koop tickets online
nl fr en

Opnieuw 2 Cerclespelers in het Eleven Sports TOTW!

Speeldag 21 bracht niet alleen een 2-0 overwinning in de Brugse derby als Kerstgeschenk, Sport/Voetbalmagazine en Eleven Sports hadden een speciale vermelding in petto voor David Sousa en Rabbi Matondo. Beide spelers kregen namelijk een plekje in het Team of the Week.

De Cerclespelers worden opgemerkt: terwijl Eleven Sports en Sport/Voetbalmagazine het duo Sousa/Matondo naar voren schoof, kreeg Thomas Didillon een vermelding in het 'Topelftal' van de krant Het Laatste Nieuws. Andere media hadden lovende woorden voor de prestaties van Miangue, Decostere en Hotic.

Niet voor het eerst dat Cerclespelers dit seizoen indruk maken: zo kregen de voorbije weken ook al onder meer Jesper Daland, Vitinho en Edgaras Utkus een vermelding. Dat deze individuele erkenningen ook tot collectief resultaat leiden, is erg mooi meegenomen!

Proficiat!

Cerle Brugge KSV

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Medische update

Tijdens een training op stage in La Turbie blesseerde David Sousa zich zwaar aan de knie. De diagnose bracht hierbij een scheur in de meniscus aan het licht. David werd maandag al met succes geopereerd en wacht nu nog een lange revalidatie. Hoe lang Sousa onbeschikbaar zal zijn is moeilijk te bepalen, maar de medische staf doet er alles aan om David binnen de 4 à 6 maanden opnieuw klaar te stomen.

We wensen David Sousa alle succes toe om zo snel mogelijk terug te keren. Stay strong, David!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Cercle licht de aankoopoptie van Rabbi Matondo niet

Cercle Brugge heeft de aankoopoptie voor Rabbi Matondo (21) in de huurovereenkomst met FC Schalke 04 niet geactiveerd. Cercle was lange tijd bereid om dat wel te doen, maar een akkoord met de speler voor een definitieve overgang werd niet gevonden.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Rabbi Matondo is genomineerd voor de Ebbenhouten Schoen!

Rabbi Matondo (21) is één van de vijf genomineerden voor de Ebbenhouten Schoen. De voetbaltrofee wordt jaarlijks uitgereikt aan de beste speler uit Afrika of van Afrikaanse afkomst in de Jupiler Pro League.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Rabbi Matondo in The Guardian: “Cercle was voor mij de juiste keuze”

In ‘The Guardian’ verscheen dinsdag een artikel met Rabbi Matondo. De 21-jarige Welshman, die door bondscoach Robert Page voor het eerst in een jaar tijd werd opgeroepen voor Wales, spreekt bij de Britse krant onder andere over hoe belangrijk z’n keuze voor Cercle dit seizoen is.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
7 spelers met interlandverplichtingen

Jesper Daland, Edgaras Utkus, Rabbi Matondo, Silvère Ganvoula, Boris Popovic, Olivier Deman en Kevin Denkey komen tijdens deze interlandbreak in actie voor hun land. Een overzicht van hun speelschema vind je hier terug!

Na een jaar afwezigheid werd Rabbi Matondo opnieuw geselecteerd voor de WK Play-Offs van Wales tegen Oostenrijk. Die wedstrijd wordt donderdag om 20:45 afgewerkt.

Edgaras Utkus heeft met Litouwen twee vriendschappelijke wedstrijden op het programma staan: vrijdag om 20:45 tegen San Marino en volgende dinsdag om 20:45 tegen Ierland.

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!