koop tickets online

Ontmoet CIL-LOU, de nieuwe hoofdpartner van onze Cercle Brugge jeugdwerking!

CIL-LOU, het eerste Belgische haarverzorgingsmerk met kindershampoo, wordt de nieuwe hoofdsponsor van de Cercle Brugge Jeugdwerking. Het Belgische bedrijf zal ondermeer op de voorzijde van de wedstrijdshirts prijken van al onze jeugdteams.


CIL-LOU: de eerste 100% natuurlijke kindershampoo van Belgische bodem
 

Shampoo’s zijn er in overvloed en ook aan babyshampoo is er geen gebrek meer. Wat wél nog mist? Kindershampoo. En specifiek: Belgische kindershampoo met 100% natuurlijke ingrediënten die écht afgestemd is op de leefwereld van kids. CIL-LOU focust zich dan ook specifiek op kinderen tussen 2-10 jaar en wil naast veiligheid en comfort (lees: shampoo die niet in de ogen prikt) vooral plezier stimuleren. Plezier dat, naast leuke gadgets voor kids bij aankoop van een CIL-LOU product, vanaf vandaag perfect in harmonie is met een partnership bij de Cercle Brugge Jeugdwerking, want beide partijen slaan de handen in elkaar om in te zetten op beleving voor de kinderen.

Cerle Brugge KSV
Cerle Brugge KSV

Logo op de wedstrijdshirts van alle jeugdteams


Alle jeugdploegen, van U8 tot en met U18, spelen vanaf hun volgende competitiewedstrijd in wedstrijdshirts mét het logo van CIL-LOU op de voorzijde. Matteo van de U8 was de eerste speler die zo’n nieuw shirtje mocht aantrekken én samen met ex-jeugdspeler en huidig A-kernspeler Thibo Somers mocht poseren op de foto.

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Kevin Denkey ontbreekt ziek voor Cercle-KV Mechelen

Aanvaller Kevin Denkey zal zaterdagavond niet in actie komen in de thuiswedstrijd tegen KV Mechelen. De Togolese spits werd vrijdagavond, na klachten, gediagnosticeerd met malaria en verblijft op dit moment enkele dagen uit voorzorg in het ziekenhuis. De voltallige Cerclefamilie wil Denkey veel beterschap toewensen!

 

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Cercle Brugge-KV Mechelen: mét Covid Safe Ticket en mét mondmasker

Zaterdag om 18h30 neemt Cercle Brugge het op tegen KV Mechelen. Voor alle abonnees en supporters die de wedstrijd willen bijwonen blijft het Covid Safe Ticket verplicht, ook mondmaskers moeten verplicht worden gedragen.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
De selectie voor Cercle-KV Mechelen

Coach Yves Vanderhaeghe maakte na de training z'n selectie bekend voor de match tegen KV Mechelen, zaterdag om 18h30 in Jan Breydel. Miangue en Corryn ontbreken geblesseerd. Check hier alle namen!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Voorbeschouwing op Cercle-KV Mechelen met coach Yves Vanderhaeghe

Zaterdagavond ontvangt Cercle om 18h30 KV Mechelen. Coach Yves Vanderhaeghe blikt hieronder vooruit!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
NIEUW! Boek nu een SKYBOX voor 7 thuiswedstrijden!

Personaliseer vanaf nu jouw eigen skybox in Jan Breydel en ontvang tijdens 7 geselecteerde thuiswedstrijden jouw klanten in een unieke sfeer in onze verwarmde business seats!

Jouw plaatsen, jouw stek. 

7 absolute topwedstrijden, met onder meer de Brugse derby tegen Club, de drie West-Vlaamse streekderby’s tegen KV Oostende, Zulte Waregem en KV Kortrijk, de toppers tegen RC Genk en AA Gent en tussenin het altijd leuke duel tegen Beerschot, stellen we jullie graag ons nieuwe concept SKYBOX voor.

Geniet mee in een ongedwongen sfeer van voetbal in een eigentijds jasje:

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!