koop tickets online

Onze voorbereiding op Waasland Beveren-Cercle

Na de interlandbreak trekt Cercle komende zaterdag naar Waasland Beveren op speeldag 13 van de Jupiler Pro League. Check hieronder ons trainingsprogramma voor deze week!

Cerle Brugge KSV

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Schrijf je nu in voor de open training in Ruddervoorde!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Kom zaterdag naar de open training in Ruddervoorde

Nu zaterdag 19 juni werkt Cercle een open training af op de terreinen van KDC Ruddervoorde. De training gaat om 11h van start. Supporters kunnen die trainingsmatch gratis bijwonen na een verplichte inschrijving vooraf.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Yves Vanderhaeghe: "Blij om er opnieuw in te vliegen"

Coach Yves Vanderhaeghe zag enorm veel gretigheid op de eerste trainingsdag. De groen-zwarte oefenmeester was duidelijk blij om opnieuw op het veld te staan en het nieuwe seizoen eindelijk te kunnen aftrappen. Bekijk hier z'n reactie!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
[FOTOVERSLAG] Eerste training van start gegaan

Onder een stralende lentezon werd maandagnamiddag het nieuwe voetbalseizoen afgetrapt. Coach Yves Vanderhaeghe verwelkomde z'n troepen op de middag voor een lunch en aansluitend een eerste meeting. Rond 14h30 trokken de spelers vervolgens naar de fitness voor een activatiesessie om rond 15h15 effectief van start te gaan op het veld. 

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Seizoen 2021-2022: aftellen naar maandag!

Maandag om 15h15 zal de technische staf onder leiding van coach Yves Vanderhaeghe de voorbereiding op het nieuwe seizoen op gang fluiten. 23 veldspelers en 3 doelmannen zijn dan van de partij. Een overzicht van de groen-zwarte voorbereiding op het nieuwe seizoen:

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!