koop tickets online
nl fr en

Miron Muslic langer bij Cercle Brugge!

Cercle Brugge heeft het contract van Miron Muslic (40) opengebroken. De Oostenrijker plaatste z’n handtekening onder een nieuwe verbintenis tot juni 2024.

Miron Muslic is al sinds oktober 2021 bij Cercle Brugge actief. Bij Groen-Zwart begon hij als hulptrainer maar sinds september dit jaar is hij hoofdcoach.

“Na een jaar werken in Cercle heeft Miron z’n talent en potentieel bewezen. Hij was meer dan klaar om hoofdcoach te worden en hij bewijst nu ook dat hij de juiste keuze is. We kijken er naar uit om op dit elan verder te gaan”, aldus sportief directeur Carlos Aviña.

Cerle Brugge KSV
Cerle Brugge KSV

Onder de leiding van Miron Muslic maakte Cercle de afgelopen weken een heuse sprong voorwaarts in het klassement. Met 19/24 staat Groen-Zwart momenteel op een gedeelde achtste plaats en verloor het in de voorbije acht wedstrijden enkel op bezoek bij Union. In oktober nog eindigde Muslic na Vrancken en Geraerts derde in de verkiezing “coach van de maand” van Sport/Voetbalmagazine.

“Ik ben dankbaar, blij maar ook trots dat ik deel mag blijven uitmaken van de Cerclefamilie”, aldus Miron Muslic. “Ik kijk ernaar uit om deze getalenteerde groep spelers verder te helpen ontwikkelen en om onze fans trots te maken.”

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Louis Torres op uitleenbasis naar Rodez AF

Cercle Brugge en het Franse Rodez AF vonden een akkoord met betrekking tot de tijdelijke transfer van Louis Torres. De 21-jarige linksachter wordt tot het einde van dit seizoen verhuurd aan de Franse tweedeklasser.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Aske Sampers naar Lierse Kempenzonen

Cercle Brugge en Lierse Kempenzonen vonden een akkoord met betrekking tot de transfer van aanvaller Aske Sampers. Het 21-jarige jeugdproduct van Cercle, dat sinds z’n 12 jaar uitkomt voor Groen-Zwart, trekt definitief naar de huidige nummer vijf uit de Challenger Pro League.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Groen-Zwart Varsenare viert 45-jarig bestaan

Op vrijdag 27 januari vierde de supportersvereniging GZ Varsenare het 45-jarig bestaan. Zoals gewoonlijk vierden ze op hun vaste feeststek ’t Oosthof te Snellegem.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Alle foto's na Cercle Brugge-AA Gent

Ayase Ueda, Kevin Denkey en in extremis Jesper Daland zorgden zondagmiddag voor een verdiende driepunter tegen AA Gent. Onze aanwezige fotografen legden alles vast in onderstaand fotoverslag:

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Cercle Brugge-Standard: raadpleeg alle ticketinfo

Zaterdag 4 februari om 16h00 neemt Cercle het op tegen Standard. Er geldt een aangepaste ticketregeling waarbij de loketten op de wedstrijddag gesloten blijven. Ontdek hier alle info:

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!