koop tickets online
nl fr en

Miron Muslic: “Dankzij de fantastische steun van onze fans was dit mogelijk”

Coach Miron Muslic reageerde erg blij na de overwinning tegen KV Oostende: “Ik zou eerst en vooral onze supporters willen bedanken die talrijk aanwezig waren en ons de energie hebben bezorgd om tot het einde te strijden voor deze drie punten. Dankzij deze overwinning lopen we 13 punten uit op Oostende, dat is massive. In open spel denk ik dat we zelfs niks weggeven. Er was denk ik een schot van Atanga maar verder was er geen echt gevaar. Over de penalty ga ik me verder niet uitspreken. Ik denk dat we voldoende mensen, experten en camerastandpunten hebben om naar deze beslissing te gaan kijken. Na die penalty was het natuurlijk niet gemakkelijk voor ons: het thuispubliek is terug, de tegenstander is terug maar op het einde lukt het ons om een fantastisch doelpunt te scoren. Belangrijke driepunter die ons op 30 punten brengt in het klassement én de kloof vergroot met de degradatieplaatsen. Samen met de fans gaan we dit vieren. Ik ben enorm voldaan en blij.”

Cerle Brugge KSV

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Jesper Daland: "Dit seizoen 6 op 6 halen tegen Gent is fantastisch"

“We hadden alles onder controle na de 2-0 voorsprong maar gingen snel van een jammerlijk gevoel (door de 2-2) naar een magisch gevoel. Het is altijd leuk tegen Gent, ze zijn een topteam. Om tegen hen 6/6 te halen is fantastisch. Het is nog maar mijn eerste doelpunt dit seizoen. Vorig jaar maakte ik twee goals, maar deze is veel meer waard omdat het ons de zege geeft. Als verdediger droom ik niet van doelpunten maken, maar dit is fantastisch. Misschien zal ik er nu wel van dromen (lacht). Of ik de fase eens moet beschrijven? Zoals altijd verdedigden we vooruit en ik zag dat Nardi zou uitgooien. Cuypers zijn controle was niet goed, waardoor ik de bal onderschep. De centrale verdedigers wijkten uit waardoor ik mijn kans waagde en met mijn ogen toe zo hard mogelijk schoot. Ik denk dat je aan mijn viering zag dat ik niet wist wat te doen. Ik ben blij dat ik mijn steentje kan bijdragen."

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Christiaan Ravych: "De coach vraagt ons om vooruit te verdedigen en dat heeft geloond"

“We hebben getoond dat we tegen elke ploeg iets kunnen doen, we hebben er elke seconde in geloofd. We pushten constant vooruit. Vandaag springt Daland erbovenuit vanwege zijn doelpunt, maar iedereen was echt top. De coach vraagt ons ook vooruit te verdedigen en dat heeft geloond. Het is niet omdat we niet uitspreken dat we voor de top acht gaan dat we geen ambitie hebben. Wij bekijken het match per match en proberen de lat telkens zo hoog mogelijk te leggen. De sfeer op en naast het veld zit goed: iedereen pusht elkaar om harder te gaan. De coach zei ons nog dat hij ons richtlijnen geeft, maar dat wij diegenen zijn die het uiteindelijk moeten doen. Ikzelf probeer gewoon mijn eigen spel te spelen en met de voetjes op de grond te blijven.”

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Kijk hier naar de persconferentie na Cercle-Gent
Lees meer
Cerle Brugge KSV
Coach Miron Muslic blikt vooruit naar de komst van KAA Gent

Cercle ontvangt zondag om 16h00 KAA Gent in Jan Breydel. Op de gebruikelijke persconferentie blikte coach Miron Muslic dan ook vooruit naar het treffen tegen de Gentenaars. Ontdek hier wat de coach te vertellen had!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
[VIDEO] Herbeleef hier de overwinning tegen KV Oostende!

Krijg je ook maar niet genoeg van onze driepunter van afgelopen zaterdag aan zee? Goed nieuws! Hier kan je onze 1-2 overwinning herbeleven dankzij de hoogtepunten uit de match!

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!