koop tickets online

Pro League, Cercle en Eleven Sports lanceren communicatiecampagne rond Coronalert app

De Pro League, Cercle Brugge en mediapartner Eleven Sports lanceren een brede communicatiecampagne rond de Coronalert app. Via verschillende mediakanalen (social media, ledboarding, uitzendingen op Eleven Pro League) zullen fans opgeroepen worden om de Coronalert app te downloaden. 

Via visuals op de social media kanalen van zowel Cercle, de Pro League en Eleven Sports, op de ledboarding tijdens de wedstrijden en tijdens de live uitzendingen op Eleven Pro League zullen fans aangezet worden om de app te downloaden en zo de contact tracing te faciliteren.

Cerle Brugge KSV

“Het wedstrijdbezoek voor matchen uit de Pro League gebeurt op de meest veilige manier, door de strikte bepalingen uit onze protocollen. Zo kunnen we in deze niet-evidente tijden fans voetbal blijven bieden, maar op een veilige en gecontroleerde wijze. Maar we willen nog meer doen. In onze gesprekken met virologen en de overheid kwam het cruciale belang van tracing in de aanpak van de epidemie naar voor. Het leek ons evident om onze kanalen hiervoor dan ook in te zetten. Met een brede communicatiecampagne naar al onze fans en de bezoekers van onze wedstrijden in het bijzonder, willen we het gebruik van de app aanmoedigen en de inspanningen van de overheid inzake contact tracing ondersteunen”, aldus Pierre François, CEO van de Pro League.

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
De selectie voor Cercle Brugge-Standard

Paul Clement maakte zaterdagmiddag z'n 22 koppige selectie bekend voor Cercle-Standard van zondagmiddag om 16h. Nieuwkomer Kévin Denkey behoort voor het eerst tot de wedstrijdselectie!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Bert Put scheidsrechter voor Cercle Brugge-Standard

De Voetbalbond maakte bekend dat Bert Put werd aangeduid als scheidsrechter voor Cercle Brugge-Standard. Put zal worden bijgestaan door assistenten Jeroen Walschap en Philippe Vandecauter. Vierde official is Brent Staessens.

Lawrence Visser werd aangeduid als VAR. Rien Vanyzere & Mario Vanlommel staan Visser hierin bij.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Bekijk hier de hoogtepunten uit Beerschot-Cercle Brugge

Alle hoogtepunten uit Beerschot-Cercle nog eens nakijken? Dat kan hier!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Persconferentie van Paul Clement na Beerschot-Cercle

Benieuwd naar de reactie van Paul Clement na het 1-1 gelijkspel tegen Beerschot? Hier ben je aan het juiste adres!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Johanna Omolo naar Erzurumspor

Cercle Brugge en het Turkse Büyüksehir Belediye Erzurumspor hebben een overeenkomst bereikt met betrekking tot de onmiddellijke en definitieve overgang van middenvelder Johanna Omolo.

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!