koop tickets online

Medische update in aanloop naar Cercle-Anderlecht

In aanloop naar Cercle Brugge-RSC Anderlecht van komende zondagavond om 20h45, ontbreken er al zeker 3 spelers in de selectie van Yves Vanderhaeghe. Een overzicht:

  • Charles Vanhoutte staakte deze week vroegtijdig de training na last aan de hamstrings. Om een scheurtje te vermijden, wordt Vanhoutte uit voorzorg aan de kant gehouden.
  • Ook Dimitar Velkovski raakt niet op tijd fit voor zondag: De Bulgaar kampt met hinder aan het dijbeen en moet rusten. Zowel Vanhoutte en Velkovski moeten fit geraken voor de wedstrijd van volgende week op Moeskroen.
  • Hannes Van Der Bruggen liep deze week een handfractuur op. Er werd nog geprobeerd om Van Der Bruggen met een brace speelklaar te krijgen voor zondag, maar de middenvelder had teveel pijn. Verwacht wordt dat Van Der Bruggen vanaf volgend weekend wel met een brace pijnvrij zal kunnen spelen.
Cerle Brugge KSV

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Hannes Van Der Bruggen te gast in de MIDMID-podcast

Cercle Brugge-middenvelder Hannes Van Der Bruggen was deze week te gast in de voetbalpodcast MIDMID van Friends of Sports. In de podcast, die ook wordt uitgezonden op de televisiekanalen van Play Sports, sprak Hannes uitgebreid over het afgelopen seizoen van Cercle én haalde hij enkele leuke anekdotes uit z'n carrière tot dusver naar boven.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Gelukkige verjaardag, Hannes Van Der Bruggen

Hannes Van Der Bruggen viert vandaag z'n 29e verjaardag. 
Proficiat, Hannes!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Medische update: Charles Vanhoutte

Na een contact met Standard-speler Merveille Bokadi moest Charles Vanhoutte zaterdagavond al na 8 minuten de strijd staken. Het jeugdproduct kreeg een trap vol in het aangezicht en werd met een draagberrie afgevoerd naar een Luiks ziekenhuis. Onderzoek bracht een hersenschudding aan het licht. Er is geen sprake van een breuk en/of whiplash. Charles mocht zaterdagavond nog het ziekenhuis verlaten en stelt het voor de rest goed.

Spoedig herstel, Charles!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Hannes Van Der Bruggen beste middenvelder, Rabbi Matondo beste aanvaller volgens Het Laatste...

Na de midweekspeeldag prijken er met Hannes Van Der Bruggen, Franck Kanouté en Rabbi Matondo opnieuw 3 Cerclespelers in het Topelftal van speeldag 24. Van Der Bruggen werd bovendien uitgeroepen tot beste middenvelder van de speeldag, Matondo tot beste aanvaller!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Gelukkige verjaardag Dimitar Velkovski!

Dimitar Velkovski is vandaag jarig! Onze Bulgaarse linksachter viert z'n 27e verjaardag.

Gelukkige verjaardag, Dimitar!

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!