koop tickets online
eSports
10/10/2018

Neem jij het op voor Cercle Brugge in de Proximus ePro League?

Goed nieuws voor fans van Cercle Brugge én van EA Sports FIFA op Playstation 4! Vanaf dit seizoen slaan de Pro League en Proximus namelijk de handen in elkaar voor de creatie van de enige echte officiële FIFA19 competitie in België: de Proximus ePro League!

Elke Cercle Brugge supporter die minstens 16 jaar is, zal in die competitie de kans krijgen om Groen-Zwart online te vertegenwoordigen én om Belgisch kampioen te worden. Op zaterdag 27 oktober en zaterdag 24 november worden er daaromtrent online twee kwalificatiedagen georganiseerd. Per kwalificatiedag worden er twee winnaars gekroond die doorstromen naar de volgende fase. Uit de vier winnaars selecteert Cercle Brugge vervolgens één e-sporter die de Vereniging in het verdere verloop van het tornooi officieel zal vertegenwoordigen.

In de ‘Championship’, het verdere verloop van het ePro League tornooi, nemen de 16 e-spelers van alle Pro League A ploegen het tegen elkaar op in een klassiek kampioenschap. De 6 beste spelers stromen vervolgens door naar de eindfase van het tornooi: de play-offs, waarvan de winnaar zich voor minstens één jaar mag kronen tot de officiële Belgische kampioen FIFA.

Schrijf je in voor 20 oktober en vertegenwoordig Cercle Brugge in de ePro League! Inschrijven doe je via deze link.

Cerle Brugge KSV