeg. 

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Happy Birthday coach!

Bernd Storck is jarig! Onze coach viert vandaag zijn 57e verjaardag. 

Morgen vieren met 3 punten? :D

 

Proficiat coach!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Julien Serrano uitgeleend aan Béziers

Cercle Brugge en AS Béziers zijn tot een akkoord gekomen met betrekking tot de uitleenbeurt van verdediger Julien Serrano.

Serrano, 21 jaar, gaat bij de Franse derdeklasser op zoek naar meer speelminuten.

Veel succes Julien!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Oefenpot tegen Mandel United eindigt op 3-1

Donderdagavond werd op de oefenvelden van Jan Breydel een vriendschappelijke wedstrijd afgewerkt tegen Mandel United. Een mix tussen A-kern en beloften zorgden bij ijskoude temperateren echter voor een vermakelijke oefenpot. Het werd 3-1. Gory, Eppel & Foster waren de doelpuntenmakers voor Groen-Zwart.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
KAS Eupen-Cercle Brugge: alle ticketinformatie

De eerste uitwedstrijd van 2020 is meteen ook de verste van dit seizoen: op zaterdag 1 februari trekt Cercle Brugge naar het Kehrwegstadion waar om 20u Eupen partij wordt gegeven. De ticketinformatie is hieronder beschikbaar:

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!