koop tickets online

Onze eSporter Jason Logghe een dag in het spoor van Cercle Brugge

Onze eSporter Jason Logghe bracht vorige week een dagje door bij Cercle Brugge. In navolging van de finales van de ePro League werd Jason dan ook een dag lang door een cameraploeg gevolgd. Tijdens de finales, waar Jason in de B-poule uitkwam, eindigde hij als amateurspeler knap 4e. Ontdek hieronder de reportage van Jason:

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Lars Depoorter neemt het dit seizoen voor Cercle Brugge op in de ePro League!

Voor het tweede seizoen van de Proximus ePro League verdedigt Lars Depoorter dit jaar de kleuren van Cercle Brugge. Na de eerdere online kwalificaties selecteerde Groen-Zwart de 17-jarige Depoorter als officiële ePlayer die Cercle tijdens de online FIFA20 competitie zal gaan verdedigen.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Vertegenwoordig jij Cercle Brugge in de Proximus ePro League?

Na een succesvol debuutseizoen met eSporter Jason Logghe (OMG_IT_IS_JAY) in de Proximus ePro League - Jason plaatste zich met Cercle knap voor Play Off 1 en werd daarin vierde, organiseert de Pro League in samenwerking met Proximus ook dit jaar een gloednieuwe editie van de enige officiële EA SPORTS FIFA 20 competitie in België. Vertegenwoordig jij straks Groen-Zwart in de ePro League?

Lees meer
Cerle Brugge KSV
eSporter Jason Logghe haalt Play Off 1!

Sinds dit seizoen komt Cercle Brugge met eSporter Jason Logghe uit in de eerste editie van de ePro League, de elektronische versie van de Jupiler Pro League. In die ePro League, waarin de wedstrijden iedere speeldag een halfuur voor de effectieve Jupiler Pro League wedstrijd ingepland staan, zijn de resultaten van Jason tot dusver ronduit schitterend. Afgelopen zondag werd eStandard met 3-1 opzij gezet, wat betekent dat Jason zich, met nog één speeldag te gaan, geplaatst heeft voor Play Off 1!
eSporter Jason speelde tot dusver 14 wedstrijden in de ePro League. 8 wedstrijden werden winnend afgesloten, 4 keer werd gelijkgespeeld en slechts 2 keer werd een match verloren. Indrukwekkende statistieken dus, op naar Play Off 1!


De wedstrijd tegen Standard opnieuw bekijken? Klik dan hier!
 

Lees meer
Cerle Brugge KSV
eSporter Jason aan de leiding in de eProLeague!

eSporter Jason (OMG_IT_IS_JAY), de officiële eSporter van Cercle Brugge, heeft z'n start in de Proximus ePro League alvast niet gemist. Na twee speeldagen staat hij namelijk, na overwinningen tegen KRC Genk (2-3) en Charleroi (3-4), aan de leiding in het tussentijdse klassement!

Zondagmiddag om 16u30 neemt Cercle Brugge het op speeldag 3 van de ePro League op tegen Antwerp. Komaan Cercle, komaan Jason!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Maak kennis met de eSporter van Cercle Brugge!

Vanaf dit seizoen slaan de Pro League en Proximus voor de eerste maal de handen in elkaar voor de creatie van de enige echte officiële FIFA19 competitie in België: de Proximus ePro League! De afgelopen maanden ging Cercle Brugge op zoek naar dé ideale eSporter die Groen-Zwart doorheen het tornooi zal vertegenwoordigen, en dat vond het terug in de 21-jarige Bruggeling Jason Logghe!

Veel succes in de ePro League, Jason! 

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!