koop tickets online
nl fr en

PARABÉNS WARLESON - GELUKKIGE VERJAARDAG WARLESON!

Een mooie dag vandaag voor Warleson Oliveira! Onze Braziliaanse doelman viert zijn 25ste verjaardag.

Een gelukkige verjaardag Warleson!

Cerle Brugge KSV

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Gelukkige verjaardag, Warleson!

Een mooie dag vandaag voor Warleson Oliveira! Onze Braziliaanse doelman viert zijn 26ste verjaardag.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Groen-Zwart onderuit in het Kuipje (2-0)

Cercle mocht de openingsspeeldag van het seizoen 2022-2023 afsluiten met een verplaatsing bij promovendus Westerlo. De Kemphanen hadden heel wat ervaring in huis en konden ook rekenen op een enthousiaste thuisaanhang. Popovic kreeg al na een half uur zijn 2de gele kaart en vlak voor rust kon Daci de score openen voor de thuisploeg. Een ideaal scenario, en Groen-Zwart moest achtervolgen na rust. De beste kansen bleven voor de thuisploeg, dat de vrije ruimte goed benutte. Vlak voor affluiten legde Vetokele de 2-0 eindstand vast.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Warleson in het 'Topelftal' van Het Laatste Nieuws!

In het 'Topelftal' van Het Laatste Nieuws is deze week opnieuw een plaats weggelegd voor een Cerclespeler: doelman Warleson. Nadat de Braziliaanse doelman na Cercle-Genk al het Team of the Week van Eleven Sports & Sport/Voetbalmagazine haalde, is dit dus de tweede keer op korte termijn dat z'n prestaties niet onopgemerkt voorbij gaan.

Het volledige 'Topelftal' van HLN: Warleson (Cercle Brugge) - Reynolds (KV Kortrijk), Al-Dakhil (Sint-Truiden), Torunarigha (AA Gent), Bauer (Sint-Truiden), Skov Olsen (Club Brugge), Morioka (Charleroi), De Sart (AA Gent), Tissoudali (AA Gent), Hayashi (Sint-Truiden) & Messaoudi (KV Kortrijk).

Proficiat, Warleson!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
SHOT sprak met ... Warleson

‘Blij met mijn kans onder de lat’

Tussen de thuiswedstrijden tegen Genk en KV Kortrijk in had ik een interview gepland met Warleson.  Onze tweede doelman speelde al verdienstelijk in de bekerwedstrijden, maar stond ook vorige wedstrijd tegen Genk onder de lat.  Door een vingerblessure bij Thomas Didillon kreeg hij zijn kans.  De partij eindigde op 2-2 en hij keepte een aardige wedstrijd.  Een gesprek over zijn verleden, het nu en zijn toekomst.  Die toekomst oogt alvast positief.  Want eind vorig jaar onderschreef hij een verlengd contract tot 2024.   

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Warleson tot 2024 bij Cercle!

Warleson Steillon heeft z’n contract bij Cercle Brugge verlengd. De 25-jarige doelman (1m91) plaatste z’n handtekening onder een overeenkomst die de keeper tot juni 2024 aan Cercle Brugge bindt. Warleson is al sinds januari 2020 actief voor Cercle.

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!