koop tickets online
nl fr en

Naomichi Ueda definitief naar Nîmes Olympique

Na een uitleenbeurt eerder dit seizoen neemt Nîmes Olympique Naomichi Ueda definitief over.

De 26-jarige Ueda kwam in de zomer van 2018 aan bij Cercle. In totaal speelde hij 55 wedstrijden voor Groen-Zwart, maar het voorbije halfjaar voetbalde de Japanse international al op uitleenbasis voor Nîmes. Die uitleenbeurt krijgt nu dus een vervolg: Nîmes Olympique neemt Ueda definitief over van Cercle.

Cercle Brugge wil Ueda veel succes toewensen in z’n verdere carrière!

Cerle Brugge KSV

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Lucas Larade definitief naar FK Jerv

Cercle Brugge en het Noorse FK Jerv vonden een akkoord met betrekking tot de definitieve overgang van Lucas Larade (23). De centrale verdediger kwam sinds de zomer van 2022 uit voor Groen-Zwart, maar kon geen speelminuten verzamelen in de Jupiler Pro League. Bij de Noorse tweedeklasser gaat de Fransman nu op zoek naar meer spelvreugde.

Veel succes in je verdere carrière, Lucas!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Dimitar Velkovski verlaat Cercle Brugge

Cercle Brugge en het Poolse MKS Miedz Legnica vonden een akkoord met betrekking tot de definitieve transfer van linksachter Dimitar Velkovski (28).

Velkovski kwam sinds januari 2020 uit voor Cercle Brugge en speelde in totaal 48 wedstrijden. In Polen gaat de Bulgaarse international op zoek naar meer speelminuten.

Veel succes in je verdere carrière, Dimitar!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Louis Torres op uitleenbasis naar Rodez AF

Cercle Brugge en het Franse Rodez AF vonden een akkoord met betrekking tot de tijdelijke transfer van Louis Torres. De 21-jarige linksachter wordt tot het einde van dit seizoen verhuurd aan de Franse tweedeklasser.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Aske Sampers naar Lierse Kempenzonen

Cercle Brugge en Lierse Kempenzonen vonden een akkoord met betrekking tot de transfer van aanvaller Aske Sampers. Het 21-jarige jeugdproduct van Cercle, dat sinds z’n 12 jaar uitkomt voor Groen-Zwart, trekt definitief naar de huidige nummer vijf uit de Challenger Pro League.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Hugo Siquet naar Cercle Brugge

Cercle Brugge en de Duitse eersteklasser SC Freiburg vonden een akkoord met betrekking tot de tijdelijke overgang van Hugo Siquet (20). De Belgische belofte-international (8 caps), een rechtsachter, wordt tot het einde van dit seizoen gehuurd, met optie op een bijkomend seizoen.

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!