koop tickets online

Medische stand van zaken voor #WbeCer

Hoewel de langdurig geblesseerden Coulibaly en Deuro gunstig evolueren blesseerde Dylan De Belder zich deze week opnieuw op training. Andere spelers kampten dan weer met enkele kleine kwaaltjes. Vind hieronder een volledig overzicht terug:

 • Dylan De Belder liep tijdens de donderdagtraining een letsel aan de adductoren op. De wedstrijd tegen Waasland Beveren komt sowieso te vroeg voor de aanvaller. Het is echter nog onduidelijk hoelang De Belder door deze blessure aan de kant zal staan.
   
 • Kylian Hazard was deze week ziek en zag zo zijn voorbereiding op de wedstrijd van komend weekend onderbroken worden. Alles wordt echter in het werk gesteld om Hazard speelklaar te krijgen voor zaterdag.
   
Cerle Brugge KSV
 • Onze captain Jérémy Taravel kreeg deze week te kampen met rugklachten maar alles wordt in het werk gesteld om Tara klaar te stomen voor het duel op de Freethiel.
   
 • Naomichi Ueda incasseerde een trap tijdens zijn interlands met Japan. Verwacht wordt echter dat Ueda de wedstrijd tegen Waasland Beveren probleemloos zal halen.
   
 • Goed nieuws voor Lassana Coulibaly: de Malinese middenvelder startte de laatste fase in zijn revalidatie en wordt binnen de kortste keren terug op het trainingsveld verwacht. Een exacte datum wanneer Coulibaly opnieuw zal aansluiten bij de groepstrainingen is op vandaag echter nog niet duidelijk.
   
 • Ten slotte werkt ook Aldom Deuro intensief verder aan zijn comeback. Zijn terugkeer wordt echter niet voor midden december verwacht.

 

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
#CHACER | Dabila in 19-koppige selectie!

19 spelers vertrokken zopas, na de laatste afsluitende middagtraining op Cercle, op afzondering naar een hotel in de buurt van Charleroi. Wie na blessureleed opnieuw z'n opwachting in de selectie maakt, is Yves Dabila! Ook Alimami Gory is opnieuw helemaal fit nadat hij vorig weekend vroegtijdig naar de kant moest. Ontdek alle namen hieronder:

Lees meer
Cerle Brugge KSV
#CHACER | "Onze verantwoordelijkheid? Er staan voor de supporters!"

Wat onze coach Bernd Storck deze week op de voorbereidende persconferentie te zeggen had, bekijk je hier! 

Lees meer
Cerle Brugge KSV
MD-2: Update vanop training

De laatste rechte lijn naar Charleroi-Cercle Brugge is ingezet! Vrijdagnamiddag trekken de spelers op afzondering naar Charleroi waar in alle rust het treffen tegen de Carolo's tot in de puntjes zal worden voorbereid. Nu de trainingsweek al goed gevorderd is, kunnen we volgende stand van zaken opmaken:

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Reserveer nu voor Cercle Brugge-Zulte Waregem

Tijdens de laatste thuiswedstrijd van 2019 nemen we het op tegen Zulte Waregem. Op zaterdag 21 december ontvangt Groen-Zwart dan Essevee om 20u in Jan Breydel. Reserveer nu jouw feestmaaltijd in Jan Breydel, net vooraleer de feestdagen van start gaan!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Test je kennis over #ChaCer en win een VIP experience tijdens #CerZwa!

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!