koop tickets online

Ontdek hier de 19-koppige selectie voor Genk-Cercle Brugge!

Coach Bernd Storck maakte na de laatste training voor Genk-Cercle Brugge zijn 19-koppige selectie bekend. De spelers, met daarbij de terugkerende Julien Serrano, zijn zopas al op afzondering naar Genk vertrokken. Vind hieronder de namen terug!

Cerle Brugge KSV

Geen Taravel, Saadi of Bongiovanni; Serrano is terug
 

  • Doelmannen: Hubert, Goblet & Badiashile
  • Verdedigers: Serrano, Ueda, Panzo, Dabila, Fiore, Bassong & Biancone
  • Middenvelders: Peeters, Omolo, Hoggas, Donsah, Dekuyper & Somers
  • Aanvallers: Hazard, Deman & Gory

  • Rominigue Kouamé zit een gele schorsingsdag uit.
  • Jérémy Taravel (peesletsel), Adrien Bongiovanni (hinder aan de hamstring), Idriss Saadi (hinder aan de knie) en William Balikwisha (last aan de adductoren) moeten, naast de reeds langdurig geblesseerden Vitinho, Deuro, De Belder en Mboula geblesseerd verstek laten gaan voor de match.
  • De terugkeer van Lassana Coulibaly moet worden uitgesteld: verder onderzoek deze week wees namelijk uit dat Coulibaly nog zo'n anderhalve maand onbeschikbaar zal zijn met een probleem aan de quadriceps.
  • Ook Lyle Foster zal er zaterdag in de Luminus Arena niet bij zijn. Onze Zuid-Afrikaanse aanvaller onderging donderdagavond namelijk nog een kleine ingreep aan de neus na een botsing eerder op training.

Klik hier om de voorbeschouwende persconferentie van Bernd Storck te bekijken voor Genk-Cercle Brugge


 

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Dylan De Belder roept op: “Blijf met ons in contact dankzij de #CercleChallenge!”

Ook in coronatijden willen onze spelers met jullie in contact blijven. Een aangezien dat niet in het stadion kan, heeft Dylan De Belder een creatieve oplossing bedacht: de Cercle Challenge!

Het opzet? Laat ons via social media weten welke uitdaging jij door een Cerclespeler wil gerealiseerd zien. Van tien keer pompen tot het meezingen van jouw lievelingslied: onze spelers doen het allemaal! Gebruik op Facebook, Twitter of Instagram de hashtag #CercleChallenge (of stuur het ons via privébericht door), laat tegelijk weten voor welke speler de challenge is bedoeld en onze spelers gaan aan de slag! 

Nog een tip: misschien zijn onze spelers nóg gemotiveerder als jij het eerst even voordoet in een filmpje...
 

Lees meer
Cerle Brugge KSV
COVID-19 update

Ook deze week werken onze spelers thuis een individueel trainingsprogramma af. Nog zeker tot en met 5 april vinden er op Jan Breydel geen groepstrainingen plaats en vorige week nog liet de ‘crisiscel corona’ van de Koninklijke Belgische Voebalbond weten dat er vóór 1 mei geen enkele competitiewedstrijd wordt afgewerkt.

Hoe het verder moet met de Jupiler Pro League, is op dit moment nog onduidelijk. Alles hangt uiteraard af van hoe de overheidsmaatregelen de verdere verspreiding van het virus kunnen afremmen. Cercle blijft alert en zal elk advies strikt opvolgen.

Er kwam wel positief nieuws uit medische hoek: de persoon bij wie op 13 maart 2020 COVID-19 werd vastgesteld, is genezen!
 

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Samen tegen het coronavirus!

Cercle Brugge gaat de strijd aan tegen COVID-19 (coronavirus). Vorige week al besliste Groen-Zwart de groepstrainingen op Jan Breydel tot nader order, en al tot zeker 5 april, te staken. De spelers kregen van de technische staf een individueel trainingsprogramma en hun gezondheidstoestand wordt door onze medische staf dagelijks opgevolgd.

Cercle Brugge blijft te allen tijde waakzaam: nadat een lid van de medische staf vorige week nog positief testte op het virus, zijn er op vandaag nog geen bijkomende gevallen te melden. Handen ontsmetten en contact zoveel mogelijk mijden is en blijft de kernboodschap.

Ook op administratief vlak geldt er een minimumbezetting: thuiswerken wordt zoveel mogelijk aanbevolen en alle meetings worden indien mogelijk digitaal georganiseerd. De fysieke Ticketingdienst en Fanshop blijven tot minstens 5 april gesloten. Online merchandising bestellen kan natuurlijk wel, gewoon via www.cerclebruggeshop.be.

Ook enkele businessevents worden uitgesteld: zo zal de tweede editie van de Cercle Soirée, gepland op zaterdag 28 maart 2020, niet doorgaan. Heb je vragen? Contacteer dan bk12@cerclebrugge.be

Cercle Brugge vraagt z’n supporters om alle overheidsmaatregelen op te volgen en strikt na te volgen. Samen is wat ons bindt en samen gaan we de strijd aan. WE BEAT AS ONE!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
#CERKVO | Onze voorbereiding op de komst van KV Oostende

Op de laatste thuiswedstrijd van de reguliere competitie ontvangen we nu zondag om 18u KV Oostende. De spelers, die begonnen dinsdag al aan hun voorbereiding op die match. Bekijk hieronder het volledige trainingsschema voor deze week!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
#CLUCER | De persconferentie

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!