koop tickets online

Miguel Van Damme verlengt z’n contract tot juni 2020!

Doelman Miguel Van Damme zette vandaag zijn handtekening op een contract dat de Belg tot juni 2020, met de optie op een bijkomend seizoen, aan Cercle Brugge bindt. De 25-jarige Van Damme is al sinds 2013 actief voor Groen-Zwart en begint dus zo aan zijn 7e seizoen in de hoofdmacht van de Vereniging.

Miguel Van Damme mag ondertussen worden aanzien als een rasechte Cercleman. Op 5 april 2014 maakte de van oorsprong Maldegemnaar zijn debuut in de A-kern van Groen-Zwart. Vandaag, meer dan 5 jaar later, is Miguel Van Damme nog steeds fier om Cerclespeler te zijn: “Cercle Brugge heeft echt wel m’n hart veroverd: het is voor mij dan ook een hele eer om vandaag mijn 7e seizoen bij Cercle Brugge te kunnen aankondigen”, aldus Miguel Van Damme. 

Sportief directeur François Vitali: “We zijn erg blij dat Miguel zijn contract bij Cercle Brugge verlengt. Miguel is niet alleen een echte Cercleman, hij is ook een speler die de waarden en normen vertegenwoordigt die we van een Cercle Brugge speler verlangen. Het was een zeer duidelijke doelstelling van ons om Miguel zijn verbintenis te verlengen en ik ben blij om hierin te zijn geslaagd.”

Cerle Brugge KSV

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Welkom bij Cercle Brugge, Serge Gakpé!

Cercle Brugge versterkte zich vandaag met de 31-jarige international Serge Gakpé. Gakpé, een aanvaller, komt als vrije speler transfervrij over van het Franse Amiens SC, waarvoor hij vorig seizoen 29 keer in actie kwam in de Ligue 1.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Ontdek hier de selectie voor Cercle Brugge-KV Kortrijk!

Na de laatste training in aanloop naar Cercle Brugge-KV Kortrijk maakte coach Fabien Mercadal zijn 19-koppige selectie bekend voor het treffen tegen de Kerels op zaterdagavond. Taravel en Vitinho ontbreken geblesseerd. Mboula zit een schorsingsdag uit.

  • Doelmannen: Hubert, Goblet & Badiashile
  • Verdedigers: Serrano, Ueda, Dabila, Fiore, Biancone,
  • Middenvelders: Deuro, Peeters, Bongiovanni, Omolo, Kouamé, Hoggas, Omeonga
  • Aanvallers: Hazard, Saadi, Kanté, Deman

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Wesley Vanbelle uitgeleend aan Lommel SK

Cercle Brugge bereikte vandaag een akkoord met Lommel SK over de tijdelijke uitleenbeurt van Wesley Vanbelle. De 32 jarige Vanbelle, sinds 2015 actief bij Cercle Brugge, gaat tot eind dit seizoen aan de slag bij de promovendus uit de Proximus League. Veel succes Wesley!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Verleng voor 7 juli jouw abonnement op Cercle!

Nog tot en met zondag 7 juli, tot en met de Fandag, kan je als abonnee nog jouw vertrouwde abonnementsplaats voor seizoen 2019-2020 op Cercle Brugge verlengen.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Jules Verriest, Franky Vanhaecke, Christophe Lauwers en Marc Laridon komen naar de Fandag!

Zondag vindt de jaarlijkse Fandag plaats. Als onderdeel van het podiumprogramma presenteren Geert Leys en Alain Creytens tussen 13u & 14u een retroshow in ware 120 jaar Cercle-stijl.

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws per mail!