koop tickets online

Overzicht van de internationals

Terwijl op Jan Breydel de voorbereiding volop aan de gang is voor de Brugse stadsderby op 14 september, trokken deze week 5 internationals naar hun land van oorsprong wegens interlandverplichtingen. Hieronder een overzicht!

  • Yves Dabila neemt het in een dubbele confrontatie met Ivoorkust op tegen Guinea in het kader van de kwalificaties voor het Afrikaans kampioenschap U23. De wedstrijden worden op 7 en 10 september afgewerkt.
  • Naomichi Ueda werd opgeroepen voor Japan in het kader van de tweede kwalificatievoorrondes voor het Wereldkampioenschap voetbal. Op donderdag neemt Japan het op tegen Paraguay, op 10 september neemt Japan het vervolgens op tegen Myanmar.
  • Lassana Coulibaly neemt het donderdagavond vriendschappelijk op met Mali tegen Saoedi-Arabië. 
  • Lyle Foster kreeg een oproepingsbrief voor de U23 van Zuid-Afrika in de bus. In het kader van de kwalificatiewedstrijden voor het Afrikaans voetbalkampioenschap nemen Foster en co het in een dubbele confrontatie op tegen Zimbabwe (05/09 en 10/09).
  • Jonathan Panzo, onze nieuwe centrale verdediger, is er voor de eerste keer bij voor de U21 van Engeland. De voormalige kapitein van de U19 van Engeland neemt het in de kwalificatie voor Euro U21 op tegen Turkije (6/09) en Kosovo (9/09).
  • Johanna Omolo werd opgeroepen voor Kenia, maar de middenvelder is nog steeds geblesseerd en revalideert verder in Brugge.

 

Veel succes aan alle spelers!

 

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Fotoverslag van de training

De ijskoude temperaturen tijdens de vrijdagtraining belette de spelers niet om een hoge intensiteit voor de dag te leggen. Bekijk hieronder een uitgebreid fotoverslag!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Stef Peeters traint opnieuw mee én wordt papa!

Goed nieuws vanop training! Sinds deze morgen neemt Stef Peeters opnieuw deel aan de groepstrainingen. Na een verrekking aan de heupbuiger is Stef nu opnieuw volledig fit verklaard en dus klaar om de voorbereiding op Waasland Beveren-Cercle Brugge aan te vatten.

Bovendien komt het goede nieuws niet alleen: Stef en vriendin zijn namelijk in blijde verwachting van hun eerste kindje! 

Proficiat!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Reserveer hier uw diner voor Cercle Brugge-KRC Genk

Op zaterdag 7 december staat de eerste thuiswedstrijd van de terugronde op het programma. Om 20u komt dan landskampioen RC Genk over de vloer in het Jan Breydelstadion. Start de terugronde alvast culinair in ons restaurant "Chez Jules", waar Delicious Catering vanaf 17u30 onderstaand driegangenmenu serveert. Bevestig hieronder alvast uw reservatie!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Johanna Omolo wint de FIFPro Merit 2019 Award!

Cercle Brugge middenvelder Johanna Omolo is met zijn 'Johanna Omolo Foundation' de winnaar geworden van de FIFPro Merit 2019 Award. Het uitstekende communitywerk dat Omolo met zijn foundation verricht wordt hiermee beloond met een cheque ter waarde van $25'000. 

De FIFPro Merit Award wordt jaarlijks uitgereikt aan een professionele voetballer die zich actief inzet voor communityprojecten. De Johanna Omolo Foundation heeft al sinds 2016 als missie om het leven van de kinderen in Dandora, Kenia, te verbeteren door te focussen op ontwikkeling en opleiding. Kinderen in armoede een kans geven, is de absolute drijfveer. Het uitstekende werk én de vele inspanningen van de voorbije jaren worden nu dus beloond met de FIFPro Award. De gewonnen cheque zal onder meer worden gebruikt ter financiering van een bibliotheek in Dandora.

Proficiat Johanna!

Alle informatie met betrekking tot de Johanna Omolo Foundation kan hier worden teruggevonden.
 

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Vriendenkring d'Echte schenkt €2112,12 euro aan de jeugdwerking!

Naar jaarlijkse traditie was het mosselsouper van Vriendenkring d'Echte opnieuw een waar succes. De 34e editie had, samen met een schenking voor het 1 mei jeugdtornooi, overigens ook een mooie cheque in petto voor de Cercle Brugge jeugdwerking: maar liefst €2 112,12 (hoe kan het ook anders ;)) wordt integraal aan onze jeugd geschonken.

Bedankt aan d'Echte voor dit mooie gebaar!

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!