koop tickets online

Medische update voor AA Gent-Cercle Brugge

Naast de vooruitblik op AA Gent-Cercle Brugge, gaf coach voor het laatste uittreffen dit seizoen ook een update weer uit de ziekenboeg:

Cerle Brugge KSV
 • Benjamin Lambot revalideert volop na zijn operatie vorige week. Verwacht wordt dat Benjamin eind maart 2019 opnieuw bij de groep zal aansluiten.
   
 • Jérémy Taravel is op de terugweg na zijn voetblessure. De wedstrijd tegen Gent komt echter nog te vroeg.
   
 • Yoann Etienne raakt tevens niet fit voor Gent. De jonge Fransman ondervindt hinder na een trap die hij incasseerde tegen Anderlecht.
   
 • Kevin Appin kreeg deze week een tik op training en raakt niet tijdig fit voor Gent-Cercle Brugge.
   
 • De langdurig geblesseerden Pierre Nguinda en Nabil Alioui evolueren gunstig en worden begin februari 2019 opnieuw bij de groep verwacht.
   

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
In het spoor van Taravel en De Belder op stage in Hoenderloo

Tussen de twee trainingen van dinsdag door maakten Taravel & De Belder onderstaand filmpje ... ;)

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Maak zo meteen LIVE kennis met onze nieuwe hoofdtrainer!

Woensdagavond maakt Cercle Brugge z’n nieuwe hoofdtrainer bekend. Na de aanstelling zal onze coach zich via Facebook Live rond 19u45 ook voorstellen aan de supporters.

En jij kan vanavond als eerste een vraag stellen aan onze nieuwe trainer. Heb jij al een vraag in petto? Stel jouw vraag dan hieronder en wie weet zal onze coach jou vanavond van een antwoord voorzien!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Jérémy Taravel verlengt bij Cercle!

Jérémy Taravel verlengde z’n contract bij Cercle Brugge met twee bijkomende seizoenen. De 32-jarige Franse verdediger, in 2017 aangekomen bij Groen-Zwart, gaat zo z’n 3e voetbaljaargang in bij de Vereniging.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Doelpuntenmaker Nabil Alioui uitgeschakeld met Frankrijk op het WK U20 in Polen.

Nabil Alioui is er met Frankrijk niet in geslaagd om zich te plaatsen voor de kwartfinales van het Wereldkampioenschap U20 in Polen. In de 1/8ste finales van het tornooi verloor Frankrijk nipt van de Verenigde Staten met 2-3.

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!