koop tickets online
nl fr en

Olivier Deman tot 2024 bij Cercle!

Olivier Deman heeft z’n contract bij Cercle Brugge tot juni 2024 verlengd (+ optie op een bijkomend seizoen). Het 21-jarige jeugdproduct van Cercle maakte het nieuws maandagavond zelf bekend in Offside, de sporttalkshow van Focus-WTV.

“Ik ben heel erg blij dat ik mijn contract hier kan verlengen”, reageert Olivier. “Cercle is de perfecte omgeving om mij verder te ontwikkelen als speler en als persoon. Ik kijk er naar uit om nog meer van mezelf te tonen en te blijven inzetten op mijn ontwikkeling”.

Deman speelt al sinds z’n 14e voor Cercle. Na het doorlopen van de jeugdreeksen maakte hij in 2019 z’n profdebuut in de thuiswedstrijd tegen Standard. Vorig jaar groeide hij uit tot jeugdinternational en maakte hij z’n debuut voor de nationale U21 tijdens een kwalificatiewedstrijd voor het EK2023.

Cerle Brugge KSV

Cercle DNA

“Het is al meer dan een jaar dat Olivier een consistente pion in ons team is geworden”, reageert technisch directeur Carlos Aviña op de contractverlenging. “Ondertussen speelde Olivier al meer dan 40 wedstrijden voor Cercle en werd hij jeugdinternational.”

Cerle Brugge KSV

Dit seizoen kwam Deman al 30 keer in actie voor Cercle, scoorde hij 2 goals en gaf hij ook al 2 assists. Ook de fysieke capaciteiten van Olivier vallen enorm op. In de Jupiler Pro League is er geen enkele speler die meer kilometers per 90 minuten loopt dan Deman: “Olivier is niet alleen belangrijk voor Cercle op basis van z’n goede prestaties, hij is ook een ambassadeur van onze jeugdwerking én een voorbeeld van het Cercle DNA met z’n harde werk, veerkracht, energie en passie. We kijken er naar uit om Olli nog vele jaren bij ons te zien ontwikkelen”, aldus Aviña.

PROFICIAT, OLIvier!

DSC_0068.jpg
DSC_0050.jpg

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
KVK Westhoek wint de Beker voor Duiveltjes 2021-2022!

KVK Westhoek is dit seizoen de winnaar van de Beker voor Duiveltjes West-Vlaanderen 2021-2022. In de spannende finalewedstrijd haalde Westhoek het met 4-3 van Varsenare.

Proficiat aan de winnaars!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Overeenkomst met Kylian Hazard wordt per 30/06 beëindigd

Cercle Brugge bevestigt dat de overeenkomst met Kylian Hazard per 30 juni 2022 wordt beëindigd.

Kylian Hazard (26) plaatste in 2019 z’n handtekening onder een contract tot juni 2023 bij Cercle, maar die overeenkomst zal dus vroegtijdig worden stopgezet.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
SHOT sprak met ... Shari Dewaegenaere

SHOT sprak met … Shari Dewaegenaere

“Voetbal is niet alleen een mannenzaak”

De equipe secretariaat/administratie bestaat uit een diverse groep medewerkers.  Ze bevinden zich ofwel op het Cercle-secretariaat ofwel in het business-complex “O-Forty” te Oostkamp, waar ze een modern, luchtig en zeer ruime verdieping ter hun beschikking hebben.
Regelmatig stellen we er in deze reeks eentje aan u voor.  Ditmaal werden we op het secretariaat met een brede glimlach verwelkomd door Shari, administratief medewerkster.  De kennismaking met deze praatvaardige jongedame vindt u hieronder.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Medische staf te gast in Qatar

Op uitnodiging van Aspetar, wereldwijd een topreferentie voor alles wat met sportgeneeskunde te maken heeft, was de medische staf van Cercle de voorbije week te gast in Doha, Qatar.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Interlandverplichtingen voor Daland, Denkey, Hotic, Matondo en Utkus

Na een deugddoende vakantie hebben 5 Cerclespelers vanaf volgende week interlandverplichtingen. Terwijl er voor Utkus (Litouwen), Matondo (Wales) en Hotic (Bosnië) Nations League-voetbal op het programma staat, komt Denkey in actie tijdens de kwalificaties voor de Afrika Cup. Ook voor Daland staan er kwalificatiewedstrijden op het programma: samen met de U21 van Noorwegen proberen ze zich te kwalificeren voor het EK U21. Een overzicht:

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!