koop tickets online

Onze assistent coaches aan het woord!

De stage in Hoenderloo is 4 dagen ver. Tijd dus om even assistenten José Jeunechamps en Rudi Cossey aan het woord te laten!

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Bernd Storck reageert na de oefenpot tegen Zulte Waregem

Woensdagmorgen namen Zulte Waregem en Cercle Brugge het vriendschappelijk tegen elkaar op in het Regenboogstadion. Het verslag van deze match kan je hier raadplegen. Na afloop van de partij gaf coach Bernd Storck zijn analyse over de wedstrijd:

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Herbeleef hier de winst tegen STVV!

Een meer dan deugddoende overwinning zaterdagavond tegen STVV! Herbeleef de momenten na het laatste fluitsignaal hier!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
De persconferentie na Cercle Brugge-STVV

Na de 2-1 winst tegen Sint Truiden verzamelden beide coaches in de perszaal voor de gebruikelijke persconferentie. Herbekijk dat perspraatje hieronder!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Persconferentie na Anderlecht-Cercle Brugge

Na de wedstrijd tussen Anderlecht en Cercle Brugge stonden beide coaches de pers te woord. Bekijk de persconferentie hieronder:
 

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Bekijk hier de vooruitblik van coach Storck

Tijdens zijn vooruitblik op het treffen in en tegen Anderlecht van zondagmiddag 14u30, blikte coach Bernd Storck graag even terug op de afgelopen goede prestaties tegen KRC Genk en Moeskroen. Ook de positieve evoluties van Calvin Dekuyper en Thibo Somers komen in de persbabbel aan bod, net als de ambitie om gemotiveerd naar Anderlecht af te zakken zondagmiddag. Bekijk hieronder de voorbeschouwing!

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!