koop tickets online

Merveille Goblet naar Cercle Brugge

Doelman Merveille Goblet ondertekende een contract bij Cercle Brugge voor de volgende twee seizoenen (+ 1 seizoen optie). De 24-jarige Belgische ex-jeugdinternational komt transfervrij over naar de Vereniging.

Merveille Goblet startte zijn voetbalcarrière bij FC Brussels waar hij op z’n 16e werd opgemerkt door Standard. Na één seizoen in Luik te hebben gevoetbald, trok Goblet in 2013 op huurbasis naar AFC Tubeke. Goblet liet zich bij Tubeke meermaals als een betrouwbaar sluitstuk opmerken en dat leverde hem in 2015 dan ook een definitieve transfer op naar Waasland Beveren. Gespreid over drie seizoenen heen kwam Goblet 41 keer in actie bij de ploeg van de Freethiel.

In het verleden was Merveille Goblet ook meermaals Belgisch jeugdinternational: 12 caps verzamelde hij voor de Belgische jeugdelite, waarvan 5 voor België -19.

Cerle Brugge KSV

Sportief directeur François Vitali: “De transfer van Merveille Goblet kadert in het vertrek van Brian Vandenbussche. Hij is een keeper die al in verschillende wedstrijden en bij verschillende ploegen de kwaliteiten heeft laten zien die nodig zijn om Cercle te helpen in zijn ontwikkelingsproject.

Met de ondertekening van twee van de drie doelmannen boekt Cercle vooruitgang in de opbouw van zijn team voor het seizoen 2019-2020“.

Welkom Merveille Goblet !

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Welkom bij de Cerclefamilie, Consea!

Het logo van de immo-, verzekerings- en beleggingsmakelaar Consea, met twee kantoren in Aalter en Maldegem, zal al zeker de komende twee seizoenen op het shirt van Cercle prijken. Om onze kersverse partner aan jullie voor te stellen, hebben we onderstaande video in petto!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Stef Peeters naar KAS Eupen

Cercle Brugge en KAS Eupen bereikten een akkoord met betrekking tot de onmiddellijke overgang van middenvelder Stef Peeters.

Peeters, 28 jaar, was sinds vorig seizoen actief voor Cercle Brugge. In totaal verdedigde hij 24 keer het shirt van Groen-Zwart en scoorde hij 6 keer.

Voorzitter Vincent Goemaere: “We respecteren Stef zijn wens om zijn carrière verder te zetten bij Eupen. We zijn Stef zeer dankbaar voor z’n bijdrage in de remontada van afgelopen seizoen en wensen hem veel sportief plezier bij zijn nieuwe ploeg.”

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Welkom, coach!

Paul Clement (48) brengt ervaring bij Chelsea, PSG, Real Madrid en Bayern München mee naar Groen-Zwart


Na een intensieve zoektocht is er eindelijk groene rook: Paul Clement is de nieuwe hoofdtrainer van Cercle Brugge. De 48-jarige Engelsman ondertekende een contract voor drie seizoenen bij Groen-Zwart en leidt vanaf maandag de trainingen.

Chelsea FC, Paris Saint-Germain, Real Madrid, Bayern München…: het curriculum van Paul Clement oogt alvast indrukwekkend.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Contractverlenging voor Miguel Van Damme!

Miguel Van Damme heeft dinsdagnamiddag zijn handtekening gezet onder een nieuw contract bij Cercle Brugge. De 26-jarige doelman, die nog altijd herstellend is van leukemie, blijft zo ook volgend seizoen een speler van Groen-Zwart.

Van Damme gaat z’n 8ste contractjaar in bij Cercle. Vanzelfsprekend werkt hij de komende weken individueel verder aan z’n comeback, en blijft hij immunotherapie volgen. Groen-Zwart zal er alles aan doen om de doelman daarin optimaal bij te staan. 

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Leve alle papa's!

Cercle Brugge wenst alle papa's een fijne vaderdag toe!

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!