koop tickets online
nl fr en

Paashaaspakketten onmiddellijk beschikbaar!

Met Pasen komende zondag in aantocht kan je nog steeds Paashaaspakketten bestellen. De opbrengst gaat integraal naar de Cercle jeugdwerking. Nieuw dit jaar is dat je ook pakketten kan bestellen aan de VZW Integraal om zo Brugse kansarme jongeren ook Pasen te laten vieren.

Voor slechts €10 kan je kiezen voor een melk- of fondantpakket. De Paashazen zijn onmiddellijk beschikbaar aan het Cercle secretariaat aan Jan Breydel en hoeven niet meer per sé op voorhand worden besteld. Ben je dus nog op zoek naar lekkere chocolade voor Pasen? Dan ben je bij onze jeugdwerking aan het juiste adres!

Schenk een Paaspakket aan de VZW Integraal

Om kansarme jongeren in het Brugse ook een fijne Pasen te bezorgen, kan je dit jaar ook pakketten schenken aan de VZW Integraal. VZW Integraal heeft als een vereniging met enkel vrijwilligers tot doel inzicht te verweren en vorming te organiseren rond armoede en uitsluiting. “De paasactie is natuurlijk ten voordele van onze jeugdspelers, maar dit seizoen hebben we ook het idee opgevat om mensen te laten sponsoren in een project dat wij steunen. En dat is de VZW Integraal”, legt vzw voorzitter Piet D’Hooghe uit.

Cerle Brugge KSV

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
KVK Westhoek wint de Beker voor Duiveltjes 2021-2022!

KVK Westhoek is dit seizoen de winnaar van de Beker voor Duiveltjes West-Vlaanderen 2021-2022. In de spannende finalewedstrijd haalde Westhoek het met 4-3 van Varsenare.

Proficiat aan de winnaars!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Overeenkomst met Kylian Hazard wordt per 30/06 beëindigd

Cercle Brugge bevestigt dat de overeenkomst met Kylian Hazard per 30 juni 2022 wordt beëindigd.

Kylian Hazard (26) plaatste in 2019 z’n handtekening onder een contract tot juni 2023 bij Cercle, maar die overeenkomst zal dus vroegtijdig worden stopgezet.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
SHOT sprak met ... Shari Dewaegenaere

SHOT sprak met … Shari Dewaegenaere

“Voetbal is niet alleen een mannenzaak”

De equipe secretariaat/administratie bestaat uit een diverse groep medewerkers.  Ze bevinden zich ofwel op het Cercle-secretariaat ofwel in het business-complex “O-Forty” te Oostkamp, waar ze een modern, luchtig en zeer ruime verdieping ter hun beschikking hebben.
Regelmatig stellen we er in deze reeks eentje aan u voor.  Ditmaal werden we op het secretariaat met een brede glimlach verwelkomd door Shari, administratief medewerkster.  De kennismaking met deze praatvaardige jongedame vindt u hieronder.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Medische staf te gast in Qatar

Op uitnodiging van Aspetar, wereldwijd een topreferentie voor alles wat met sportgeneeskunde te maken heeft, was de medische staf van Cercle de voorbije week te gast in Doha, Qatar.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Interlandverplichtingen voor Daland, Denkey, Hotic, Matondo en Utkus

Na een deugddoende vakantie hebben 5 Cerclespelers vanaf volgende week interlandverplichtingen. Terwijl er voor Utkus (Litouwen), Matondo (Wales) en Hotic (Bosnië) Nations League-voetbal op het programma staat, komt Denkey in actie tijdens de kwalificaties voor de Afrika Cup. Ook voor Daland staan er kwalificatiewedstrijden op het programma: samen met de U21 van Noorwegen proberen ze zich te kwalificeren voor het EK U21. Een overzicht:

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!