koop tickets online

Merveille Goblet naar Cercle Brugge

Doelman Merveille Goblet ondertekende een contract bij Cercle Brugge voor de volgende twee seizoenen (+ 1 seizoen optie). De 24-jarige Belgische ex-jeugdinternational komt transfervrij over naar de Vereniging.

Merveille Goblet startte zijn voetbalcarrière bij FC Brussels waar hij op z’n 16e werd opgemerkt door Standard. Na één seizoen in Luik te hebben gevoetbald, trok Goblet in 2013 op huurbasis naar AFC Tubeke. Goblet liet zich bij Tubeke meermaals als een betrouwbaar sluitstuk opmerken en dat leverde hem in 2015 dan ook een definitieve transfer op naar Waasland Beveren. Gespreid over drie seizoenen heen kwam Goblet 41 keer in actie bij de ploeg van de Freethiel.

In het verleden was Merveille Goblet ook meermaals Belgisch jeugdinternational: 12 caps verzamelde hij voor de Belgische jeugdelite, waarvan 5 voor België -19.

Cerle Brugge KSV

Sportief directeur François Vitali: “De transfer van Merveille Goblet kadert in het vertrek van Brian Vandenbussche. Hij is een keeper die al in verschillende wedstrijden en bij verschillende ploegen de kwaliteiten heeft laten zien die nodig zijn om Cercle te helpen in zijn ontwikkelingsproject.

Met de ondertekening van twee van de drie doelmannen boekt Cercle vooruitgang in de opbouw van zijn team voor het seizoen 2019-2020“.

Welkom Merveille Goblet !

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Jérémy Taravel verlengt bij Cercle!

Jérémy Taravel verlengde z’n contract bij Cercle Brugge met twee bijkomende seizoenen. De 32-jarige Franse verdediger, in 2017 aangekomen bij Groen-Zwart, gaat zo z’n 3e voetbaljaargang in bij de Vereniging.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Idriss Saadi naar Cercle Brugge

Cercle Brugge en RC Strasbourg zijn tot een akkoord gekomen met betrekking tot de tijdelijke overgang van aanvaller Idriss Saadi. De 27-jarige Fransman van Algerijnse afkomst wordt voor één seizoen gehuurd.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Fotoverslag van de persconferentie

De persvoorstelling van Fabien Mercadal en zijn technische staf in foto's? Die vind je hieronder terug!
 

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Voorbeschouwing: Cercle - KV Kortrijk

Zaterdagavond om 20.00u kijkt het Cercle van Fabien Mercadal de Kerels van Yves Vanderhaeghe uit Kortrijk in de ogen.Op de 3de speeldag van de Jupiler Pro League, staat meteen een nieuw West-Vlaams burenduel op het programma. We blikken vooruit naar de wedstrijd met onze coach.

Wat nemen jullie mee uit de eerste twee competitiewedstrijden?

Dat we de capaciteiten hebben om een goede wedstrijd te spelen. We hebben al mooie dingen laten zien, maar dat volstond nog niet om ook punten te pakken. We blijven hard werken met de groep om het niveau verder te verhogen.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Wesley Vanbelle uitgeleend aan Lommel SK

Cercle Brugge bereikte vandaag een akkoord met Lommel SK over de tijdelijke uitleenbeurt van Wesley Vanbelle. De 32 jarige Vanbelle, sinds 2015 actief bij Cercle Brugge, gaat tot eind dit seizoen aan de slag bij de promovendus uit de Proximus League. Veel succes Wesley!

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws per mail!