koop tickets online
nl fr en

Ollemolletope naar het Guldensporenstadion: gratis bussen naar KV Kortrijk!

Zaterdag om 18h15 neemt Cercle het op tegen KV Kortrijk. Voor die partij tegen de Kerels is de combiregeling van kracht, maar om onze fans te bedanken voor de fantastische en positieve steun van de voorbije speeldagen, voorzien we gratis busvervoer!

We benadrukken dat Cerclefans wegens de combiregeling verplicht de verplaatsing met een supportersbus moeten maken. Tickets moeten dus wel op voorhand worden aangekocht aan de dienst Ticketing van het Cerclesecretariaat. Op de wedstrijddag zelf blijven de bezoekersloketten in Kortrijk gesloten.

TICKETPRIJZEN:

 • Volwassenen: €20
 • Jeugd -12 jaar: €10
 • Rolstoelgebruiker: gratis, begeleider aan €20


In Kortrijk is het voor Cerclefans mogelijk om consumpties met cash of bancontact te betalen.
 

OPENINGSUREN TICKETING DEZE WEEK:

 • Dinsdag: 13h30-17h00
 • Woensdag: 9h30-12h30 (! Door de Champions League-wedstrijd later die dag zal ticketing dus uitzonderlijk enkel ’s ochtends open zijn)
 • Donderdag: 13h30-17h30
 • Vrijdag: 13h30-17h30


VERTREK SUPPORTERSBUS:

 • 16h30: Café Strooyhof Veldegem
 • 16h45: Station Brugge (Café Halte 5: Hendrik Brugmansstraat 4, 8000 Brugge) [VOLZET]
 • 16h55: Kinepolis Brugge (parkeer zoveel mogelijk aan de achterkant van de parking!)
 • 17h10: Lichtervelde (carpoolparking)
   
Cerle Brugge KSV

Ondertussen al jouw busvervoer betaald?

Cerclefans die ondertussen al hun busvervoer hebben betaald aan de dienst Ticketing, zullen integraal worden terugbetaald. Stuur daarvoor een mailtje naar ticketing@cerclebrugge.be met vermelding van je bankgegevens en we storten het bedrag terug.

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Koop vanaf nu tickets voor onze thuismatchen in april tegen KVK en STVV!

Op zaterdag 1 april speelt Cercle om 16u tegen KV Kortrijk. Kom op deze lentemiddag mee genieten van deze West-Vlaamse clash en schreeuw Cercle naar de overwinning! Klik hier om tickets te kopen of kom ze afhalen aan onze loketten. 

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Fotoverslag na het gelijkspel tegen KRC Genk

Cercle speelde vrijdagavond in het Jan Breydelstadion 1-1 gelijk tegen KRC Genk, de leider in het klassement. Ontdek hier alle foto's van het duel!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Emilio Kehrer viert vandaag zijn 21ste verjaardag!

Onze jonge aanvaller Emilio Kehrer is vandaag een jaartje ouder geworden. Emilio genoot zijn jeugdopleiding bij het Duitse Freiburg en schopte het daar tot in het tweede elftal, dat momenteel uitkomt in de derde Bundesliga. Afgelopen zomer maakte de Duitse jeugdinternational de overstap naar Cercle. Emilio mocht in de Jupiler Pro League al 10 keer invallen en wist daarin één keer de weg naar het doel te vinden. Momenteel is hij enkele weken buiten strijd met een gebroken teen. We wensen hem van iedereen bij Cercle een leuke verjaardag en een spoedig herstel toe!

Herzlichen Glückwunsch zum Geburtstag Emilio! 

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Interlandbreak: deze Cercle-spelers vertegenwoordigen hun land!

Komend weekend wordt er niet gevoetbald in de Jupiler Pro League wegens de interlandbreak. Na de wedstrijd tegen Genk vertrokken vijf Cercle-spelers naar hun thuisland om de nationale kleuren te verdedigen. 

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!