LIVE: KV Kortrijk-Cercle Brugge
koop tickets online

Paul Mitchell sportief directeur van Cercle Brugge

Cercle Brugge is blij om te kunnen melden dat de 38-jarige Engelsman Paul Mitchell werd aangesteld als Sportief Directeur van zowel Cercle Brugge en AS Monaco.

Paul Mitchell was in een recent verleden nog actief als technisch directeur bij de Red Bull-groep, waarbij hij de sportieve leiding had over de voetbalteams Leipzig, New York en Bragentino. Eerder was Mitchell al ‘Head of Recruitment and Development’ bij RB Leipzig, Southampton en Tottenham Hotspur. 

Voor Cercle Brugge voert Paul Mitchell op dit moment gesprekken met de kandidaat-hoofdtrainer, die het sportieve project tussen Cercle Brugge en AS Monaco duurzaam verder zal vormgeven. In tussentijd zal Andreas Patz, assistent-coach, de leiding nemen over de groepstrainingen tot de nieuwe coach is aangesteld. 

Cerle Brugge KSV

CEO Oleg Petrov: “Na zijn succesvolle jaren bij de Red Bull-groep is het voor ons een groot genoegen om Paul Mitchell in de AS Monaco en Cercle Brugge familie te verwelkomen. Paul Mitchell zal verantwoordelijk worden voor het sportieve aspect van AS Monaco en Cercle Brugge en gezien zijn ervaring in het detecteren van talent en hun ontwikkeling ben ik er dan ook van overtuigd dat zijn komst het project merkbaar zal versterken.”

Voorzitter Vincent Goemaere: “We zijn blij dat Paul Mitchell onze rangen komt vervoegen. De voorbije weken was de sportieve cel al druk bezig met het Brugse trainersdossier. Die gesprekken slepen iets langer dan verwacht aan, maar we hopen dat alle partijen binnenkort de naam van de nieuwe hoofdtrainer kunnen bekendmaken. Naast het trainersdossier zitten we ook voor wat betreft de spelerskern niet stil: de komende dagen en weken hopen we ook een merkbare kwaliteitsinjectie aan de kern toevoegen. Leve Cercle!”
 

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
KV Kortrijk-Cercle Brugge live op YouTube!

Het is MATCHDAY! Zaterdagmiddag om 15u staat de tweede oefenwedstrijd in de voorbereiding op het programma. Op bezoek in het Guldensporenstadion van KV Kortrijk zal Cercle voor het eerst onder leiding van coach Paul Clement aantreden.

De wedstrijd wordt live uitgezonden op cerclebrugge.be én via het YouTube-kanaal van Groen-Zwart. Afstemmen is mogelijk vanaf 14u50! 

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Ticketing op 11/07 uitzonderlijk pas open tussen 10h30-12h30

Dienst Ticketing zal op zaterdagvoormiddag 11/07 uitzonderlijk pas geopend zijn tussen 10u30-12u30!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
BUSINESS | Get Fueled by CAPS!

Fuel Everywhere, CAPS takes you there! Vanaf dit seizoen wordt CAPS sponsor bij Cercle én exclusieve brandstofleverancier van Groen-Zwart. CAPS Fuel Card is een onderdeel van de G&V Energy Group en is gespecialiseerd in het aanbieden van multibrand tankkaarten voor bedrijven.

Green power!

De internationale CAPS servicekaart speelt bovendien in op échte duurzaamheid: zo tank je naast gewone brandstof ook aardgas (L-CNG), AdBlue en kan je elektrisch laden.

Welkom bij de Cerclefamilie, CAPS!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Update voorbereiding: galawedstrijd tegen AS Monaco!

Ook in de voorbereiding op dit seizoen zal Cercle een galawedstrijd tegen AS Monaco afwerken. De match zal volgende week vrijdag 17 juli om 18u30 worden afgewerkt in het Jan Breydelstadion. Wegens de geldende coronamaatregelen wordt de wedstrijd achter gesloten deuren afgewerkt, maar dankzij een livestream op de Facebookpagina van Cercle zal jij de wedstrijd integraal kunnen volgen!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
WE BEAT AS ONE | Aflevering 3 | "Blij dat ik dit team mag coachen"

In de derde aflevering van We Beat As One maken we uitgebreid kennis met coach Paul Clement en blikken we terug op de eerste oefenwedstrijd van vorig weekend in en tegen Zulte Waregem. Daarnaast nemen we ook even polshoogte bij de abonnementenverkoop en ... waren we natuurlijk opnieuw bij de groepstrainingen aanwezig.

Veel plezier met de derde aflevering van We Beat As One!

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!