koop tickets online

Oefenpot tegen Mandel United eindigt op 3-1

Donderdagavond werd op de oefenvelden van Jan Breydel een vriendschappelijke wedstrijd afgewerkt tegen Mandel United. Een mix tussen A-kern en beloften zorgden bij ijskoude temperateren echter voor een vermakelijke oefenpot. Het werd 3-1. Gory, Eppel & Foster waren de doelpuntenmakers voor Groen-Zwart.

Groen-Zwart nam vanaf de start van de partij het initiatief en dat loonde quasi onmiddellijk. Eerst sneed Gory vanop rechts nog naar binnen, maar zijn schot ging over doel. Enkele minuten was het wel raak toen na een mooie actie van Foster Vitinho kon voorzetten. Met een rake kopbal opende Gory de score voor Cercle. Groen-Zwart was bij momenten zeer creatief en bleef quasi de volledige eerste helft kamperen op de helft van de bezoekers, maar echt tussenkomen moest de bezoekende doelman niet doen. Dat tweede doelpunt viel uiteindelijk alsnog tijdens de eerste helft toen Eppel op voorzet van Foster de 2-0 ruststand kon vastleggen.

Cerle Brugge KSV

Twee wissels bij Cercle bij de start van de tweede helft: testdoelman Warleson kwam in de plaats van Hubert en Bassong verving Cassaert en posteerde zich op de linksachterpositie. Panzo ging centraal naast Ueda voetballen. Zonder echt veel te verbruiken controleerde Cercle ook nu de partij. De 3-0 kwam er na geharrewar voor het Mandelse doel echter niet onmiddellijk, maar Groen-Zwart bleef geduldig afwachten: een voorzet van de beloftevolle Scholaert bereikte Foster voor doel, die de bal uiteindelijk in doel devieerde: 3-0. De aansluitingstreffer voor de bezoekers viel echter quasi onmiddellijk. En hoe: Aaron Dhondt nam een bal onmiddellijk op de slof en zag de bal vervolgens via de paal in doel belanden: geen kans voor Warleson. Scoren werd verder niet meer gedaan en zo eindigde de oefenpot op 3-1 in het voordeel van Cercle.


Cercle Brugge: Hubert (46’ Warleson), Vitinho, Ueda, Cassaert (46’ Bassong), Panzo (74’ Koshi), Omolo, Hotic (71’ Swennen), Somers (32’ Scholaert), Foster (79' Broos), Eppel & Gory (84' Ameys)

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Fans, jullie zijn fantastisch!

Dat we over fantastische fans beschikken, dat wisten we al. Maar zo fantastisch om een bezoekersvak in één dag te vullen? Dat hadden we eerlijk gezegd alleen maar kunnen hopen. Iedereen wil er zaterdag bijzijn! Alle gratis tickets voor het bezoekersvak zijn de deur uit!

Heb jij een ticket komen afhalen, maar heb je het uiteindelijk niet nodig? Kom dan jouw ticket op het secretariaat binnenbrengen en dan kunnen we een andere supporter gelukkig maken!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
1-3 overwinning voor de beloften op KVO!

Maandagavond trokken onze beloften naar zee voor hun competitiewedstrijd tegen KV Oostende. Na een evenwichtige eerste helft volgde een ijzersterke tweede periode: een logische en verdiende 1-3 overwinning was dan ook hun resultaat!

Op een moeilijk bespeelbaar veld konden beide ploegen elkaar aanvankelijk nog in evenwicht houden, maar toch waren het de Bruggelingen die op het kwartier de score openden: een knappe individuele actie van Wolf Ackx zorgde voor de verdiende voorsprong: 0-1, meteen ook de ruststand. 

Na rust trok Cercle het laken volledig naar zich toe en dwong het de thuisploeg terug tot op de eigen speelhelft. De score verder uitdiepen lukte ook tot tweemaal toe via de ingevallen Rodrigues. Een late tegenprik op vrije trap zorgde in de slotfase nog voor de aansluitingstreffer voor de Kustboys. Een mooie overwinning dus voor onze beloften, die zo opnieuw aansluiting creëren met de top van het klassement.

Onze youngsters werken op maandag  2 maart hun volgende thuiswedstrijd af op Jan Breydel. Om 20u ontvangen ze dan KSV Roeselare.


KV Oostende : Schelfout – D’Haese, Dewaele, Sagna, Broché (70’ Louknine), Marquet, Brock, Tanghe A, Ameele (46’ Mbeye), Morina (70’ Tanghe G) & Vanhulle (81’ Onraet)

Cercle Brugge : Warleson – Ackx (83’ De Ridder), Bassong, Broos, De Wulf, Dekuyper, Deman, Koshi (90’ Daels), Lucker, Scholaert (59’ Rodrigues), Swennen (88’ Vandemaele)

Doelpunten : 14’ Ackx (0-1) ; 62’ Rodrigues (0-2) ; 73’ Rodrigues (0-3) ; 85’ (1-3) 
 

Lees meer
Cerle Brugge KSV
#MOUCER | Onze voorbereiding op Moeskroen

Na twee dagen vrijaf beginnen de spelers dinsdagmorgen met hun voorbereiding op Moeskroen-Cercle Brugge. Benieuwd naar het trainingsschema? Raadpleeg het hieronder!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
En nu gaan we samen naar Moeskroen! GRATIS!


Bij Sint-Truiden kunnen ze die bal niet binnenhouden. En iedere keer wordt het onthaald met gejuich door de supporters van Cercle, die er door de sfeer ervoor hebben gezorgd dat Cercle hier eigenlijk een thuiswedstrijd speelde. Ook al is het een andere ondergrond. Zij maakten de hele wedstrijd lang kabaal, hebben hun ploeg meer dan ondersteund. Dat moet ook gezegd!” 

Dat zei commentator Floris Geerts in de 94ste minuut van STVV-Cercle Brugge. Hij had overschot van gelijk!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
#STVCER | Kevin Hoggas is jullie Man of the Match!


Kevin Hoggas is jullie Man of the Match na Sint-Truiden-Cercle Brugge! De doelpuntenmaker van afgelopen zaterdag haalde het met 53,85% van de stemmen voor Dimitrios Chatziisaias en Stef Peeters.

Proficiat Kevin!

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!